Malakai - Subaru Impreza WRX STi - Prodáno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Malakai - Subaru Impreza WRX STi
Tlak husteho (studebeho) oleja je vzdy vyssi, s rastucimi otackami tlak logicky stupa (cerpaslo je pohanane rozvodom od kluky) a naopak. Ak ti pri zahriatom klesne pri volnobehu na nulu mas asi zle cidlo alebo budik. Ak maju byt budiky na nieco musia byt fakt kvalitne a zoto neviem no.
Asi te moc nepotesim, ale ten sandwich je ti na hovco. Nevleze se tam cidlo tlaku oleje... Taky jsem ted kupoval sandwich na teplotu a tlak oleje a budu ho prodavat, protoze Impreza tam ma malo mista. Lepsi bude koupit kit (pancerova hadice), ktery napojis misto sroubu ktery je na bloku z vrchu, tusim 3ti valec, tesne za altikem. Mereni by tam melo byt i presnejsi. I v manualu se tam meri tlak.. Jo a sorry za ty fotky, jsem na to uplne zapomnel, zkusim to dneska nafotit. Nebo jsi to uz nejak poresil? A jak jste se domluvili na te nabe?
Jo a budiky pekne
taky jsem mel prosporty jednou..
Jo a budiky pekne
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm
Tak to mas pravdu, to me moc nepotesisjardaGTi píše:Asi te moc nepotesim, ale ten sandwich je ti na hovco. Nevleze se tam cidlo tlaku oleje... Taky jsem ted kupoval sandwich na teplotu a tlak oleje a budu ho prodavat, protoze Impreza tam ma malo mista. Lepsi bude koupit kit (pancerova hadice), ktery napojis misto sroubu ktery je na bloku z vrchu, tusim 3ti valec, tesne za altikem. Mereni by tam melo byt i presnejsi. I v manualu se tam meri tlak.. Jo a sorry za ty fotky, jsem na to uplne zapomnel, zkusim to dneska nafotit. Nebo jsi to uz nejak poresil? A jak jste se domluvili na te nabe?
Jo a budiky peknetaky jsem mel prosporty jednou..
jenže sranda je, že jsem to vzal při jednom a když jdem dělal GO motoru, tak jsem zrovna namontoval sandwich a připojil budíky. První start proběhl OK, ale po chvíli jízdy mi začal klesat tlak.. tak jsem auto odtáhl domů s tím že motor znova rozdělat a měnil jsem olejové čerpadlo za nové. Opět projížďka a stejný problém.. měl jsem z toho fakt strach, padlo do něho dost peněz tak jsem ho nechtěl zadřít kvůli nějaké chybě. Zhodnotil jsem že tam mám moc řídký olej, koupil jsem Mobil 1 5W60, ten by měl udržet vyšší tlak za tepla. Problém ale stále stejný. Někdo mi poradil že to může být filtrem oleje, je v něm nějaký ochranný ventil, kdyby se ucpal, a že tam může být problém. No koupil jsem teda filtr od KN - zase to samé. Tak jsem ten motor konečně nechal zahřát úplně a pokud se má zadřít ať se zadře, chuj s nímblesk666 píše:Tlak husteho (studebeho) oleja je vzdy vyssi, s rastucimi otackami tlak logicky stupa (cerpaslo je pohanane rozvodom od kluky) a naopak. Ak ti pri zahriatom klesne pri volnobehu na nulu mas asi zle cidlo alebo budik. Ak maju byt budiky na nieco musia byt fakt kvalitne a zoto neviem no.
323F BA 2,5V6 - hezké a příjemné auto
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
K tem budikum, mam podobny pripad. Udelal jsem GO na celice a tlak byl pri volnobehu tak 0,5 baru. Nemel jsem tyto s peakem, ale ty bez. V manualu psali 0,3 volnobeh, tak jsem to moc neresil. jednou jsem tam zkusil dat budik za 5kilo a ten ukazoval cca 3bary, tak fakt nevím cemu verit..
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Ked taketo nieco priznava Prosport, tak na jednej strane to je chvalihodne, na druhej- mali ti poslat druhe cidlo zdarma. Tlak netreba zabudat ze treba pripocitat atmo tlak ktory je cca 1bar. Takze k tym 0,3, resp. 0,5 treba pripocitat ten 1bar.