- spojka od exedy nainstalována včetně nového setrvačníku, (ještě že je to jednohmota) původní byl hodně sjetej a ještě nějak na stranu a hlavně původní spojka byla 225 a já dával 230 + vyházený nějaký blbiny na vedení (prý nejsou potřeba)
- nainstalovány komplet kotouče od DBA 4000 T3 + desky HAWK HP+, nalita brzdová kapalina DOT 5.1 a nainstalován brzdový válec z STI GC8, vyměněny originál brzdové hadičky za hadičky TEGIWA
a jelikož dvou-písky nepasovaly na originál, tak se přestavěla celá zadní náprava - těhlice z GC8 + nový ložiska, takže zadní náprava je už skoro komplet poskládaná z JDM WRX GC8 a na předku už mi chybí jen hliníkový ramena
- pak se vyskytl problém v oblasti vedení turba, cca před měsícem se mi to začalo neustále shazovat do nouzáku a tlačit pouze 0,5baru, nikde se nic nenašlo, vše v pořádku, poslední pokus byl, že se prohodila zpět původní ECU a zatím vše šlape jak má, časem uvidíme a zkusíme tu japonskou ECU nacpat zpět
plány na tento rok:
- jelikož se mi odporoučely tlumiče (drobet jsem jim pomohl tím whitelinem
BC Racing BR-RA nebo RM-MA, XYZ SUPER SPORT nebo možná TARMAC RALLY, pak je ještě zajímavý Protlum, ale to by byla asi finanční sebevražda
- koupit 4-bod pásy = řidič i spolujezdec
- a někdy v průběhu roku nechat vyměnit hydroštely, abych nemusel poslouchat ty permoníky, co tlučou do kovadlin, než se to zahřeje
jelikož včera bylo pěkně, tak jsme se byli projet (fotky od kamaráda), dokonce nás zdravila i jedna stříbrná 350z