K SC400 je koupen LS400 jako donor na další hrátky s 1UZ a zároveň se z něj použijí zachovalá leštěná kola + přední brzdy, aneb OEM Bigbrake kit .
Když by jste měl někdo o něj (bez brzd, kol, motoru, převodovky) zájem, tak je k prodeji za 5000Kč + je třeba vyndat motor+převodovku.
Jinak původní očekávané potíže jsou zatím v řešení, zaviněno dementními předchozími uživateli - pal. filtr nahrazen hadicí a příruba uřezána....
V první fázi k přihlášení dostane nové náplně, přetěsní se diferák a najde se závada, kterou Idaho již nějakou dobu hledá ...
Zjistilo co je s podvozkem, KO všechny tlumiče a zřejmě většina siletbloků.. Vyřešíme KYB + Prothane ( kdyby jste někdo potřeboval něco, tak se ozvěte, ušetříme na poštovném
Dále budou v plánu rozvody, těsnící sada na svršek motoru a sehnat zadní OEM křídlo s brzdovým světlem. Marně se snažím hledat, na e-bay je jich spousta, zatím nejlepší nabídka byla cca 2300Kč vč. dopravy z UK...
Jinak jsem sehnal na nějakou přechodnou dobu jeté Michelin Primacy, k ozkoušení a dojetí
FOTKY: https://www.flickr.com/photos/122991032 ... 3782894503
BTW: Nevíte o někom, kdo zvládne kvalitně přední koberečky na míru? Kontaktoval jsem newman-tuning, získal jsem doporučení od kamaráda, ale ty rychlost jednání a nabídka barev ... nic moc.