CaHY - Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: CaHY - Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Co od meguiars používáš? Nějak s tou značkou nemam moc dobrou zkušenost.
A origo olejovej chladič nestačí nebo byl poškozenej? Origo vydrží hodně velkej výkon... Kluci ho tady používaj i přes 300awkw a to jsou tu trošku jiný teploty.
A origo olejovej chladič nestačí nebo byl poškozenej? Origo vydrží hodně velkej výkon... Kluci ho tady používaj i přes 300awkw a to jsou tu trošku jiný teploty.
Chtěl jsem ho, ted už tam bude do smrti
Od Meguiars mám všechno. Před každou sezonou vezmu auto clayem, nějakou vrstvu vosku a mělo by to mít jakože ochrannou vrstvu. Mám šampón, který používám při každem myti, ty jejich mikrovláknové utěrky, cleaner na disky, tepovač do interieru, oživovač plastů do interieru. Ted jsem koupil něco lepšího ještě na úplně nový lak. Musim toho mít hodně, když jsem jim dělal s Fordem reklamu
Od Meguiars mám všechno. Před každou sezonou vezmu auto clayem, nějakou vrstvu vosku a mělo by to mít jakože ochrannou vrstvu. Mám šampón, který používám při každem myti, ty jejich mikrovláknové utěrky, cleaner na disky, tepovač do interieru, oživovač plastů do interieru. Ted jsem koupil něco lepšího ještě na úplně nový lak. Musim toho mít hodně, když jsem jim dělal s Fordem reklamu
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Aha. Já tu značku nemám rád. Pár výrobků jsme měli v práci, pár výrobků jsem dostal zdarma k nákupu vstupenek online a všechno jsem zkusil a vyhodil či daroval. Šéf si pár výrobků od nich koupil na svoje veterány a kvalita minimálně těch běžných, co se dají koupit v každým krámě mi příjde sotva průměrná... Btw doufám že víš co děláš a nebereš auto clayem a na to rovnou vosk.
Myslim, ze fialova k ty zluty pujde 
Pekne, a mas něco cim budes brzdit zadek? A sladěné to tak aby to nefungovalo hůř než série ?
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
Na zadek ještě nic nemám. 
Doporučil bych pročíst toto téma http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=158&t=114935 da se tam dostat i na par zajímavých odkazů. Ono je totiž docela vtipné jak si všichni daji dopredu 4a více pistky a neprizpusobi tomu zbytek brzdné soustavy. Ale lak je každopádně parádní.
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
Dekuju, v realu ta barva je neskutecna
Rad si necham poradit..
Rad si necham poradit..
a nebojis sa ze bude v laku prach? alebo to nevadi a nieje to vidno? neviem, nevyznam sa..CaHY píše:Tak jak vidíš
'99 Evo VI
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
V laku nic neni, byl jsem se na to divat. Je to provedeny naprosto spickove. Kdybych pana neznal a nevedel jak strika, tak bych to tam nedal.
CaHY píše:V laku nic neni, byl jsem se na to divat. Je to provedeny naprosto spickove. Kdybych pana neznal a nevedel jak strika, tak bych to tam nedal.
Barva auta je super! Brzdy taky jaký budeš jezdit desky ty vrtané kotouče jsi si vybral nebo jsi něměl jinou možnost?
Desky byli mozne vybrat jine za priplatek, nechal jsem ty ktere se normalne dodavaji. Po zkusenostech s K Sport jsem s nimi naprosto spokojen. Kotouce mely bxt drszkovane z verze street a prisly vrtane nejspis z verze race.
Pak mi prosím poreferuj jak budeš s kotouči spokojený, jezdíš s tím autem i okruhy nebo jiné závody? Mě se vrtané kotouče strašně líbí ale bojím se že popaskají právě při extrémním používáníCaHY píše:Desky byli mozne vybrat jine za priplatek, nechal jsem ty ktere se normalne dodavaji. Po zkusenostech s K Sport jsem s nimi naprosto spokojen. Kotouce mely bxt drszkovane z verze street a prisly vrtane nejspis z verze race.
Urcite poreferuju, na okruh se dostanu tak 2x za rok a to je strop, budu to mit spis na ostrejsi jizdu nekde do vrsku, ale uz ted vim ze poradne evo nevyuziju. Na to co ja budu jezdit je ten kit pecka. Jak uz jsem psal s tim kitem od K Sport jsem naprosto spokojen u STcka, nejdriv brzdy poradne zajedu. Nemuzu srovnavat tyhle brzdy napriklad s nejakyma AP racing, to asi bude jinde si myslim. Bohuzel jsem musel zvolit variantu 330mm kotouce, abych se dostal pod zimaky a pod druhy kola jinak bych volil ty vetsi. Za 25tisic bez dane komplet kit si myslim, ze je to hezky. Co mi bylo receno, tak D2, XYZ a K Sport je to samy. Objednaval jsem z hpp.
Určitě je to hezký kit, ale nejsou 8 pístky už zbytečně moc? Btw, ta barva je super, pořádně Myšák prokoukne 
Aspon bude vyplneny cely kolo a bude to vypadat

Taky mi to příjde jako těžkej overkill když vezmu v potaz, že hodně WTAC aut jezdí pořád původní bremba s kvalitníma deskama a kotoučema. Ale nechci pořád jenom kritizovat, líbí se mi že je tu evo na kterym se něco dělá. Když si napsal 25tis bez daně za komplet kit, tzn. brzdiče, kotouče a desky?
Třmeny, kotouče 330mm, destičky a pancéřové hadičky.
Ty auta maji ale taky uplne jinou vahu a brzdi jen parkrat... na to seriovy system staci.Ritchma píše:Taky mi to příjde jako těžkej overkill když vezmu v potaz, že hodně WTAC aut jezdí pořád původní bremba s kvalitníma deskama a kotoučema. Ale nechci pořád jenom kritizovat, líbí se mi že je tu evo na kterym se něco dělá. Když si napsal 25tis bez daně za komplet kit, tzn. brzdiče, kotouče a desky?
Jestli na time attacku brzděj jen párkrát tak jsem asi z jiný planetyjagy píše:Ty auta maji ale taky uplne jinou vahu a brzdi jen parkrat... na to seriovy system staci.Tohle je dobra volba, funguje to dobre.
Cahy fakt pecka. Myslím, že dobrá kombinace.
btw: nechcete někdo udělat topic o brzdách když jsme u toho? Ať se tu zbytečně nespamuje topic..
btw: nechcete někdo udělat topic o brzdách když jsme u toho? Ať se tu zbytečně nespamuje topic..
Pokud se nepletu, tak je to time attack, jizda na cas a ne vytrvalostni zavod... takze ano, brzdi jen parkrat a auto o mnohem nizsi vaze nebude mit na seriovy system s lepsima deskama a kotoucema zadny problem...Koudy píše:
Jestli na time attacku brzděj jen párkrát tak jsem asi z jiný planetyJasně že sou lehčí ale zase brzděj z 300km/h
timeattack maj trenink a pak maj 20minut na zajetí ostrýho, ale auto se v průběhu dolaďuje,takže jede třeba tři ostrý po sobě atd,ale brzdit musí 
Ford Focus RS MK2
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde
Most 1.58.74
Brno 2.35
1/4@ 3hod50minut , to mi moc nejde