jayy - Honda CR-Z Mugen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: jayy - Honda CR-Z Mugen
Máš to moc hezký ! CRZ má krásnej zvuk
Škoda že jsem tě nikde nezastihnul na pokec.
Tady máš pár fotek
Škoda že jsem tě nikde nezastihnul na pokec.
Tady máš pár fotek
Tak za tu dobu, co jsem nic nepsal se nějak moc nezměnilo. Akorát přibil menší polep MUGEN.. No a očekávám už pomalu zimu, protože mám nějaké plány v merku. Až budu vědět, že začne padat sníh auto odstavuji do garáže a bude se pracovat - sice nebudou to až takové radikální změny, ale určitě budou vidět dost.
no nějaký menší update.. Není to nic extra, ale do práce/školy a na ty okrsky to stačí. Mě se to líbí moc.. Foto bohužel je nějaké tmavé, ufon si s tím nějak neumí poradit. Později nahodim lepší a za světla.
Celkově to vypadá moc fajn. 
A těmito koly to ještě více prokouklo. CR-Ztko je teď takové dynamičtější, „Japonštější“.
A těmito koly to ještě více prokouklo. CR-Ztko je teď takové dynamičtější, „Japonštější“.
přesně tohodle jsem chtěl docílit. Tamty kola byly prsotě na mě moc obyčené a přišli mi tak dobré na nějaký koncern.
Tak to je o něčem jiném, prostě kola dělají auto 
No ještě nějaké foto v lepší kvalitě..Takže jestli se nic ne*osere, tak se uvidíme v Šumperku 
Na tý fotce z boku to vypadá přísně. Pěkný.
Kola, mugen logo, křídlo, světla, ty mugen doplňky...mě se to líbí.
Kola, mugen logo, křídlo, světla, ty mugen doplňky...mě se to líbí.
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
no zase takový střelec nejsem
po vizuální stránce už jsem spokojený jestě koupim prahy mugen a OK. Potom snad příjdou zase nějaké ty motorové úpravy 
no tak něco málo se zase udelělo. Nahodil jsem zpátky brake labs kotouče a k tomu koupil EBC greenstuff destičky. Nalakoval jsem třmeny na červeno no a koupil červené ,,závodní,, matice. Docela to oživilo tak to vypadá lépe. No a v nejbližší době budu objednávat mugen prahy, ať to je komplet.
No a dal jsem se do renovace pracovní garáže, kde vlastně teď trávím veškerý volný čas. Malovaní, kitování nová výbava apod.
Foto auta prozatím nemám, takže přidám jedno postarší foto
No a dal jsem se do renovace pracovní garáže, kde vlastně teď trávím veškerý volný čas. Malovaní, kitování nová výbava apod.
Foto auta prozatím nemám, takže přidám jedno postarší foto
dneska mi přišel poslední díl do skládačky MUGEN, ať už to je komplet. Musí se to ještě nejprve nalakovat a na jaro to dám na auto. Teď už to nemá význám. Potom přijdou na řadu snad zase nějaké performance úpravy. Jen z lehka, všechno to stojí hodně peněž..
tak malinko pokročíme. Před cca 2 týdny jsem zavezl prahy do lakovny a čekám, než budou hotové. Nicméně největší překvapení přišlo na Vánoce. Můj otec mi koupil na hondu spoon intake manifold. Akorát je to bohužel na cestě, objednával 18. listopadu, ale neměli na skladě tak příjde přímo z jpn. Mělo by to příjít hned ze začátku ledna. Jinak je garantováno 6HP a 5NM. Odkaz: http://www.spoonsportseurope.net/produc ... 8-r00.html
taky mě to moc mile překvapilo 
- svobyrider
Vypadá to moc pěkně!

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
pekny darcek
-
Beaver
Je to pěkný, bohužel klasika N/A motorů - těch 6 koní je kurevsky drahých
Na druhou stranu pokud se bude v budoucnu přeplňovat, není špatné mít dobré sací potrubí 
bohužel je to tak. Úpravy N/A stojí každý koník docela ranec peněz. Když má člověk turbo nebo kompresor, tak ty náklady pak už jsou měnší. Nicméně chci udělat nějaký dobrý základ a pak už by třeba ten kompresor mohl přijít. Kdyby vše stálo na takovém základu, jak doufám že bude, tak to je hned jiná písnička. No uvidiíme.. Každopádně jsem zvědavý jestli se potkáme na jaře v Brně beavre, máš taky dost práce 
to je plast??
Tak jsem si udělal další radost a objednal jsem downpipe od tegiwy. Ze všemi úpravy by auto melo mit okolo 150PS/1100kg. Jinak downpipe +6HP.