Malakai - Subaru Impreza WRX STi - Prodáno

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

blesk666

Re: Malakai - Subaru Impreza WRX STi

Příspěvek od blesk666 » 11 říj 2011, 20:59

Tlak husteho (studebeho) oleja je vzdy vyssi, s rastucimi otackami tlak logicky stupa (cerpaslo je pohanane rozvodom od kluky) a naopak. Ak ti pri zahriatom klesne pri volnobehu na nulu mas asi zle cidlo alebo budik. Ak maju byt budiky na nieco musia byt fakt kvalitne a zoto neviem no.

jardaGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardaGTi » 13 říj 2011, 09:47

Asi te moc nepotesim, ale ten sandwich je ti na hovco. Nevleze se tam cidlo tlaku oleje... Taky jsem ted kupoval sandwich na teplotu a tlak oleje a budu ho prodavat, protoze Impreza tam ma malo mista. Lepsi bude koupit kit (pancerova hadice), ktery napojis misto sroubu ktery je na bloku z vrchu, tusim 3ti valec, tesne za altikem. Mereni by tam melo byt i presnejsi. I v manualu se tam meri tlak.. Jo a sorry za ty fotky, jsem na to uplne zapomnel, zkusim to dneska nafotit. Nebo jsi to uz nejak poresil? A jak jste se domluvili na te nabe?
Jo a budiky pekne :wink: taky jsem mel prosporty jednou..
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm

malakai

Příspěvek od malakai » 13 říj 2011, 12:29

jardaGTi píše:Asi te moc nepotesim, ale ten sandwich je ti na hovco. Nevleze se tam cidlo tlaku oleje... Taky jsem ted kupoval sandwich na teplotu a tlak oleje a budu ho prodavat, protoze Impreza tam ma malo mista. Lepsi bude koupit kit (pancerova hadice), ktery napojis misto sroubu ktery je na bloku z vrchu, tusim 3ti valec, tesne za altikem. Mereni by tam melo byt i presnejsi. I v manualu se tam meri tlak.. Jo a sorry za ty fotky, jsem na to uplne zapomnel, zkusim to dneska nafotit. Nebo jsi to uz nejak poresil? A jak jste se domluvili na te nabe?
Jo a budiky pekne :wink: taky jsem mel prosporty jednou..
Tak to mas pravdu, to me moc nepotesis :) No ale co s tim nadelam, stalo me to par korun, tak to bud prodam nebo nekam zahodim :) Zkusim se podivat po tom kitu, kde to sehnat. No v pondeli mi to budou montovat do auta, tak jsem velmi zvedav...o ty fotky bych Te jeste pozadal, zatim jsem to neporesil.

Nightmare

Příspěvek od Nightmare » 13 říj 2011, 22:50

blesk666 píše:Tlak husteho (studebeho) oleja je vzdy vyssi, s rastucimi otackami tlak logicky stupa (cerpaslo je pohanane rozvodom od kluky) a naopak. Ak ti pri zahriatom klesne pri volnobehu na nulu mas asi zle cidlo alebo budik. Ak maju byt budiky na nieco musia byt fakt kvalitne a zoto neviem no.
jenže sranda je, že jsem to vzal při jednom a když jdem dělal GO motoru, tak jsem zrovna namontoval sandwich a připojil budíky. První start proběhl OK, ale po chvíli jízdy mi začal klesat tlak.. tak jsem auto odtáhl domů s tím že motor znova rozdělat a měnil jsem olejové čerpadlo za nové. Opět projížďka a stejný problém.. měl jsem z toho fakt strach, padlo do něho dost peněz tak jsem ho nechtěl zadřít kvůli nějaké chybě. Zhodnotil jsem že tam mám moc řídký olej, koupil jsem Mobil 1 5W60, ten by měl udržet vyšší tlak za tepla. Problém ale stále stejný. Někdo mi poradil že to může být filtrem oleje, je v něm nějaký ochranný ventil, kdyby se ucpal, a že tam může být problém. No koupil jsem teda filtr od KN - zase to samé. Tak jsem ten motor konečně nechal zahřát úplně a pokud se má zadřít ať se zadře, chuj s ním :D no a tlak na nule a motor už najel 10 000km. tak jsem začal otravovat Prosport, co to má znamenat a "prý se to občas stává" že by mohlo být vadné čidlo. tak jsem si teda laskavě zakoupil druhé a uvidím, ale už mě tahle volovina stála dost peněz, tak sem za to mohl mít klidně DEFI / HKS / Autometer. prostě na budíku se nevyplatí šetřit ! :)
323F BA 2,5V6 - hezké a příjemné auto
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo

jardaGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardaGTi » 14 říj 2011, 06:17

K tem budikum, mam podobny pripad. Udelal jsem GO na celice a tlak byl pri volnobehu tak 0,5 baru. Nemel jsem tyto s peakem, ale ty bez. V manualu psali 0,3 volnobeh, tak jsem to moc neresil. jednou jsem tam zkusil dat budik za 5kilo a ten ukazoval cca 3bary, tak fakt nevím cemu verit..
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 17 říj 2011, 08:22

Ked taketo nieco priznava Prosport, tak na jednej strane to je chvalihodne, na druhej- mali ti poslat druhe cidlo zdarma. Tlak netreba zabudat ze treba pripocitat atmo tlak ktory je cca 1bar. Takze k tym 0,3, resp. 0,5 treba pripocitat ten 1bar.

Zamčeno