Mazdasraz 2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Mazdasraz 2009
Ahoj,
máme tady pozvánku na jednu akci, by "lehce" pøedbìžnì ale lepší než pozdì. Jde o 2. republikové setkání japonských vozù automobilky Mazda. Po zkušenostech z minulého roku a pozitivních ohlasech plánujeme toto:
nonstop bar - toèené alko i nealko pivo, klobásy, steaky, paòáèci atd
spanilá jízda - cca 30 km skrz krásnou pøírodou kokoøínska
sprinty na letišti pronajatém jen pro nás
tombola
program v kempu
koncert
ubytování v kempu si každý øeší individuálnì, více na www.campmelnik.cz , vìdí o nás a minule si nás pochvalovali. UBYTOVÁNÍ KROMÌ STANÙ REZERVOVAT PØEDEM!!!
Sezení u baru zajištìno, parkování pro auta pøímo v kempu pìknì na udržovaném trávníèku taky, minule se nás tam sešlo pøes 100 aut a pøes 400 lidí, v plánu je stejnì jako loni sobotní koncert nìjaké kapelky (minule byla roudnická banda www.vynalezzkazy.cz), tombola o ceny - byly tøeba rùzné startovací panely atd od Bidrina (pøedbìžnì pøislíbeno i letos), nìjaká pøedvádìèka nových mazdièek od www.aspekta.cz, jednáme o spolupráci s autosalonem mazdy v roudnici n/l a spoustu dalších zajímavých sponzorù je v jednání.
oficiální web bude již brzy, dáme vèas vìdìt.
Takže všichni magoøi do aut z hirošimi doražte
termín:
22. -24. 5. 2009
místo:
autokemp mìlník
vlezné:
max 250,- CZK èistá ruka (zatím øešíme) na auto nehledì na poèet lidí...
Fotky a videa z minulé akce zde:
http://323f.marenweb.cz/
http://www.youtube.com/watch?v=l9re-zAo ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=tZSsKiBT ... annel_page
máme tady pozvánku na jednu akci, by "lehce" pøedbìžnì ale lepší než pozdì. Jde o 2. republikové setkání japonských vozù automobilky Mazda. Po zkušenostech z minulého roku a pozitivních ohlasech plánujeme toto:
nonstop bar - toèené alko i nealko pivo, klobásy, steaky, paòáèci atd
spanilá jízda - cca 30 km skrz krásnou pøírodou kokoøínska
sprinty na letišti pronajatém jen pro nás
tombola
program v kempu
koncert
ubytování v kempu si každý øeší individuálnì, více na www.campmelnik.cz , vìdí o nás a minule si nás pochvalovali. UBYTOVÁNÍ KROMÌ STANÙ REZERVOVAT PØEDEM!!!
Sezení u baru zajištìno, parkování pro auta pøímo v kempu pìknì na udržovaném trávníèku taky, minule se nás tam sešlo pøes 100 aut a pøes 400 lidí, v plánu je stejnì jako loni sobotní koncert nìjaké kapelky (minule byla roudnická banda www.vynalezzkazy.cz), tombola o ceny - byly tøeba rùzné startovací panely atd od Bidrina (pøedbìžnì pøislíbeno i letos), nìjaká pøedvádìèka nových mazdièek od www.aspekta.cz, jednáme o spolupráci s autosalonem mazdy v roudnici n/l a spoustu dalších zajímavých sponzorù je v jednání.
oficiální web bude již brzy, dáme vèas vìdìt.
Takže všichni magoøi do aut z hirošimi doražte
termín:
22. -24. 5. 2009
místo:
autokemp mìlník
vlezné:
max 250,- CZK èistá ruka (zatím øešíme) na auto nehledì na poèet lidí...
Fotky a videa z minulé akce zde:
http://323f.marenweb.cz/
http://www.youtube.com/watch?v=l9re-zAo ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=tZSsKiBT ... annel_page
Naposledy upravil(a) Pustil dne 11 pro 2008, 21:29, celkem upraveno 3 x.
Mazda RX-8
Mazda MX-5 NB 1,8
Mazda 323 BG GT (teda spíš rozebraná stavebnice)
Mazda MX-5 NB 1,8
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel zkousky dneska a jeste nam nerikali datumy na pristi semestr - mas nejakou divnou skolu, ne?
Spis bych rekl, ze presne v tomto rozmezi zkousky nemas, protoze datumy si prece vybiras, ne?
Teda alespon ja bych prijel zkousky nezkousky rad, uvidime... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Já a Zam3k to samý, ale obèas se musí vypnoutspeedy_s píše:sorry abych byl pøesnìjší, tak to jsou maturitní zkoušky a to pøesunout nìjak nejde
Naposledy upravil(a) Pustil dne 11 pro 2008, 21:30, celkem upraveno 1 x.
Mazda RX-8
Mazda MX-5 NB 1,8
Mazda MX-5 NB 1,8
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Aha.... No tak maturita je zase tak lehka, ze i ten svatak je prilis dlouhy - opravdu. Kazdy rok jsem mel ctyrky a na maturitu 2,2,2,1,1 - napsat lip slohovku, tak mam vyznamenani!
Ucil jsem se jenom o svataku... Vykaslal bych se na to, na znamky se stejne pak uz nikdo nediva... 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
já se taky nebojim AJ v poho odborný v poho až na literaturu která je podrobná jak na gympluriderhenry píše:Aha.... No tak maturita je zase tak lehka, ze i ten svatak je prilis dlouhy - opravdu. Kazdy rok jsem mel ctyrky a na maturitu 2,2,2,1,1 - napsat lip slohovku, tak mam vyznamenani!Ucil jsem se jenom o svataku... Vykaslal bych se na to, na znamky se stejne pak uz nikdo nediva...
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
s cestinou jsem to mel uplne stejny - ucitelka totalni krava, chtela me vzdycky nechat propadnout, maturitni otazky nesly za ten tyden ani cely precist, natoztak se neco naucit... Ale na potitku pohoda, usmevy...
Fakt se neni ceho bat. Staci mit zakladni prehled - vedet so napsal Koktejl Oštìp (shake a spear) a podobne exponaty a mas pokoj...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Idaho von Věšín
no jelikož jsem s "osobním" vozem "zbehnul" od Toyotek k Magdám, tak se mnou poèítejte - psal jsem už HOndzikovi na 323F, pokud bdue zájem o nejakoupsolupráci - velký gril, obcesrtvení, nejaké ty drobnejsí dary do tomboly a k cenám atd.. tak seozvete
ale uvítám spíš k tombolám at si opet neodnesu vlastní ceny ze srazu jako se to málem stalo na Toyota srazu loni 
Ano Hondzikem jsem navigován, veškeré sponzorské dary jakéhokoliv typu jsou samozøejmì vítány. S obèerstvením se pokusíme dohodnout na spolupráci. Urèitì se ještì ozveme.Idaho von Vìšín píše:no jelikož jsem s "osobním" vozem "zbehnul" od Toyotek k Magdám, tak se mnou poèítejte - psal jsem už HOndzikovi na 323F, pokud bdue zájem o nejakoupsolupráci - velký gril, obcesrtvení, nejaké ty drobnejsí dary do tomboly a k cenám atd.. tak seozveteale uvítám spíš k tombolám at si opet neodnesu vlastní ceny ze srazu jako se to málem stalo na Toyota srazu loni
Mazda RX-8
Mazda MX-5 NB 1,8
Mazda MX-5 NB 1,8