Tak další výkend je za námi a auto je da se říct z 99% hotové jediné co mi chybí ke spokojenosti je podlaha do kufru která díky audio zástavbě která byla odstraněna chybí.
V pondělí proběhl výlet do lednice s přítelkyní tak je pár postřehů z cesty.
1. krátke řazení se super ale jen 1,2,3,4 stupeň 5 a 6 je problém trefit kvuli chybějící aretaci na zpátečce nevim jeslti to je špatným výrobkem nebo rukama při montáži ale skladal jsem to dle originálu. Takže řazení pujde zpět originál pokud nedojdu na to jak usadit kratke tak aby byla možná aretace zpátečky.
2. nasadil jsem v nevědonosti trochu jinak dvě spony na výfuku a ten občas klepe o zadní výztuhu takže to ještě jednou rozdělám
3. auto sedí jak přilepený a je radost s nim jezdit

i když proběhlo vzadu další snížení
4. JWT spojkový kit tomu dal neuvěřitelnou hravost a za otáčkama to jde podle mě velice dobře a je radost si hrát z plynem - za mě každému kdo má Z doporučuju
5. při jízdě se mi dvakrát stalo (ruzne rychlosti) že mi jako by v pravotočivé zatačce při nájezdu jako by vynechal posilovač docela mě to vylekalo a musimse na to kouknout trochu nechapu proč, udělalo to z mrtve polohy volantu (jizda rovně) a jen v první čtvrt otáčce pak už vše fungovalo na 100%, zajimavé že v levotočivé zatáčce to neudělalo nikdy. Kapaliny je sice na minumu ale podlě mě stale ne tak aby bylo možné nasát vzduch
O výkendu namontuju panceřové hadice Hel na brzdy a dam novou brzdovku Castrol tak pak dam další report jestli se podařilo vyřešit i některé z problemu.
Doufám že vše stihnu a jak libor avizoval pokud se pojede Powerfest na slovakiaringu tak pojedu taky.