1JZ Soarer
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: VLAN - Lexus SC400, aneb Soarer s 1UZ
Ty kravo jsi nakej vostrej posledni dobou ne?
Se jen ptam... BMW mam no a?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Fotky bohužel nemám u sebe, ale neboj Zemi, nezarůstá
.
Čekalo se na nový chladič, sehnal jsem funkční chladič klimy, zavařila se drobná dírka, jsou komplet rozebrané nápravy a budou skoro všechny nové siláče z PUR, řízení se uloží do PUR a pokud vše vyjde, tak tento pátek bude zřejmě hotovo. Taky se čekalo na šrouby do nápravy, aneb byl to slušný balík, finančně
.
Pokud vše vyjde, tak do budoucna plánuju nové pneu a následně zaplatit ekopoplatek+pojistku. Samozřejmě jezdit a řešit drobnosti, ale pak už v tomto roce nic zásadního
On to Beaver nemyslí určitě špatně, on si jenom moc přeje, abych vyjel, jelikož je po mě v pořadí u Idaha
.
BTW.. je fakt, že v kombíku moc zajímavých aut za rozumný peníz není, IS300 je fajn.... ale co jinak, pokud pominu Mazdu 6, Avensis, Primeru...
Čekalo se na nový chladič, sehnal jsem funkční chladič klimy, zavařila se drobná dírka, jsou komplet rozebrané nápravy a budou skoro všechny nové siláče z PUR, řízení se uloží do PUR a pokud vše vyjde, tak tento pátek bude zřejmě hotovo. Taky se čekalo na šrouby do nápravy, aneb byl to slušný balík, finančně
Pokud vše vyjde, tak do budoucna plánuju nové pneu a následně zaplatit ekopoplatek+pojistku. Samozřejmě jezdit a řešit drobnosti, ale pak už v tomto roce nic zásadního
On to Beaver nemyslí určitě špatně, on si jenom moc přeje, abych vyjel, jelikož je po mě v pořadí u Idaha
BTW.. je fakt, že v kombíku moc zajímavých aut za rozumný peníz není, IS300 je fajn.... ale co jinak, pokud pominu Mazdu 6, Avensis, Primeru...
-
Beaver
Jako břitva. Tak šup pod něj, vyřež katíky a udělej si to video sám...Zemi píše:Ty kravo jsi nakej vostrej posledni dobou ne?Se jen ptam... BMW mam no a?
Na zarůstání a vyfukování gum jsou experti s projektama na TF, tam jistě najdeš co hledáš
@VLAN: To rad slysim... Jen jsem si na to auto vzpomnel tak me napadlo to tu trochu pocuchat. 
@Beaver:
Mas asi jen spatny den to je v pohode... 
@Beaver:
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Idaho von Věšín
ESCéčko nám pěkně cuchá nervy samo o sobě ( hned po Gramovo ČmelděZemi píše:@VLAN: To rad slysim... Jen jsem si na to auto vzpomnel tak me napadlo to tu trochu pocuchat.
@Beaver:![]()
Mas asi jen spatny den to je v pohode...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Jo, jo... Tohle je taky poctivý projekt. Rýsuje se nám tu takové velmi hezké Japonské "GTčko".
Ano Zemi, děkuji za oživení topicu, fotky přislíbím ideálně na pátek
.
Za tenhle rok se toho udělalo hodně a jsem za to moc rád, teď už vážně plánuju nějakou dobu jezdit a užívat si ho.
Už tedy chybí "jen" předek, přehodit gumy (kde nevím, jestli nakonec nevezmu alespoň na jednu nápravu nové) a řada drobností, ale už se mooc těším.
Beaver: Doufám a věřím, že vyjedeš tento rok, že se Ti nebudu muset smát celou zimu, a že mě o tom, jak je 1JZ rychlejší přesvědčíš osobně
Cipajs: Pořád to není TOP jako tvoje, ale třeba se za pár let přiblížím
... doufám 
Za tenhle rok se toho udělalo hodně a jsem za to moc rád, teď už vážně plánuju nějakou dobu jezdit a užívat si ho.
Už tedy chybí "jen" předek, přehodit gumy (kde nevím, jestli nakonec nevezmu alespoň na jednu nápravu nové) a řada drobností, ale už se mooc těším.
Beaver: Doufám a věřím, že vyjedeš tento rok, že se Ti nebudu muset smát celou zimu, a že mě o tom, jak je 1JZ rychlejší přesvědčíš osobně
Cipajs: Pořád to není TOP jako tvoje, ale třeba se za pár let přiblížím
Tak teď jsem našel tenhle tvůj projekt. Hodně pěkné na to, když jsem s tebou před časem dlouho mluvil po telefonu, myslel jsem, že si jenom klasickej plkač, prostě guma jako 90% CZ tuners. Překvapil jsi mne už koupí GT4 i když jsi to "vzdal" (nedivím se ti).
Lexus ti závidím, přesně tenhle typ auta je i promne ale prostě se nějak nemůžu odlepit od celic, kolik mi jich prošlo rukama jo přes 10 to je a nic lepšího.
No vrátím se ke GT4, jelikož v inzerátu "Mattyno celicu doporučil jako fajn koupi od kamaráda" a já ho bral (beru i nadále) jako jednoho z Toyota Guru a majitele jedné z těch fajnových gt4. Byl jsem rozhodnut Celi koupit, popisovaný stav (v tu dobu za 90 000) byl super koupě. Jenže po telefonu s majitelem jsem znejistěl, nevěděl nic o autě snad krom toho že je top stav 20 let v garáži atd. atd. Vlastně bych chtěl poděkovat Šroubkovi """DĚKUJI TI Šroubku"" který mne po telefonu přivedl na pravou míru a já nemusel jet přes celé Čechy podívat se na šrot. O stavu tady víš asi nejvíc ale prostě prvotní prodejce byl hoodně křivej.
Musíš mít dobrý pocit jezdit v takovémhle autě. I když ho budou obdivovat jen vybraní, protože dneska žije 15 staré bmw do 10 000.
No budu sledovat jak se ti daří. Jinak, šel jsi na tu strojárnu ?
Lexus ti závidím, přesně tenhle typ auta je i promne ale prostě se nějak nemůžu odlepit od celic, kolik mi jich prošlo rukama jo přes 10 to je a nic lepšího.
No vrátím se ke GT4, jelikož v inzerátu "Mattyno celicu doporučil jako fajn koupi od kamaráda" a já ho bral (beru i nadále) jako jednoho z Toyota Guru a majitele jedné z těch fajnových gt4. Byl jsem rozhodnut Celi koupit, popisovaný stav (v tu dobu za 90 000) byl super koupě. Jenže po telefonu s majitelem jsem znejistěl, nevěděl nic o autě snad krom toho že je top stav 20 let v garáži atd. atd. Vlastně bych chtěl poděkovat Šroubkovi """DĚKUJI TI Šroubku"" který mne po telefonu přivedl na pravou míru a já nemusel jet přes celé Čechy podívat se na šrot. O stavu tady víš asi nejvíc ale prostě prvotní prodejce byl hoodně křivej.
Musíš mít dobrý pocit jezdit v takovémhle autě. I když ho budou obdivovat jen vybraní, protože dneska žije 15 staré bmw do 10 000.
No budu sledovat jak se ti daří. Jinak, šel jsi na tu strojárnu ?
Já vím, jsem rád, že tvoje srdíčko překouslo, že Celica nezůstala, ale vidíš proč
.
Ono to máš složité s díly, na Celicy je toho po ČR relativně hodně, celkově je to dostupnější. Můj menší zdroj dílů budou zřejmě z části Sacherovi, ale řeším dále a další auto na díly zatím vzhledem k nutným věcem kupovat nechci. Ano, máš pravdu, krom JDM nadšence ho nikdo neocení, ale beru to spíš jako výhodu... o to jsou ty naše pekáče nenápadnější
.
Ano, šel, dnes jsem byl u zápisu na TZSI, pokud by vyšel Lexus pátek, nechceš se někdy sejít? ... pojedu brzy směr Kladno zřejmě
.
BTW: Ona zmíněná Celica ST185 skončila nakonec na díly, ale možná i to bylo odvážné
Ono to máš složité s díly, na Celicy je toho po ČR relativně hodně, celkově je to dostupnější. Můj menší zdroj dílů budou zřejmě z části Sacherovi, ale řeším dále a další auto na díly zatím vzhledem k nutným věcem kupovat nechci. Ano, máš pravdu, krom JDM nadšence ho nikdo neocení, ale beru to spíš jako výhodu... o to jsou ty naše pekáče nenápadnější
Ano, šel, dnes jsem byl u zápisu na TZSI, pokud by vyšel Lexus pátek, nechceš se někdy sejít? ... pojedu brzy směr Kladno zřejmě
BTW: Ona zmíněná Celica ST185 skončila nakonec na díly, ale možná i to bylo odvážné
protáhneš to až ke mě?VLAN píše:pojedu brzy směr Kladno zřejmě![]()
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby...
Do budoucna počítám, i pro tu rezervu
.
To Kladno mám 15 minut cestu, Teplice o pár hodin víc
... ale počítám s tím 
To Kladno mám 15 minut cestu, Teplice o pár hodin víc
Jasný stav se kdykoliv, teď se válim doma cesta kolem světa mne znavila víc než jsem čekal.
Tak jo, snad vše vyjde 
Malý update, budou nové i kosti stabilizátorů, zadek kotouče+desky.
Už se na něj moc těším
.
Už se na něj moc těším
-
Idaho von Věšín
VLAN píše:Tak jo, snad vše vyjde
Už se na něj moc těším.
Ale byla to fuska
Malá ochutnávka, sešlo se pár problémků, dnes se nevyjelo, ale v průběhu příštího týdne to reálně vidím...
Na fotkách můžete hledat nový chladič, přední BBK, zadní nápravu po generálce na PUR, přetěsněný diff+ nová gufera a spoustu dalších věcí co to pořád protahují.
I světla se leštila
.
Momentálně se řešili vyteklé kondíky v ECU, ale bude oprava!
Na fotkách můžete hledat nový chladič, přední BBK, zadní nápravu po generálce na PUR, přetěsněný diff+ nová gufera a spoustu dalších věcí co to pořád protahují.
I světla se leštila
Momentálně se řešili vyteklé kondíky v ECU, ale bude oprava!
Re: Lexus SC400 - foto ochutnávka :)
s nablejskanejma kukadlama to bude kocka
tydle picovinky delaj strasne moc v prvnim dojmu, kdyz na to auto nekdo koukne.
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

Re: Lexus SC400 - foto ochutnávka :)
To určitě udělaj, leč osobně víc ocením funkční podvozek 
Re: Lexus SC400 + záchrana brášky LS400 UCF10 :)
Takže další update... koupil jsem novou kabeláž s kterou byly potíže, čekám na ECU a další drobnosti... ale všechno od jednoho SC guru z Floridy
A koupil jsem super brášku k SCčku, Lexus LS400 UCF10 - stejný, nejbytelnější motor jako mám, první verze, ale bohužel v podobném stavu, jako bylo SCčko na začátku. Uvidíme, jak to s ním dopadne, věřím, že ještě podaří zachránit a bude i přes zničené řízení, poničené sklo, podvozek a řadu drobností zase jednou provozu schopné
.
Re: Lexus SC400 ... další přírůstek do rodiny UZ :)
stava se z tebe lexusi dobrodruh par excellence
drzim palce, preju hodne financnich prostredku, trpelivosti a brzo se dostavi i kyzena radost z poradny projizdky...

Upřímně, toho auta mi bylo hlavně líto, leč jsem ho chtěl hlavně kvůli motoru, tak jsem nechtěl aby končilo jako většina LSek v této cenové kategorii 20-45kKč. Financí moc není, ale trpělivost mi přijde už nějak poslední dobou spíše roste 
Kdyby to tu někdo četl, tak koupím přední sklo a řízení z roku 89, ale řízení vidím cestu jedinnou možnou... ze států a repas
. Nechci aby to pro auto končilo, jako a bývalého majitele, leč on by rád, ale to auto investice potřebuje, jinak skončí v kopřivách v propadlišti dějin...
P.S. fotky jsi mu udělal pěkné, leč SC400 je po designové stránce IMHO úplně jiný kalibr
Kdyby to tu někdo četl, tak koupím přední sklo a řízení z roku 89, ale řízení vidím cestu jedinnou možnou... ze států a repas
P.S. fotky jsi mu udělal pěkné, leč SC400 je po designové stránce IMHO úplně jiný kalibr
rad ti nafotim i sccko
navic tyhle fotky byly jen takova rychlovka bez pripravy - mel jsem s sebou proste fotak.

Moc rád, děkuju za nabídku 
začátkem měsíce jsem prodal jedno dobré, co jsem si schovával pro strjčka příhoduVLAN píše:
Kdyby to tu někdo četl, tak koupím přední sklo a řízení z roku 89, ale řízení vidím cestu jedinnou možnou... ze států a repas.
Darujte krev. Je i pro vás...