COI 1. - 3.8.2014
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Buc
COI 1. - 3.8.2014
Proc jste mi tady smazali prispevky...?? TO JE NEJAKA CENZURA..??
MYSLEL JSEM, ZE JE TO VEŘEJNÉ FORUM PRO MAJITELE JAP.ZNACEK
MYSLEL JSEM, ZE JE TO VEŘEJNÉ FORUM PRO MAJITELE JAP.ZNACEK
Naposledy upravil(a) Buc dne 29 led 2014, 00:08, celkem upraveno 1 x.
Re: COI
tuningari v Seatech a Octavkach:D ty sou nej :DD u nas se jim rikalo "Tuňáci" :DD
Youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCMllKL ... yIlWmgkdBA
-
Buc
A proc si proboha myslíte, ze nekdo jako ja, kdo 10let jede jdm..ciste jdm. Chce nejakej tunig sraz.
Jestli jste to někdo nepochopil. Rád Vám všem odpovím.
Ne vsak k VRTILKOVY. ten se ode mne distancoval. Poté, co chtel mit z letni akce COI vice penez..nez co zarizuje....to uz je jedno.
Nechapu, proc mu vsechno verite, kdyz ho neznate....a nezeptate se, vymyslite svoje hypotézy.
Uz me nebavi jak si vsichni myslite, ze jste nadlidi, kdyz mate japonce. = ano, ctete dobre..krivost ceskych lidi, mne vylecila z ortodoxniho jdm..
Nechci se crcat kazdy rok na parkovisti kde neni ani stin..chci mit SCPP okruhu..nebavi me jen stat a kecat jako zena..bavi me i jezdit. A jestli mate nekdo problem s tim, ze vedle vas bude stat treba zlutej GOLF..kterej by vam natrhl pulce p*del a je niz než moje míra nahledu v tuto chvili..fajn, mejte se.
A uz vidim jak jenom s JAPAN, zaplatime pronajem, na to bychom nemeli.
Jsem sokovan, co je za cloveka napr. Vas admin tady...to je takova kategorie, ze mne hned smaze vše co muze.
COI je o petrolheadstvi..a je mi fuk co mate za auto, bud chcete blbnout a jezdit...anebo byt na SCPP......noa. Vy s tim mate problem..VASE VEC
ROZHODNE NECHCI KAMARADY ADAMA VRTILKY..NECHCI NIC OD NEHO..
NAPIS TE MI NA FB, KOHO TO OPRAVDU ZAJIMA A TREBA CHTEL I PRIJET, RAD VYSVETLIM.
Pred 3 lety se se mnou bavil mistr vas admin, stejnym zpusobem..jako Vy ted...kluci, takovy pristup Vas. neposune... Tak jsem se tady na Vas vykaslal a udelal si JDM street Crew......a Vy jste porad tady... :DDDDDD
tady v te bubline plne lidi jako Vy.....
, se nic nedozvite.....
WAKE UP....svet je vetsi ne jen lesní sraz ve spacacích.
/Buč
Jestli jste to někdo nepochopil. Rád Vám všem odpovím.
Ne vsak k VRTILKOVY. ten se ode mne distancoval. Poté, co chtel mit z letni akce COI vice penez..nez co zarizuje....to uz je jedno.
Nechapu, proc mu vsechno verite, kdyz ho neznate....a nezeptate se, vymyslite svoje hypotézy.
Uz me nebavi jak si vsichni myslite, ze jste nadlidi, kdyz mate japonce. = ano, ctete dobre..krivost ceskych lidi, mne vylecila z ortodoxniho jdm..
Nechci se crcat kazdy rok na parkovisti kde neni ani stin..chci mit SCPP okruhu..nebavi me jen stat a kecat jako zena..bavi me i jezdit. A jestli mate nekdo problem s tim, ze vedle vas bude stat treba zlutej GOLF..kterej by vam natrhl pulce p*del a je niz než moje míra nahledu v tuto chvili..fajn, mejte se.
A uz vidim jak jenom s JAPAN, zaplatime pronajem, na to bychom nemeli.
Jsem sokovan, co je za cloveka napr. Vas admin tady...to je takova kategorie, ze mne hned smaze vše co muze.
COI je o petrolheadstvi..a je mi fuk co mate za auto, bud chcete blbnout a jezdit...anebo byt na SCPP......noa. Vy s tim mate problem..VASE VEC
ROZHODNE NECHCI KAMARADY ADAMA VRTILKY..NECHCI NIC OD NEHO..
NAPIS TE MI NA FB, KOHO TO OPRAVDU ZAJIMA A TREBA CHTEL I PRIJET, RAD VYSVETLIM.
Pred 3 lety se se mnou bavil mistr vas admin, stejnym zpusobem..jako Vy ted...kluci, takovy pristup Vas. neposune... Tak jsem se tady na Vas vykaslal a udelal si JDM street Crew......a Vy jste porad tady... :DDDDDD
tady v te bubline plne lidi jako Vy.....
/Buč
Naposledy upravil(a) Buc dne 27 led 2014, 11:23, celkem upraveno 1 x.
Ja tedy nevim přesně o co tu jde, jen mě pobavil Vexta:DD
Youtube channel:
- sheriff-Hoyt
funny 
atmosferický motor = poctivý sportovci
přeplňovaný motor = nafetovaný pumpičky
wankel, elektromotor, apod., = těžká fyziologická retardace
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
díky bohu, že znám vrťase mnohem déle než tebe
a máš pravdu radši budu ve spacáku v lese a u toho celej den jezdit po okreskách 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Loni jsme meli smisenej trackday v HK za web Autickare.
Byla to prima akce. Od Feldy za korunu po Ferrari.
Tuneri spise jezdej na srazy v Brne ci Mostu.
V HK by skoncili hned zavratama, protoze prece nepojedou po polnacce.
Byla to prima akce. Od Feldy za korunu po Ferrari.
Tuneri spise jezdej na srazy v Brne ci Mostu.
V HK by skoncili hned zavratama, protoze prece nepojedou po polnacce.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Zdravim vespolek,
dovolte mi Vám všem vysvětlit danou věc.
Více peněz jsem chtěl na základě toho, že jsem měl za to, že jsme společníci. To že Bučko si chtěl vše oběhat sám a nedal mi ani možnost se realizovat s běháním po partnerech je jedna věc. Sám moc dobře ví, že jsem mu už zprvopočátku nabízel to , že partnery s ním rád oběhám.
Druhá věc je ta, že jemu shořely všechny možnosti na partnery a tím pádem se spoléhal na mně, resp. SEMARACING že mu ty peníze zařídim. Já bych s tím problém určitě neměl, dokázal bych na takovou akci sehnat o hodně více než pouhých 60 000,- na pronájem, ale určitě ne od kluků ze Semy. Ale tím pádem jsem chtěl, abychom s případným ziskem šli 50:50. A to pro Bučka byl hrozný problém.
To že se tu ohání jak 10 let jede čistě JDM a na COI s prominutím s*re všechno možné je další věc, proč jsem se distancoval. Myslel jsem že to bude čistě JDM záležitost. A žádné VW a jím podobné jsem tam vidět nechtěl.
Tomu, že nechceš mé kamarády Z. Bučko ale úplně nerozumím. Proč si se tedy všechny lidi kolem mně snažil manipulovat k sobě ba i proti mně a po tom co ti řekli jasné ne, si je všechny začal nazývat lidma s diagnózou patřící do ústavu, pánských přirození apod.? Jediný takový problém máš očividně ty.
Většina lidí mně tu zná delší dobu, viz. speedy_s, libas, woyta...
To že ty si naivní, domýšlivý a ještě k tomu arogantní, je tvé mínus Bučko. Tady k tomu bych dodal ještě přísloví, že s poctivostí nejdál dojdeš
přijdeš mi jak převtělený willy2.0
A když odemně Z. Bučko nechceš nic, uráčej se mi prosím konečně po půl roce vrátit ty doposud nezaplacené náhradní díly na Subaru, děkuji.
dovolte mi Vám všem vysvětlit danou věc.
Více peněz jsem chtěl na základě toho, že jsem měl za to, že jsme společníci. To že Bučko si chtěl vše oběhat sám a nedal mi ani možnost se realizovat s běháním po partnerech je jedna věc. Sám moc dobře ví, že jsem mu už zprvopočátku nabízel to , že partnery s ním rád oběhám.
Druhá věc je ta, že jemu shořely všechny možnosti na partnery a tím pádem se spoléhal na mně, resp. SEMARACING že mu ty peníze zařídim. Já bych s tím problém určitě neměl, dokázal bych na takovou akci sehnat o hodně více než pouhých 60 000,- na pronájem, ale určitě ne od kluků ze Semy. Ale tím pádem jsem chtěl, abychom s případným ziskem šli 50:50. A to pro Bučka byl hrozný problém.
To že se tu ohání jak 10 let jede čistě JDM a na COI s prominutím s*re všechno možné je další věc, proč jsem se distancoval. Myslel jsem že to bude čistě JDM záležitost. A žádné VW a jím podobné jsem tam vidět nechtěl.
Tomu, že nechceš mé kamarády Z. Bučko ale úplně nerozumím. Proč si se tedy všechny lidi kolem mně snažil manipulovat k sobě ba i proti mně a po tom co ti řekli jasné ne, si je všechny začal nazývat lidma s diagnózou patřící do ústavu, pánských přirození apod.? Jediný takový problém máš očividně ty.
Většina lidí mně tu zná delší dobu, viz. speedy_s, libas, woyta...
To že ty si naivní, domýšlivý a ještě k tomu arogantní, je tvé mínus Bučko. Tady k tomu bych dodal ještě přísloví, že s poctivostí nejdál dojdeš
A když odemně Z. Bučko nechceš nic, uráčej se mi prosím konečně po půl roce vrátit ty doposud nezaplacené náhradní díly na Subaru, děkuji.
[quote="willy2.0"]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Nehraj si na machra. Na to si ještì cucák, nemáš nic, neumíš jezdit, jen kecat..........STRAŠNÌ KRMIT A LIDI TI TO SNAD ŽEROU.
[/quote]
Vidim do toho houby. Ale co je pro mě jasný je to, jak tady vystoupili obě strany. A pro mě neni borec ten co hází špínu a osočuje lidi kolem sebe. Vrťasova slova maji hlavu i patu. Ze slov Zdeňka chápu, že tahle komunita kolem tohodle fóra jsou chudý zevláci se spacákama. I kdyby, ty lidi to baví a jsou šťastný. Stačí jim ten spacák, parta podobně smýšlejících lidí a ty prachy radši narvou do gum, do nádrže, nebo do startovnýho na volný jízdy na okruh.
A pokud chce na akci vydělávat, pak mu asi nezbyde nic jinýho, než jít za koncerňákama, který ty šušně určitě mají. A myslím že JDM fórum si tady dál pojede v klidu svou, hrozně chudou spacákovou ligu (ostatně, mrkněte se na fotky z nějakejch srazů).
A pokud chce na akci vydělávat, pak mu asi nezbyde nic jinýho, než jít za koncerňákama, který ty šušně určitě mají. A myslím že JDM fórum si tady dál pojede v klidu svou, hrozně chudou spacákovou ligu (ostatně, mrkněte se na fotky z nějakejch srazů).
Taky preferuju mensi pratelstejsi akce.
Pripadne se slozime a zaplatime castku za pronajem okruhu. Takhle nejak se delaji akce v HK a Myte.
At nas maklidne za chudy socky. Mysi chceme hlavne zajezdit a pokecat s bandou podobne postizenych.
Pripadne se slozime a zaplatime castku za pronajem okruhu. Takhle nejak se delaji akce v HK a Myte.
At nas maklidne za chudy socky. Mysi chceme hlavne zajezdit a pokecat s bandou podobne postizenych.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze Buc puvodne zamyslel tu akci jako sraz presne takovych lidi, jen v co nejvetsim meritku, mohlo by to byt zajimave... Skoda, ze se kluci tak rozkmotriliWoyta píše:My si chceme hlavne zajezdit a pokecat s bandou podobne postizenych.
Mimochodem Libo, ty jsi mazal nejake prispevky od Buce?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- sr20detn14
- Kontaktovat uživatele:
Hojte o tom co si myslim nena cenu se rozepisovat ptz by to nedopadlo dobre..
Nikoho z tech kluku neznam a po pravde sem jen cekal na par prispevku ktere by aspon trochu osvetlili toto tema..
Jak sem si vsiml te akce hned sem zajasal a tohle je bohuzel naprosto normalni vyvoj dnesni a jakkekoli jine doby.
Ta auta me bavi ale sam sem zjistil ze lepsi kolikrat delat si a jezdit sam nez vysvetlovatt kolik ze to stalo a ze to zere.Doufam ze se nakonec zamer s dobrym poselstvim vydari budu drzet palce a tesit se.
Nikoho z tech kluku neznam a po pravde sem jen cekal na par prispevku ktere by aspon trochu osvetlili toto tema..
Jak sem si vsiml te akce hned sem zajasal a tohle je bohuzel naprosto normalni vyvoj dnesni a jakkekoli jine doby.
Ta auta me bavi ale sam sem zjistil ze lepsi kolikrat delat si a jezdit sam nez vysvetlovatt kolik ze to stalo a ze to zere.Doufam ze se nakonec zamer s dobrym poselstvim vydari budu drzet palce a tesit se.
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
- svobyrider
Moc hezky řečeno!birda píše:Vidim do toho houby. Ale co je pro mě jasný je to, jak tady vystoupili obě strany. A pro mě neni borec ten co hází špínu a osočuje lidi kolem sebe. Vrťasova slova maji hlavu i patu. Ze slov Zdeňka chápu, že tahle komunita kolem tohodle fóra jsou chudý zevláci se spacákama. I kdyby, ty lidi to baví a jsou šťastný. Stačí jim ten spacák, parta podobně smýšlejících lidí a ty prachy radši narvou do gum, do nádrže, nebo do startovnýho na volný jízdy na okruh.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Nechci tady nikoho urazit, ale celkem mě mrzí názory mnohých z vás. Když jsem četl o té letní akci v HK, tak jsem byl nadšenej, že by se v ČR mohlo něco posunout co se týče srazů.
Když jsme na JDM foru, stačí se podívat právě do Japanu, tam to nikdo neprožívá, kdo s čim přijede když to neni zrovna nějakej Owners Club. Nemyslim si, že by nzrovna na tuhle akci přijely žehličky s udejchanou 1.6kou co umí stát jen na parkovišti. Spíš jsem doufal že uvidim pestřejší paletu českejch aut, od BMW přes třeba zajímavej koncern po hezký japonce, po vzoru dnes už provařenýho Gatebilu. Pár lidí tady z fora znám už osobně, a nemalá část ve volnym čase jezdí právě s těmahle klukama v Golfech, Seatech a Ochcávkách protože JDM neni na každym rohu, stačí si projít fotky tady na foru...
Když jsme na JDM foru, stačí se podívat právě do Japanu, tam to nikdo neprožívá, kdo s čim přijede když to neni zrovna nějakej Owners Club. Nemyslim si, že by nzrovna na tuhle akci přijely žehličky s udejchanou 1.6kou co umí stát jen na parkovišti. Spíš jsem doufal že uvidim pestřejší paletu českejch aut, od BMW přes třeba zajímavej koncern po hezký japonce, po vzoru dnes už provařenýho Gatebilu. Pár lidí tady z fora znám už osobně, a nemalá část ve volnym čase jezdí právě s těmahle klukama v Golfech, Seatech a Ochcávkách protože JDM neni na každym rohu, stačí si projít fotky tady na foru...
S tím se stotožňuju. Akorát u nás mě mezi sebe Ty koncernový moc neberou. Čím to asi bude...

Celica TA40-1UZF(G)E 4.0
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
tak to je sice smutný, že si názory nějakých lidí na internetu bereš až tak moc, že tě to donutí změnit své osobní přesvedčení, na druhou stranu být ortodoxní cokoliv je pěkná kravinaBuc píše: ano, ctete dobre..krivost ceskych lidi, mne vylecila z ortodoxniho jdm..
PS: asi blbá otázka ale, co je to COI?
COI je zkratka jeho projektu Crown of Insane.
Jinak v době, když se to plánovalo, tak mě Buč požádal i o účast amerik. Osobně se mi ten koncept líbí. Jestli jsem to pochopil správně, tak to měla být nejen akce, kde se auta postaví na plac a lidi budou courat mezi něma, ale součástí měl být i trackday v nějaké formě. Každopádně trackday pro bandu petrolheadů beru jako fajn akci, ať ji pořádá kdokoliv. Loni měl na Czechringu trackday autíčkář a taky to bylo super, byť se jednalo spíš o komorní akci. Čím víc těhlech akcí, tím podle mě líp.
Jednání Buče a dalších komentovat nebudu, viděl jsem spoustu různých výpadů z obou stran a nevím, kde je pravda.
Jinak v době, když se to plánovalo, tak mě Buč požádal i o účast amerik. Osobně se mi ten koncept líbí. Jestli jsem to pochopil správně, tak to měla být nejen akce, kde se auta postaví na plac a lidi budou courat mezi něma, ale součástí měl být i trackday v nějaké formě. Každopádně trackday pro bandu petrolheadů beru jako fajn akci, ať ji pořádá kdokoliv. Loni měl na Czechringu trackday autíčkář a taky to bylo super, byť se jednalo spíš o komorní akci. Čím víc těhlech akcí, tím podle mě líp.
Jednání Buče a dalších komentovat nebudu, viděl jsem spoustu různých výpadů z obou stran a nevím, kde je pravda.
- sheriff-Hoyt
úplně se v tom neorientuju.. nicméně mám rád japonský vozy a moc.. nechápu však zastření některých
mě trochu zaráží striktní škatulkování bobků dle země co je podělala
někteří by to tak neměli žrát
přílišnej fanatismus má přímou úměru s idiocií ať už se týká čehokoli
...chutná-li mi rejže a mlaská saké, tak texas steak nebo německej wurst mit käse je hned špatnej?
mě trochu zaráží striktní škatulkování bobků dle země co je podělala
někteří by to tak neměli žrát
...chutná-li mi rejže a mlaská saké, tak texas steak nebo německej wurst mit käse je hned špatnej?
atmosferický motor = poctivý sportovci
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
master88: Je super, ze se tady hned navazis do Buce aniz bys vedel, o co jde
Trinom: Presne tak.
Swamp to vystihl docela presne... Napad to byl podle me vynikajici, skoda, ze to ztroskotalo na takove "blbosti" jako je neshoda poradatelu. Skoda, ze to Buc nedokazal trochu profesionalneji prekousnout, pro dobro vsech...
Trinom: Presne tak.
Swamp to vystihl docela presne... Napad to byl podle me vynikajici, skoda, ze to ztroskotalo na takove "blbosti" jako je neshoda poradatelu. Skoda, ze to Buc nedokazal trochu profesionalneji prekousnout, pro dobro vsech...
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
-
Buc
Musim se priznat..ze jsem si tuhle naloz odpovedi precetl az ted..no a strasne me potom vsem rosekal ten GIF. Dole....super tyjo.
MOC SE OMLOUVAM...jsem HORKA HLAVA..ale cim jsem strarší tím je to lepší.
Nechtěl jsem tu toho napsat více, než bylo původně smazáno.
Tak kdyžtak jestli věřite těm co věří mě, welcome on COI wave..
http://crownofinsane.cz/report-zdeneks-3000gt-vr-4/
MOC SE OMLOUVAM...jsem HORKA HLAVA..ale cim jsem strarší tím je to lepší.
Nechtěl jsem tu toho napsat více, než bylo původně smazáno.
Tak kdyžtak jestli věřite těm co věří mě, welcome on COI wave..
http://crownofinsane.cz/report-zdeneks-3000gt-vr-4/