MAZDY MPS - general
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: MAZDY MPS
Ta poslední fotka to je pecka.
Kubo klidně se stav
Kubo klidně se stav
- MartinMat1
vylet-Berchtesgaden-bavorsko
Naposledy upravil(a) MartinMat1 dne 06 srp 2014, 15:46, celkem upraveno 2 x.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Super chlapi, čekujte Srazy, 26.-28.září Šumperk
- MartinMat1
Zdravím všechny,
jsem tu nový tak představím své auto
Mazdu 3 MPS jsem koupil před rokem od druhého majitele s nájezdem 45.000km. Prvně byla koupena 5/2010 v Brně. Auto samozřejmě servisované pouze ve značkovém servise Mazda + pětiletá záruka. Zatím mě nepotkala žádná porucha a s motorizace jsem velice nadšený. Vlastním také novou Mazdu CX5 kterou mám ve full výbavě. Tedy 2,2CD/AT Revolution.
Co se týče mojí osoby tak mám velice kladný vztah k automobilismu. Dříve jsem vlastnil Hyundai Coupé 2.0 CVVT r.v.2006, které jsem postupem času upravil ale o tom v dalším příspěvku pokud budete mít zájem. Organizoval jsem také první tři srazy majitelů Hyundai Coupé pod názvem Tuscaní Meeting. Poslední ze srazů byl na okruhu ve Vysokém Mýtě kam bych se zase velice rád podíval se svým MPS. Také proběhl sraz Jeseníky který měl velký ohlas díky atraktivním horským silnicím, které si zanedlouho mužete vyskoušet. Tímto bych chtěl připomenout že se chystá straz koncem září v Sobotíně a doufám že se tam všichni potkáme
Více v topicu Srazy - 26.-28.9. JDM sraz Sobotín - Šumperk.
jsem tu nový tak představím své auto
Mazdu 3 MPS jsem koupil před rokem od druhého majitele s nájezdem 45.000km. Prvně byla koupena 5/2010 v Brně. Auto samozřejmě servisované pouze ve značkovém servise Mazda + pětiletá záruka. Zatím mě nepotkala žádná porucha a s motorizace jsem velice nadšený. Vlastním také novou Mazdu CX5 kterou mám ve full výbavě. Tedy 2,2CD/AT Revolution.
Co se týče mojí osoby tak mám velice kladný vztah k automobilismu. Dříve jsem vlastnil Hyundai Coupé 2.0 CVVT r.v.2006, které jsem postupem času upravil ale o tom v dalším příspěvku pokud budete mít zájem. Organizoval jsem také první tři srazy majitelů Hyundai Coupé pod názvem Tuscaní Meeting. Poslední ze srazů byl na okruhu ve Vysokém Mýtě kam bych se zase velice rád podíval se svým MPS. Také proběhl sraz Jeseníky který měl velký ohlas díky atraktivním horským silnicím, které si zanedlouho mužete vyskoušet. Tímto bych chtěl připomenout že se chystá straz koncem září v Sobotíně a doufám že se tam všichni potkáme
Více v topicu Srazy - 26.-28.9. JDM sraz Sobotín - Šumperk.
MAZDA 3 MPS - 260k
MAZDA CX5 - Revolution - 2,2 CD/AT 175k
- MartinMat1
Viki zdravím,super vidět tady další MPSo máš to hezké.Na sraze se doufám všichni potkáme.
Moje úpravy:
COLD AIR INTAKE LONG Version
BOV Dualport - Turbo Smart
Alu kola ADVAN Racing GRII
Plánuji pouze:
Front Bumper Lip a možná nové mapy ŘJ na výkon 280k.
Jalikož jsem měl na předchozím autě kompletní nerez výfuky a svody vč. sport katalizátoru tak nyní podobné bláznoviny neplánuji. Chci totiž jezdit potichu
COLD AIR INTAKE LONG Version
BOV Dualport - Turbo Smart
Alu kola ADVAN Racing GRII
Plánuji pouze:
Front Bumper Lip a možná nové mapy ŘJ na výkon 280k.
Jalikož jsem měl na předchozím autě kompletní nerez výfuky a svody vč. sport katalizátoru tak nyní podobné bláznoviny neplánuji. Chci totiž jezdit potichu
MAZDA 3 MPS - 260k
- MartinMat1
Taky zdravím .Martin nebylo dal nám na prdel
.
.Škoda že nevyšla společná fotka,počasí to pokazilo.Jedna fotečka
- KubajszMPS
Caute kluci
a vítám nového člena. Koukal jsem na fotky ze srazu, asi bylo fajn a musela být zábava:-) Nějak mi to nevyšlo, ale jsem zvědav na Šumperk, to bych měl už dorazit.
Řeším už delší dobu výfuk, ale nemůžu se pořád rozhodnout. Mám už jen 2 možnosti, Corksport a HKS. Co vyzkoušet ? Byl jsem rozhodnutý pro ten Corksport, ale láká mě HKS. U nás ho asi nikdo na autě nevozí, že ?
Řeším už delší dobu výfuk, ale nemůžu se pořád rozhodnout. Mám už jen 2 možnosti, Corksport a HKS. Co vyzkoušet ? Byl jsem rozhodnutý pro ten Corksport, ale láká mě HKS. U nás ho asi nikdo na autě nevozí, že ?
Vyzkoušené máme CS ... asi bych se rozhodl dle zvuku na Youtube a ceny ... záleží to na tobě, ale rozhoduješ se už sakra dlouho 

Zdarec Domino cekal jsem kdy sem dorazis. Martin Z
- KubajszMPS
Líbí se mi zvukový projev CS, tak samo HKS, ale co se týče tvaru koncovky, tak vede HKS
já vím, je už to dlouho, ale nějak to nechci uspěchat... přece jenom to už měnit snad nikdy nebudu 
Edit: Našel jsem diskuzi ohledně povrchové úpravy HKS a hodně lidem silně rezne. Vzhledem k tomu, že v ČR rezne přes zimu vše 2x rychleji než jinde, tak CS snad zpod auta nezmizí.
Edit: Našel jsem diskuzi ohledně povrchové úpravy HKS a hodně lidem silně rezne. Vzhledem k tomu, že v ČR rezne přes zimu vše 2x rychleji než jinde, tak CS snad zpod auta nezmizí.
Naposledy upravil(a) KubajszMPS dne 24 srp 2014, 20:19, celkem upraveno 1 x.
- KubajszMPS
Mi se líbí koncovka od HKS více (přijde mi, že více vyplní prostor v zadním nárazníku), ale rozhodl jsem se pro ten CS. Je to vyzkoušené, nebude to krok do neznáma a snad to zimě odolá.coalman_x píše:to ano, a je v nich zásadní rozdíl?
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW