almeragt - Nissan Almera GTi
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: almeragt - nissan almera GTi
Sakra, nějak sem tomuhle projektu nevěnoval pozornost, to byla chyba. Sakra pěkný! Hodně slušnej Spec list!
diky! este som predal seriovy volant a na miesto neho pride tento kusok - Nardi deepcorn...
Paradny volant a hlavne origo
tak zase nejaky update z mojej strany... Prislo par veci - nove originalne silentbloky motora a drziak radiacej tyce + CUSCO predna rozpera, nakolko povodna musi prec - nezmesti sa tam kvoli novemu saniu...[attachment=0]
Ahoj, jak ti chodí podvozek od protlumu?
Take ho budu mit na Ztku ale pouze tu radu sport. Nechtel jsem top race3
Díky
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
ahoj, nemam na tom podvozku moc "nalietane", lebo v zime na aute vobec nejazdim, takze som spravil akurat cca 450 km po dialnici od p. Kristka do BA a zasiel rovno do garaze. Na prvy pocit je to vsak "inde" ako podvozok ktory som tam mal predtym... Neodskakuje, kopiruje vozozku a ked sa napr. pri velkej rychlosti a nerovnosti auto odlepi, tak dopadne presne ako auta, ktore vidis na rally videach - okamzite kontakt s vozovkou bez dalsieho prepruzenia a hupania sa... Takze si mozes dovolit napr. skok a hned brzdit pred zakrutou... Blizsie mozem poreferovat na jarLady_z píše:Ahoj, jak ti chodí podvozek od protlumu?Take ho budu mit na Ztku ale pouze tu radu sport. Nechtel jsem top race3
Díky
tak prisla posledna zasielka z USA do mojej "skladacky" . Tento rok uz cakam len na mechanicky diff do prevodovky a to bude hadam uplne posledna vec, co pojde do auta... Pre tento rok urcite ...
Mishimoto vykonnejsi chladic
Mishimoto lahke matice kolies
Mishimoto magneticky vypustny srob na olejovu vanu
Mishimoto vykonnejsi chladic
Mishimoto lahke matice kolies
Mishimoto magneticky vypustny srob na olejovu vanu
Naposledy upravil(a) Almeragt dne 05 úno 2014, 16:08, celkem upraveno 1 x.
Supis, hlavne ten chadic je dobra vec a dobry vyber. Som zvedavy nazivo na spracovanie a ako sadne, Vyzera velmi slusne spracovany
15.3. na Racingwheels sa chystate s Bleskom? Ja som zial out, ale ak vyjde pocasie, mohla by to byt fajn akcia...
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
Ja sa este nechystam nikde. Kedze auto je este neodladene na zimnom spanku. Venujem sa okrem praci a rodine - zimnym sportom, hifi a hudbe aby mi nehrablo z toho ze s autami teraz zdochol pes:-) Ked zacne vyzerat ze sa TO blizi tak sa to zmeni.
LastV8: nechystam sa ani ja, do 15.3.14 urcite nestiham... Niektore veci sa troska "poposuvali" a nechcem to hrotit... Bude este casu dost...
Inak aktualne vyzera moje auto nasledovne:
Inak aktualne vyzera moje auto nasledovne:
pouzite silentbloky Energy suspension, Superpro, Whiteline a par podvozkovych veci origo Nissan, nove motorove silentbloky Nissan, vsetky nove drziaky, skrutky atd. ....
Paráda..je to topovka..nej almera široko daleko
Držim palce.. jen tak dál
Nissan Almera N15 GTI SR20VE - SOLD
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
diky moc... Vdaka patri hlavne Romanovi z Veteranclubu, ktory odvadza perfektnu pracu... samozrejme pokracujeme dalej - momentalne sa robi na interierovej casti, zapoji sa dualny budik teploty a tlaku oleja, osadi sa interier, pomenia sa vsetky naplne, zapoji sa nove sanie a poprosim Raddyho o opatovne naladenie... Hadam do 2-3 tyzdnov hotovo... Nasledne pridam dalsie fotky...PeeT píše:Paráda..je to topovka..nej almera široko daleko![]()
- BMarcellus
I jedno z nej JDM široko daleko!!! 
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

BMarcellus: diky moc... Uz aby to bolo cele hotove. Hadam na buduci tyzden bude vo finalne aj interier...
clovek si odskoci na chvilu na lyze a ty takto:-)
je to perfektne urobene, fakt top Almera siroko daleko, ak teda vobec taka je
je to perfektne urobene, fakt top Almera siroko daleko, ak teda vobec taka je
myslim ze coskoro uvidite dalsie moc pekne fotky. Almeragt to zobral doslova od podlahy. Mas moj obdiv.
blesk666: diky moc...
pridavam par fotiek z piatocnej navstevy garaze... nainstalovany dualny zobrazovac tlaku a teploty oleja/- troska sme mu upravili vhlad a spravili z karbonu kryt/, nahodena palubka s volantom a pracujeme na sani... Taktiez GTiR kridlo pre N15 z Japanu...
pridavam par fotiek z piatocnej navstevy garaze... nainstalovany dualny zobrazovac tlaku a teploty oleja/- troska sme mu upravili vhlad a spravili z karbonu kryt/, nahodena palubka s volantom a pracujeme na sani... Taktiez GTiR kridlo pre N15 z Japanu...