MalTake: to byl jinej závod na kterej vzpomínáš
tady máš video ze závodu:
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Dyť sem to v poslední zatáčce hodil bokemshaman píše:MalTake: to byl jinej závod na kterej vzpomínáš![]()

Sem to chtěl urvat pro diváky, za to nemůžu, že se pak ta hrobka japonská zadusilaALTARiN píše:no já ti nevim maltakutohle mi spíš přijde jako, že si tomu moc brzo dal plnej knedlík a skáj se začal přetáčet
drift vypadá trošku jinak
tohle mi impreza dělá dost často, když za tebou jedu pilu
celkem se tešim na video z Ascari
Sklenk@ píše:Dotaz - jak si nastavujete diferak u RWD? Ja tak nejak furt laboruju s nastavenim doted jsem vetsinou jezdil citlivost 5 a pak ty presuny pri akceleraci 30-40 ..... Ted zkousim citlivost 15 ... Jak to mate vy?
Mam vetsinou problem prave s kopancem vykonu

už si to přesně nepamatuju, ale initial tourqe jsem dával na minimum, aby se síla přenesla na vnější kolo co nejdříve, a braking sens. už nevím, ale byl to nějaký okraj nastavení takySklenk@ píše:A jak co jsi nakonec vylaboroval? Ja fwd vzdal...
to bylo dobrý no...,,Vidí všichni 5?".....Shaman 3, Takeshi 9takeshi píše:je vidět že jste trenovali,já dva týdny nejel a vůbec jsem nestíhal, trenuju v gta, kdyby se v turismu střílelo, tak bych vyhrál![]()
přiznám se před jízdou jsem pil a po jízdě taky, tak možná proto mi to nešlo, každopádně pořád do někoho lehce bourám, jedu o 5 kmh víc a pošlu ho jak kdybych jel vlakem, přitom v singlu to do někoho praštim a on v pohodě mi překáží dál ??
Pak v prvnim nurbu jsem se vyštípal hned na začátku,nevim proč se to utrhlo, někoho jsem trefil a auto rozbitý a nechtělo jet rovně, Maltake za mnou totální nervy protože jsem se mu tam jebal ze strany na stranu...
pak to klasický kdo kolik vidí, to jsem napsal 9 a smál jsem se tomu,stejně jako vy, i když vidim třeba míň než bych měl tak v závodě je všechno OK
MalTake píše:Já jsem teda netrénoval vůbec a o to líp jsem si zazávodil a auto se mi povedlo perfektně doladit před závodem![]()
Super Souboje , fakt dobrý poježdění včera !![]()
Nemám replaye uložený, tak už se těšim na záznamy
Néé že bych to nechal na poslední kolo úmyslněDjRaspby píše:JJ bylo to super....tak se těším na další tratě...Jen to Motegi mě naštvalo...celej závod první a panáček si počkal na poslední kolo, catchup a dvě zatáčky před koncem
ale super...hlavně závod za svítaní a západu slunce si mi fakt líbil
Master....a rovnou s JGTCSkrblík píše:jezdí tu někdo boky nebo všichni honí sekundy?
no to já v podstatě taky..ale bohužel tady v GT6 mi to nějak pořád moc nejde..a s GT86 už vůbec nemaster88 píše:já bych si klidně zadriftoval... v GT5 jsem dovedl GT86 k dokonalosti...