Woyta píše:Zase civky?
Ja si na CA nestezuju. Motor mam po GO a uz i zajetej.
ne civky davno vymeneny, je to slozity na vysvetleni a navic to nedela pokazde a vzdy jen po min 30minutach jizdy a vejs.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Woyta píše:Zase civky?
Ja si na CA nestezuju. Motor mam po GO a uz i zajetej.
vidis nekde v mem prispevku, ze bych psal ,ze jste poserove?maca píše:Tak by si mel spis dorazit ty, protoze nase srazy nejsou jen o autech, zjistil by si ze je to o pohode vecer u grilu s lidma co maj taky radi "JDM" auta a netlacha se tam jen o autech..... Navic me treba okruh bavi(parkat drift day na Sosne), ale mam ted priority jinde tak nemam auto schopny absolvovat tezsi zatez na okruhu a kuli tomu sem posera co jen tlacha? Jestli to tak vidis tak OK premlouvat te nehodlam, ale pak se nediv ze te spousta lidi povazuje za nafoukanyho, ja te vsak soudit nehodlam kdyz te neznam, stejne tak ty nesud nas!!
Proste jen miluju Japonsky kary, nepotrebuju jezdit na doraz na okruhu me uspokoji i svizna jizda po okresce.....
S s13 vyjedeš i dojedeš, jenom je to drahý dát do stavu aby to vydrželo a fungovalo.eso píše: ....moje rada: zbavit se toho, jinak vymluvy nikdy neskonci a nikdy nikam nevyjedes a kdyz jo, tak nedojedes

Hlasujem za Svijany.Koudy píše:Svijany sou taky dobrý.
Takže 62 piv a to je teprve začátek