21.-23.září JDM sraz Kunvald - Penzion u Svatého Jána

kdy a kde?

Moderátoři: Amigo, riderhenry

maca

Re: 21.-23.září JDM sraz Kunvald - Penzion u Svatého Jána

Příspěvek od maca » 23 srp 2012, 22:07

Woyta píše:Zase civky? :)

Ja si na CA nestezuju. Motor mam po GO a uz i zajetej.

ne civky davno vymeneny, je to slozity na vysvetleni a navic to nedela pokazde a vzdy jen po min 30minutach jizdy a vejs.
GXE10

eso

Příspěvek od eso » 23 srp 2012, 22:17

maca píše:Tak by si mel spis dorazit ty, protoze nase srazy nejsou jen o autech, zjistil by si ze je to o pohode vecer u grilu s lidma co maj taky radi "JDM" auta a netlacha se tam jen o autech..... Navic me treba okruh bavi(parkat drift day na Sosne), ale mam ted priority jinde tak nemam auto schopny absolvovat tezsi zatez na okruhu a kuli tomu sem posera co jen tlacha? Jestli to tak vidis tak OK premlouvat te nehodlam, ale pak se nediv ze te spousta lidi povazuje za nafoukanyho, ja te vsak soudit nehodlam kdyz te neznam, stejne tak ty nesud nas!!

Proste jen miluju Japonsky kary, nepotrebuju jezdit na doraz na okruhu me uspokoji i svizna jizda po okresce.....
vidis nekde v mem prispevku, ze bych psal ,ze jste poserove?
nechci se tu s kazdym kdo se bude citit mym ostrym nazorem hadat,ale stojim si za tim co jsem napsal....

a holt mame asi predstavy o srazech kazdej jinde...moje je takova, ze nekam dorazim, zajezdim si, a pak o tom budu rad tlachat u grilu...a ne, ze nekam dorazim div ze ne autobusem, a budu tam tlachat o tom, jak bych si chtel nekdy nekde zajezdit......jestli chapes co tim myslim
a ty priority? taky mam ted jiny, stavim barak, atd atd, ale holt treba nebude letos fasada, aby zbylo na navstevy okruhu a radosti s autem spojene...
a s13? taky jsem ji mel a horsi byl snad jen eclips....moje rada: zbavit se toho, jinak vymluvy nikdy neskonci a nikdy nikam nevyjedes a kdyz jo, tak nedojedes :smt002
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion

maca

Příspěvek od maca » 23 srp 2012, 22:47

S13 nedam nikdy z ruky :D Je videt ze jsme kazdej z jineho testa a nikdy se neshodnem vzdy budes mit asi nejaky argument :wink: , tak nema cenu to rozebirat OK?
GXE10

Awatar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar » 24 srp 2012, 08:57

eso píše: ....moje rada: zbavit se toho, jinak vymluvy nikdy neskonci a nikdy nikam nevyjedes a kdyz jo, tak nedojedes :smt002
S s13 vyjedeš i dojedeš, jenom je to drahý dát do stavu aby to vydrželo a fungovalo. :lol:
SIDEWAYS.cz
S15 - JDM
@awatardk

Pawson

Příspěvek od Pawson » 24 srp 2012, 22:54

Pánové dosti o možnostech a nemožnostech si dovolit jezdit nějaký velký akce... Kdo tvrdí, že to není o prachách má prachů dost. Typické pro ČR je to, že kdo má love, nestíhá okruhy jezdit, kdo love nemá, má času tři prdele... :lol:

Mám informace spojené se srazem kde jsem se snažil vyjednávat s majitelkou penzionu a podle mě nám vyšla vstříc a měli bychom se na co těšit... Holt jsme socky, tak jsem bečel jako malej Jarda a vyjednával ceny, aby nám zbylo na nějaký to kolo na ringu :lol:

Kdo bude chtít chlemtat pivo tak je možnost točeného a to i na přání značky.. Jen je potřeba objednat počet sudů. Pro představu ceny můžou točit Kozla 11 za 20kč, což je pěkný a budu rád, když majitelce výjdeme taky trošku vstříc a ukážeme, že na to máme a nebudeme si vozit teplý lahváče :lol:
Obědy nevaří, ale jeden pouhý kilometr je odtud Penzion u Lípy kde se vaří... Prosím jít pěšky, zbyde více na nějaký to kolo na ringu, znáte přece dnešní ceny benzínu... Je to v rámci šetření za to točené pívo co si dáme, ať ukážeme, že na to máme... :lol:
Nyní vážně, ať to neprotahuji, večeře typu jak jsme již zvyklí je grilovačka. Možnost svých naložených masíček na svém grilu, případně grilovaná kuřata, dva dny naložená a cena za půl kuřete je krásných 70kč... Prase není možné, je to akce na 6-7 hodin a je to pro majitelku akce nevděčná, nedivím se ji, nebuďme nároční, děkuji.

Do penzionu se vejde 36 lidí, kde jedna noc bude stát 300kč a kdo vydrží na sraze noci dvě, je cena za noc 250kč... Pokoje jsou 3x 2lůžko, 2x 4lůžko, 2x 5lůžko a 2x 4lůžko, kde je společná koupelna... Případně možnost garsonky.

Parkování v areálu máme zadarmo samozřejmě, kde bychom se mohli poskládat i s 20ti autama...

PROSÍM kdo by měl zájem o točený píííívo ( já ano ) ať napíše kolik by jich cca dal a jakou značku, nějak se dohodneme na značce. Dále kdo má zájem o kuřátko ať napíše zda si dá a kolik kuřat zvládne :lol: Zkuste to napsat do 14ti dní prosím, majitelka čeká na vyjádření a potřebuje trošku času na přípravu.

Díky Vám :)
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 25 srp 2012, 09:34

toz ja budu konzervativni - maso vlastni, rum vlastni :D piva privezu, podpalovak dovezu (nekdo ho posledne cely vybabral :D), uhli dovezu, nekdo vemte grill a bude :)
uz se tesim a pokud by to slo tak beru pokoj s dvema postelema, nekoho uz si tam nacpu :D
93´Rx-7 FD

Woyta

Příspěvek od Woyta » 25 srp 2012, 12:18

Tak si pujcime gril u nejakeho obchodaku za 5kc. :smt003
Vicemene staci jen mrizka, par kamenu a ohniste.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

SakuL

Příspěvek od SakuL » 25 srp 2012, 12:54

nebo nejaka popelnice z okoli :smt098 Obrázek
Nissan Primera - VEcko fplynu

SilverFox

Příspěvek od SilverFox » 25 srp 2012, 13:06

Dobrej nápad. Popelnic tam bude tou dobou spousta. :lol:

Obrázek

Woyta

Příspěvek od Woyta » 25 srp 2012, 15:09

Nebo to Evo co bylo na sraze. To melo grilovaci mrizky primo nad motorem. Tam by se grilovalo pekne.
Obrázek
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 28 srp 2012, 17:38

No dobře, tak jsme si zavtipkovali ohledně grilování. Ale teď vážně, příští týden budeme potřebovat jisté osoby na ubytko a pak zda se bude grilovat pod taktovkou penzionu či každý sám, jaké pivečko atd atd.

theodorik

Příspěvek od theodorik » 28 srp 2012, 17:49

já se musím ospravedlnit, s mladou nám do toho přišla pozvánka na svatbu její kamarádky či co. samozřejmě se na svatbu velmi těším :roll: no, kdyby se mi povedlo se nějak urvat, tak dám do toho 10. vědět.
Mazda MX-3 V6 prodáno...
Mazda MX-5 1,8 NBFL

jančo

Příspěvek od jančo » 01 zář 2012, 08:43

Nazdarek, takže ja by som si prosil jedno 4 lôžko na dve noci a 5 pív na osobu, takže vychlenceme 4 osoby asi 20 pív. Díky, nech víde počasie.

Koudy

Příspěvek od Koudy » 01 zář 2012, 09:02

Pivo bych viděl ideálně Plzeň. Tu pije určitě každej. Já tak 10 kousků.
Zatim je to 50 piv

Speedy taky aspoň 10
Pawson by taky mohl 10, když nebude chlastat teplou pražskou :lol: .
Velkýho sudu bych se rozhodně nebál, kdo ví jestli by stačil :D Co si budeme povídat, točený se pije líp :D .

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 01 zář 2012, 09:21

Klidne plzen, nebo Svijanskou 11 ;) Ke trestani sudu se pridam ale nechlastam jak FD takze za vecer tak 6 kousku a bude mi fajn.

Jinak hlasim napevno jen jednu osobu na cely vikend.
Naposledy upravil(a) petan_250 dne 01 zář 2012, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

Koudy

Příspěvek od Koudy » 01 zář 2012, 09:26

Svijany sou taky dobrý 8) .
Takže 62 piv a to je teprve začátek :lol:

Dany

Příspěvek od Dany » 01 zář 2012, 10:29

Vím, že je tu téma CzechRing už zakázaný, nicméně na druhou stranu Líbas kontaktoval původně mě, že se to zvrhlo, je mi sice líto, ale nemůžu za to...

Pokud by tedy někdo chtěl nakonec přijet, přikládám poslední aktuální info... Aktuálně to vypadá na slušnej sraz aut, převážně JDM, přihlášeno přes 32 aut, tak jsem ještě kousek dráhy přikoupil a kapacitu rozšířil na 40, což je pro mě bezproblémový strop... Zbytek je už jen na Vás a ať se Vám sraz podaří...

Text info:
Pro větší zájem, než jsem předpokládal, bylo rozhodnuto, že si vezmeme i kompletní trať "C" dozadu na letišti a tu použijeme pro zvětšení trati a hlavně pro luxusní parkovací prostor, neboť ani těch 32aut už by nebylo lehké nacpat dolů k motokárám...

Tím se to všechno trošku mění, propustnost se zvětšuje na 40aut a vše bude probíhat úplně stejně jako při rallyshow (jak parkování, nájezd, start, tak všechno ostatní...)

Tím pádem bude i nový příjezd na okruh, který bude v tomto topicu zveřejněn minimálně týden dopředu... http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=629

Máme tedy asi ještě 7 volných míst. Zvedla se cena pro další účastníky (na 1300,-) a pro lidi, co by chtěli platit na místě (na 1800,-), nicméně kdo byl přihlášen včas a zaplatil, nijak se ho to nedotkne...

Jen chci upozornit 40 aut je opravdu konečných, takže se může stát, že ačkoli přijedete na okruh, nemusí se na Vás dostat ani za těch 1800,- !!! Neváhejte tedy s registrací a zaplacením...

Topic je tady (včetně všech info a pokynů): ... http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=629
pokud by někdo chtěl, napište mi tady SZ nebo přímo na mail dany(zav)typer.cz
Dany ... Honda Civic TypeR EP3 ... http://www.typer.cz/projekty_view.php?id=1
Dany ... Mitsubishi Lancer EVO9 ... http://www.typer.cz/projekty_view.php?id=34
TypeR.cz Racing team ... Honda Civic TypeR EP3 ... http://www.typer.cz/projekty_view.php?id=40 ... případně ... http://typer.cz/forum/viewforum.php?f=27
Projekty Typer.cz obecně a porovnání telemetrie aut ... http://www.typer.cz/projekty.php

jančo

Příspěvek od jančo » 01 zář 2012, 10:39

Koudy píše:Svijany sou taky dobrý 8) .
Takže 62 piv a to je teprve začátek :lol:
Hlasujem za Svijany.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 01 zář 2012, 10:45

Dany, v pohodě, jen jsem chtěl nějak okořenit sraz. Hádky nechci, mrzí mě to, že se autaři nedokážou pochopit někdy. Každý to bere jinak.

Jinak ohledně piva, za mě Svijany, Plzeň rozhodně ne :-D

Pawson

Příspěvek od Pawson » 01 zář 2012, 14:27

Mě se staví motor u Zitece, takže nedorazím, ale možní stihnu poslední Masarykáč :)

Pivko dáme tedy Svijany 11? Jsem pro, objednáme velký sud? Vypijeme to? Máme na to dva dny, což si myslím, že nebude tak nějak problém ne? :lol:
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 04 zář 2012, 13:39

jestli budou svijany, tak já se ze sudu odhlašuju a přivezu si kozlíky :D nicméně na 99% dorazim, ale Accordem :D
Nícméně pokud, se tady dohaduje sud, nebylo by lepší koupit vlastní a u nich zneužít pouze pípu, aby se nemuselo platit každý pivo, resp aby na to vydělali jako svině?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Woyta

Příspěvek od Woyta » 04 zář 2012, 17:14

To te asi rovnou poslou tam kam se kouka jen doktor a celnici.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 10 zář 2012, 15:52

Ve středu 12.9. posíláme do penzionu počet nocležníků. Myslím ale, že i potom se kdokoliv může přihlásit, kapacita je tam dost velká. A objednáme i soudek teda. :smt001

Woyta

Příspěvek od Woyta » 10 zář 2012, 21:25

Asi budu delat plot. :(
Snad se aspon v nedeli zajedu juknout do HK.

schades
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schades » 11 zář 2012, 10:48

V pátek večer dáváme jednu klubovinu v Praze. Když by nebylo v sobotu do čeho píchnout,tak bychom se možná mohli stavit.
Spédy sorry, ale do hospody si taky budeš brát svůj sud? :D Kdyby to byl můj penzion a přišel bys se sudem ať ti půjčim pípu, tak bys asi spal v autě :mrgreen:

Odpovědět