Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Beaver
Re: Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Obalujte si ty mikrofony molitanem, když děláte videa vejfuku !
Jinak to pak praská ve sluchátkách.
Vzal jsem Bestii na malou projizdku
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Něco málo zase přišlo, tak jen foto. Osvětlení led do interiéru. Svody, pancéře a odlehčené řemenice.
Pěkně jedeš
Měl bych prosbu, nevíš, jak vysoký je plenum spacer? Díky 
Čau, díky. No je jich více druhů. Já mám vysoký 5/16 palce.
Fakt super radku budu se muset opravdu stavit mrknout.
čau mam podobnej setup nakoupenej jen se nemam ke vložení fotek 
budeš na svody davat termopásku nebo to tam lupneš tak jak jsou? ja nad tou páskou přemyšlim z duvodu ochlazení motorového prostoru ale zase ty svody pod tim jsou více tepelně namáhané protože se nechladí takže co teď
budeš na svody davat termopásku nebo to tam lupneš tak jak jsou? ja nad tou páskou přemyšlim z duvodu ochlazení motorového prostoru ale zase ty svody pod tim jsou více tepelně namáhané protože se nechladí takže co teď
Parádní
na svody určité pásku...
taky jsem o nich přemýšlel, dlouze jsem laboroval a nakonec se na ně vykašlal - na můj vkus přináší nevelké výsledky co se týče performance... (jsou prostě short-tube a zde se moc "vyladit" nedá) ...zajímavé long-tube včetně decatu dělá třeba FI (Fast Intensions) nebo SS (Supersprint) ..tedy na 370Z, ale to bude asi kompatibilní, i když nevím jako u motorů vq35"DE"..., zde byly nárůsty zejména na točáku celkem zajímavější...
Každopádně ale na druhou stranu - proč ne
na svody určité pásku...
taky jsem o nich přemýšlel, dlouze jsem laboroval a nakonec se na ně vykašlal - na můj vkus přináší nevelké výsledky co se týče performance... (jsou prostě short-tube a zde se moc "vyladit" nedá) ...zajímavé long-tube včetně decatu dělá třeba FI (Fast Intensions) nebo SS (Supersprint) ..tedy na 370Z, ale to bude asi kompatibilní, i když nevím jako u motorů vq35"DE"..., zde byly nárůsty zejména na točáku celkem zajímavější...
Každopádně ale na druhou stranu - proč ne
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Ja mam longtuby,ale Jappspeed,na ně jsem termopasku nedaval.Radil jsem se o tom s více lidma a většina řekla nedavat to tam..Ty svody to dlouho nevydrží..Jinak teplota svodu jakmile zastavíš je normal 100C chtěl jsem zmněřit jak to hajcuje a nic než jsem vylrz z auta a otrevřel kapotu vychladlo to a to jsem jel kotel.
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Těžko obecně říci, já zas neznám nikoho, komu by kvalitní svody ruply...
...když rupnou, budeš mít původní náhradní
...když rupnou, budeš mít původní náhradní
Oni zatim nikomu neruply i ty co mam ja ale ptal jsem se lidí co staví zavodáky a malo kdy to davaji jen nekde kde hrozí popalení kabeláže atd..Ja zas neznam nikoho kdo by dal za svody 30a víc tisíc když se daji koupit ty čínské tak levně
a vymněnovat je to je kotel
tak ruce odřene a krvave jsem dlouho neměl 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
jasně, chápuChristo píše:Oni zatim nikomu neruply i ty co mam ja ale ptal jsem se lidí co staví zavodáky a malo kdy to davaji jen nekde kde hrozí popalení kabeláže atd..Ja zas neznam nikoho kdo by dal za svody 30a víc tisíc když se daji koupit ty čínské tak levněa vymněnovat je to je kotel
tak ruce odřene a krvave jsem dlouho neměl
jinak právě celé to vše co píšeš vyústilo v to že jsem na to zapoměl a mám svatej klid
Řeknu jen jedno
ten zvuk za to stojí
vykonu taky něco přibude ale kroutáku dole ubude 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Zajímavé co píšeš - u těch long-tubu co ty grafy ukazovaly byl právě opak - nárůst krouťáku ve středních a nahoře naopak koní i méně..., u short-tubu ty grafy prakticky nic moc navíc nedávaly... (nebudeme-li se bavit o 5hp někde u redline... a to jen u některých ...absurdníChristo píše:Řeknu jen jednoten zvuk za to stojí
![]()
![]()
vykonu taky něco přibude ale kroutáku dole ubude
Nevím nemám v prdeli Dynamometr
ale takhle jsem to pocítil
honění atmo koníku je celkem namahavé
chce to fouknout 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
néé to jen btw.. - když jsem nad tím uvažoval, prolez jsem na zámořskejch diskuzích tuny grafů... - tam každej furt něco měří na brzdě - každou píčovinu
...nakonec i většina potvrdila, že to nebylo moc efektivní..., ale tak každý má svou hračku a nějak si sní na svém písečku hraje...
já bych to foukat nechtěl... miluju charakteristiku atmo... ...jsem na ně hodně zarytej...
já bych to foukat nechtěl... miluju charakteristiku atmo... ...jsem na ně hodně zarytej...
nechci ti kazit radost ale ta odlehčená řemenice na kliku není dobrý nápadGrumble píše:Něco málo zase přišlo, tak jen foto. Osvětlení led do interiéru. Svody, pancéře a odlehčené řemenice.
Radost mi nekazíš, buď v kliduxxx píše:nechci ti kazit radost ale ta odlehčená řemenice na kliku není dobrý nápad
Jinak zrovna jsem chtěl řešit tu termopásku na svody. Tak jak...dát nebo nedát?
Nevidim jedinej duvod proč tu řemenici na Z nedávat. Ztko nemá v originále odpruženou řemenici takže přenášení vybrací atd bude naprosto stejné jako u originálu. jediné co mě trochu zarazilo ža ja na té mé mám kovový kroužek proti roztržení (kolen uchycení na kliku z venkovní strany) a grumble ne
Pokud ta nová řemenice nemá kovovej kroužek tak pravidelně kontrolovat dotažení už jsem videl vymackane (záleží jak ošudí matroš)
naštěstí i kdby řemenice upadla nehrozí žádne nebezpečí, pohání to pouze pomocné řemený. Vačky a vodní pumpa jsou řetezem.
Co mě bylo řečeno od motoráře, tak odlehčená řemenice se vyplatí jenom když má auto sekvenci.
Trochu OT, ale kdyz je rec o klikovy remenici, odlehcena by mela byt na wankelu bezpecnejsi nez na normalnim motoru, kdyz vicemene pohani jen vodni pumpu + alternator co? Taky jsem o ni premyslel, ale co sem cet na forech, tak to jsou dva nazorovy tabory...
1999 Nissan Almera GTi Blue BS7 (140hp/181Nm) daily/winter SOLD
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
Vsechny tyhle "ebay" (Cina) svody jsou kratke... jsou to proste nejlevnejsi svody, ktere je treba brat jako nahradu OEM, nejde od toho nic cekat - krom placeba.
Spravne long-tube vypadaji takhle a jako u vseho plati, ze za kvalitu se plati. To same plati k remenici, je to nejlevnejsi zbozi a pokud nekdo chce kvalitu a jistotu, jsou tady ATI Damper remenice. Svody nam pod paskou praskly jen jednou a to bylo asi z 50ti aut. Jestli dat nebo ne zavisi predevsim na tom, jak dobre je odstineno sani.

Spravne long-tube vypadaji takhle a jako u vseho plati, ze za kvalitu se plati. To same plati k remenici, je to nejlevnejsi zbozi a pokud nekdo chce kvalitu a jistotu, jsou tady ATI Damper remenice. Svody nam pod paskou praskly jen jednou a to bylo asi z 50ti aut. Jestli dat nebo ne zavisi predevsim na tom, jak dobre je odstineno sani.