K autu: vše začalo koupí od Zemiho, samozřejmě RHD. Byla krásná (alespoň dle mě), a hlavně velmi zachovalá, bez koroze. Neváhal jsem a putovala ke mě... Auto byla sériovka, z doplňků měla výfuk, boost controller, water methanol injection kit ...Plán byl s autem chvíli jezdit a přemýšlet nad přestavbou na LHD...
Jako první šly pryč kola, byla krásná a autu slušela, ale byla hodně těžká a 18tky byly dle mě moc velké... chtěl jsem něco o palec menšího a lehčího, a tak jsem opět od Zemiho koupil Advany TC ještě ze starý školy... nelíbila se mi barva a stav, takže šli do bronzové ... Obutí Federal RSR 595... pro mě ideální poměrem cena/výkon, cokoliv lepšího by bylo pro mě zbytečný a nevyužil bych...
S autem se takto chvíli jezdilo, nicméně už se sháněli věci na přestavbu. Tu jsem nakonec svěřil do rukou Máry a Zemiho a dnes jim můžu udělat malou reklamu, protože na autě vše funguje jak má a nikde není jediný problém, který bych musel dodatečně řešit... Jsem pedant na detaily, ale Mára vše dělal poctivě, takže jsem byl opravdu spokojený... touto cestou díky oběma! Když už bylo auto na dílně, udělalo se pár nutných věcí, rozvody, ložiska, sem tam nějakej čep apod., na auto šlo také jiné turbo a pár silikonových Samco blbinek... a downpipe...