Cendler - TOYOTA MR2 Turbo
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Cendler - TOYOTA MR2 Turbo
S tou novou downpipe má turbo jinej náběh, co 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Pěkný auto i kola k tomu pásnou..a ty nádechy z toho dělaj malý lambo
Kousek od PV má jeden žlutý s raritním motorem BEAMS..ale dlouho jsem ho neviděl s tím jezdit.
Kousek od PV má jeden žlutý s raritním motorem BEAMS..ale dlouho jsem ho neviděl s tím jezdit.
-
Beaver
Jezdí s ní málo, ve volném čase totiž jezdí závody s formulí 
Já vím..kdysi měl i závodního swifta...
To snad ani prodávat nebude..a má to poladěný taky na 200ps jako turbina v serii
To snad ani prodávat nebude..a má to poladěný taky na 200ps jako turbina v serii
-
Beaver
No to jo, nemyslím si, že by to Filip chtěl někdy prodat, asi jako já bych těžko prodal Supru. Každopádně má ten Red Top upravený přes 200 koní, tuším, že tam snad ve finále bylo 210-220. Nedávno dolaďoval trochu aero, resp. pár let zpátky šla na auto nová kapota s průduchama na odvod vzduchu od chladičů a pár měsíců zpátky nový nárazník od Border racing plus nějaké drobnosti, takže auto rozhodně furt žije 
Jo toho borce znam bral odeme stary desky z s14tky nevim ale k čemu je chtel.
Mattyno : No moc ne, ono už před tím to táhlo hodně pěkně, bohužel zatím nevyzkoušeno pořádně, potřebuji pořádný boost controler
Markyboy2 : slyšel jsem, ale neznám
Markyboy2 : slyšel jsem, ale neznám
-
Beaver
Zhruba pro představu, původní vzhled před tím, než se dal Border racing nárazník:

Beaver:odkud se znáte?
Vím,že je z Čelechovic,ale nevím jestli tam ještě bydlí...
Vím,že je z Čelechovic,ale nevím jestli tam ještě bydlí...
-
Beaver
Ještě z doby kamenné, kdy tady v ČR začínaly tuning fóra a weby
On byl guru, co to dělal správně už tehdy, když jiní plácali na Škodovky nesmyslný nárazníky.
Tak trochu novinek, přes zimu jsem se celkem flákal, tak to teď doháním před sezonou, ono v garáži je hrozná kosa, tak se začlo dělat až teď, když už se to celkem dá.
Chlazení motoru, měl jsem volné dvě větráky, takže se vymyslelo, podle KO Racing, můj návrh a necháno vypálit na laseru.

free picture upload
A sundaná folie, jen jsem to špatně vyfotil, musím to nějak líp nafotit

free image host
A další, trochu poladění brzd, jedná se o 4pístové třmeny Brembo pro Alfu Romeo 159 2,4JTDm

upload img
kotouče se dávají z 350Z, průměr 330mm, sedí tam dobře, kola mám R17 a menší nikdy nebudou, takže zkouška vyšla dobře

image upload no compression
Tak a teď jen vyrobyt mezikusy, což byla celkem sranda navrhnout, protože to musí být dost přesně vymyslet 4díry a ve všech závit

how to screenshot on windows
A tady už komplet nové kotouče EBC TurboGroov, jak jsem psal nissan 350Z, destičky EBC GrennStuff, třmeny AR159, vyrobené přesné mezikusy, nové pancířové hadice na celé auto

forum image hosting
Teď jen na třmeny nahodím nějakou pěknou barvičku a hurá na auto
A ještě přišle jeden balíček

picture share
Jedná se o prahy a zadní nárazník

uploading pictures
A jedna rychlá zkouška na autě, a co myslíte, vůbec to nesedí, ale vůbec, to zase bude práce to napasovat, jako u každého, to mi psát nemusíte

image sharing sites
Přední nárazník budu mít od zde již zmiňovaného Filipa, jeho auto žije
Chlazení motoru, měl jsem volné dvě větráky, takže se vymyslelo, podle KO Racing, můj návrh a necháno vypálit na laseru.

free picture upload
A sundaná folie, jen jsem to špatně vyfotil, musím to nějak líp nafotit

free image host
A další, trochu poladění brzd, jedná se o 4pístové třmeny Brembo pro Alfu Romeo 159 2,4JTDm

upload img
kotouče se dávají z 350Z, průměr 330mm, sedí tam dobře, kola mám R17 a menší nikdy nebudou, takže zkouška vyšla dobře

image upload no compression
Tak a teď jen vyrobyt mezikusy, což byla celkem sranda navrhnout, protože to musí být dost přesně vymyslet 4díry a ve všech závit

how to screenshot on windows
A tady už komplet nové kotouče EBC TurboGroov, jak jsem psal nissan 350Z, destičky EBC GrennStuff, třmeny AR159, vyrobené přesné mezikusy, nové pancířové hadice na celé auto

forum image hosting
Teď jen na třmeny nahodím nějakou pěknou barvičku a hurá na auto
A ještě přišle jeden balíček

picture share
Jedná se o prahy a zadní nárazník

uploading pictures
A jedna rychlá zkouška na autě, a co myslíte, vůbec to nesedí, ale vůbec, to zase bude práce to napasovat, jako u každého, to mi psát nemusíte

image sharing sites
Přední nárazník budu mít od zde již zmiňovaného Filipa, jeho auto žije
Moc pĕkný to máš......
Az na ty nebrzdici desky to je pecka 
proč myslíš? Nejsem žádný extra závodník, přemýšlel jsem nad žlutýma, ale pak při mé jízdě a pří váze MR2 mě přišly zelené ideální
A co cerveny? Zeleny jsou jako nahrada OEM
mám červené i zelené vyzkoušené na svoji AR159, kde mám ty samé desky, jako tady a červené hučí a blbě brzdí, zelené brzdí super a i celkem v extrému a nepotřebují tolik ohřát, aby fungovaly. Žluté jsou podobné jako zelené, jen stím, že potřebují ohřát a vydrží větší extrém, to mám vyzkoušené na skoto 2tunovém autě, proto jsem bral zelené na tunové auto
Tak o víkendu proběhl UP brzd a tady je výsledek, velikost se mi moc líbí, brzdný ůčinek taky, ale najel jsem zatím jen asi 20km, takže nemohu zatím pořádně soudit, ale je to pěkně znát
Očištěno a nasazení přesného mezikusu, který jsem si navrhnul a nechal vyrobit, musel jsem trochu ořezat i štít, nevešel se tam, sundavat jsem ho nechtěl, tak se trochu poladil

screen shot on pc
Tady už komplet nasazeno, měřil jsem i házivost náboje a kotouče a je to hezky v normě, na 20let starý auto

screenshot program
Jinak samozřejmně i s novou pancéřovou brzdovou hadičkou

image post
samozřejmně nová brzdovka

image upload no limit
A tady už na autě

image hosting websites
Jinak tady je poměr před a po

windows 7 print screen
Očištěno a nasazení přesného mezikusu, který jsem si navrhnul a nechal vyrobit, musel jsem trochu ořezat i štít, nevešel se tam, sundavat jsem ho nechtěl, tak se trochu poladil

screen shot on pc
Tady už komplet nasazeno, měřil jsem i házivost náboje a kotouče a je to hezky v normě, na 20let starý auto

screenshot program
Jinak samozřejmně i s novou pancéřovou brzdovou hadičkou

image post
samozřejmně nová brzdovka

image upload no limit
A tady už na autě

image hosting websites
Jinak tady je poměr před a po

windows 7 print screen
Pěknej kousek... #TOYOTARULES 
Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
Denis : děkuji
Tak jsem o víkendu dojezdil, při projížďce a předjíždění auta jsem slyšel psííí a dál nic, turbo nezabíralo, jen syčelo hlubokým tonem, žádné kouřové efekty ani nic jiného, jen ten hrubý ton bez tlaku turba, tak jsem zkouknul hadice a spony a vše OK, včera jsem to rozebral a turbína je mrtvá, ale aspoň při té smůle se nic jiného nestalo, udělám potom fotku, ale ulítla jedna lopatka na výfukové části, jinak turbu nic není, bez vůle a žraní oleje a vody, prostě jako by nic.
Tak teď hledám náhradu, tak jsem zvědav, co to bude, abych ještě trochu pojezdil tuhle sezonu.
Tak jsem o víkendu dojezdil, při projížďce a předjíždění auta jsem slyšel psííí a dál nic, turbo nezabíralo, jen syčelo hlubokým tonem, žádné kouřové efekty ani nic jiného, jen ten hrubý ton bez tlaku turba, tak jsem zkouknul hadice a spony a vše OK, včera jsem to rozebral a turbína je mrtvá, ale aspoň při té smůle se nic jiného nestalo, udělám potom fotku, ale ulítla jedna lopatka na výfukové části, jinak turbu nic není, bez vůle a žraní oleje a vody, prostě jako by nic.
Tak teď hledám náhradu, tak jsem zvědav, co to bude, abych ještě trochu pojezdil tuhle sezonu.
Tak stalo se tohle, jako věděl jsem že odejde, ale znáte to, nikdy se to nehodí, tak hledám náhradu, aspoň se stalo to nejlepší co se mohlo stát, ulítla jedna lopatka na výfukové části.

image hosting without registration

image hosting without registration
-
Beaver
To vypadá na keramickou turbínu. Pro jistotu do ní ťukni magnetem. Buď můžeš vyměnit jen hřídel s turbínou a nebo tam dát celý nový CHRA (což by asi bylo lepší, housingy si přehodíš doma sám, rozebraný a složený turbo bys musel nechat vyvážit).
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Celica-4 ... 25a450a256
http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-Celica-4 ... 25a450a256
Na to jsem koukal a přesně tak je to pěkný, ale bojím se toho že to bude šílená čína a nebude to fungovat, nebo bude a jen na chvilku a čekat až něco odlítne se mi moc nechce, řeknu to asi takhle nechci na tom šetřit, tak radši něco pořádného, abych měl jistotu.
Jinak koupit CHRA je taky varianta, v USA se prodává KINUWAGA, máte zkušenosti? http://shopping.kinugawaturbo.com/kinug ... ramr2.aspx
Jinak koupit CHRA je taky varianta, v USA se prodává KINUWAGA, máte zkušenosti? http://shopping.kinugawaturbo.com/kinug ... ramr2.aspx
-
Beaver
Právě o Kinugawa jsem četl, že turbo od nich je sázka do loterie, že po koupi rozhodně rovnou poslat hnedka vyvážit a modlit se 
právě, a to co jsi poslal, bude na tom dost podobně
-
Beaver
No máš v zásadě několik možností pokud nechceš měnit svody nebo dávat nějakou redukci:
1. repas turba co máš, v ČR ho ale nejspíš zprasí a navíc musíš tak jako tak sehnat novou hřídel s turbínou
2. nový CHRA eBay/Čína, levné, ale chtělo by to nechat vyvážit před instalací (http://www.aliexpress.com/item/CHRA-Tur ... 59910.html)
3. celé nové CT26 eBay/Čína, dražší a platí to samé co v bodě 2
4. jiné CT26, např. ze Supry (není twinscroll ale má vyšší airflow), nejspíš ale bude problém sehnat ve slušném stavu a můžeš brzo zase řešit rebuild
5. repase tvého CT26 v US plus upgrade, aby se ta anabáze vyplatila (samotný upgrade na 57mm trim zahrnující ale i rebuild je asi za 13 tisíc, znám člověka, co to dělá a umí velice kvalitně - vyrábí si vlastní ložiska atd.)
1. repas turba co máš, v ČR ho ale nejspíš zprasí a navíc musíš tak jako tak sehnat novou hřídel s turbínou
2. nový CHRA eBay/Čína, levné, ale chtělo by to nechat vyvážit před instalací (http://www.aliexpress.com/item/CHRA-Tur ... 59910.html)
3. celé nové CT26 eBay/Čína, dražší a platí to samé co v bodě 2
4. jiné CT26, např. ze Supry (není twinscroll ale má vyšší airflow), nejspíš ale bude problém sehnat ve slušném stavu a můžeš brzo zase řešit rebuild
5. repase tvého CT26 v US plus upgrade, aby se ta anabáze vyplatila (samotný upgrade na 57mm trim zahrnující ale i rebuild je asi za 13 tisíc, znám člověka, co to dělá a umí velice kvalitně - vyrábí si vlastní ložiska atd.)