souhlas, ackoliv se na miatu v limitovany edici davali v originale bbs pavuciny, me se to na ni absolutne nelibieso-sannycars píše: ja bych predne ale vzal ty kola a zahodil je, podle mne total "zabiji" to auto....ty bych dal tak na golfaII ale ne na miatu
Winie´s Miata
Moderátoři: Amigo, riderhenry
tyhle bbs sou zatim jen docasny reseni. ted sou dulezitejsi investice, nez naky naslaply kola. libili by se mi watanabe klasicky, ale bohuzel, nevim kolik mi zbyde penez. tady v cr nejsou skoro zadny pekny kola k mani. a v uk sem nic co by za to stalo nenasel.
takze zatim si holt vystacim s bbs a pak se uvidi. ale muzu vam slibit ze tam nezustanou
.
for infi: fakt nejsem
for infi: fakt nejsem

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=89&t=85696
ET by mohlo sedìt ne ?
jo s pepinem se znam, ale rikam. momentalne sou potreba jiny investice.kash1m píše:http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=89&t=85696ET by mohlo sedìt ne ?

tak po naky ty dobe opet dalsi upgrade. dorazily dily, tak prvni putoval na misto podvozek. dva tlumice sli v pohode. za 30 minut vymeneno. ale dva dalsi.... predni u ridice cista prace 4 hodiny(nakonec ho premluvilo az nekolik umeleckych rezu flexou) a zadni u spolujezdce tak ten byl odhadem kolem 3 hodin prace a povolil az diky adamkovo napadu a sikovnosti(moc mu dekuji. bez nej bych to delal jeste ted). trosku pokrocily i prace na karoserii, opraveny uz sou oba zadni lemy, vyklepany spolujezdcovi dvere a ted se kituje a brousi a pripravuje na lak. dneska me trosku nahlodala zmena barvy a to na bilou matnou, nebo me adamek premlouva do reflexni ruzovy. ale spis to vidim porad na tu cernou. pridavam par foto, jak z prace, tak konecnyho vysledku

-
ViZzi
podvozek je V maxxx. na to moje pojezdeni staci. jinak mam par dotazu. co ukazuje prostredni budik? je na nem olejnicka a jednotky mam lb/in2. to je tlak oleje? s rostoucima otackama to taky roste. dalsi vec, jak se meni olej v prevodovce? kde se leje a kde se vypousti? ta moje ma takovy dost kovovy zvuky. to je normalni? jo a jeste jedna vec. jak jsou vzadu ty dve oka na tazeni. uskodi to hodne pevnosti ramu, kdyz to jedno uriznu? asi 15 cm. vadi mi v miste kde hodlam mit vyfuk

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
nevim. ja to auto jeste zahraty nemel. dyt to nemam ani prihlasenyriderhenry píše:s tou prevodovkou to nezmizi po zahrati? Ja mam problem s tim, ze za studena prevodovka funguje docela zajimave, on ten interval 90 000 km neni nejmensi, rad bych olej vymenil driv, treba to pomuze.

Jojo to je tlak oleje, jen je to v americkejch jednotkách psi a ne v našich barech. Jeden bar je 14.5psi. Jinak já osobnì bych teï kola vùbec neøešil, takhle posazený na zemi to vypadá perfektnì. Já bych to možná ani nedával do laku.Winie píše:jinak mam par dotazu. co ukazuje prostredni budik? je na nem olejnicka a jednotky mam lb/in2. to je tlak oleje? s rostoucima otackama to taky roste.
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
takze se nemam lekat kdyz mi to lita kolem 30-60psi?Spitfire píše: Jojo to je tlak oleje, jen je to v americkejch jednotkách psi a ne v našich barech. Jeden bar je 14.5psi. Jinak já osobnì bych teï kola vùbec neøešil, takhle posazený na zemi to vypadá perfektnì. Já bych to možná ani nedával do laku.
co se tyka snizeni, tak me mile prekvapilo ze sem zajel do garaze. mam tam takovej brutalni kopec, ale asi to bude muset trosku nahoru. uvidim az to projedu no... my tu nemame zas tak spatny silnice. akorat sem tam nakej kanal a retarder, ale z drivejsich dob uz to mam vytipovany kudy jezdit a kudy ne
s tim lakem vubec nevim... honi se mi porad v hlave ze by to nevypadalo spatne bily... ale to cerny ma taky neco do sebe.

- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
na èerný zanikaj tvaryWinie píše: takze se nemam lekat kdyz mi to lita kolem 30-60psi?
co se tyka snizeni, tak me mile prekvapilo ze sem zajel do garaze. mam tam takovej brutalni kopec, ale asi to bude muset trosku nahoru. uvidim az to projedu no... my tu nemame zas tak spatny silnice. akorat sem tam nakej kanal a retarder, ale z drivejsich dob uz to mam vytipovany kudy jezdit a kudy nestaryho civica sem mel jeste niz.
s tim lakem vubec nevim... honi se mi porad v hlave ze by to nevypadalo spatne bily... ale to cerny ma taky neco do sebe.
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz