Uz to mam stazene a hral jsem to vcera "par hodin" na nocni a musim rict, ze neco me prekvapilo mile, neco nemile... Od NFS jsem nikdy nic necekal, ale startovaci auto (jestli jsem nespal, tak je to Nissan 200SX

) je docela fajn, stejne tak grafika a zvuky motoru, ktere jsou dle meho nazrou na 1*. Jenze pak tady mame budiky bez otackomeru, ktere uz i v NFS driv byly, jizdni vlastnosti jsou "200km/h a zatocit o 180stupnu" atd atd. To nemluvim o silnicich, ktere jsou poskladane z predchozich dilu (v nekterych pasazich je to uplne zjevne...). Mam pocit, ze na tomhle nekdo poradne rejzuje!

Pro me je to dobra hra na "zabiti casu", idealni prave na dlouhou nocni... Ale abych se ji venoval pri dlouhych zimich vecerech? To bych radeji hral GranTurismo 4...

A to nemluvim o tuningu - uz se clovek ani nedopidi co si do auta vlastne koupil - proste jenom "engine - street, racing..." apod...
BTW hondy v NFS myslim nikdy nebyly, nebo jo? Urcite bych je tam uvital - ikdyz logika hodnoceni aut je tam taky usmevna (krom toho ze by to mohlo byt trochu i v cislech...) - treba to, ze Porsche GT3 RS je rychlejsi udajne nez GT2 ale mene obratne (handling) - v realnem svete je to presne naopak (coz si vycte kazdy vul z tabulek porsche a ani nemusi cist nejakou recenzi...)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.