Hothatch chudeho JDM enthuasisty
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Hothatch chudeho JDM enthuasisty
Jelikož si pritelkyne definitivně zabrala moje daily,shanim něco na popojizdeni,a na zimu k Nissanovi,ovšem s davkou fun factoru.
Jenze je to trochu hledání svatého gralu.
Nechci překročit 30tis. Kč.
Mel by mit aspon 80kW.
A od toho se to odvíjí.
Sunnyho nechci,i když vim ze to je super auto,nějak me zkratka nechytil.
Civica nenapadeneho českým tunerem je taky nesmysl sehnat.
Ke starým EU Mazdam nemám duveru.
A uz toho moc nezbyva.
Napadá ještě někoho něco dalšího?Dík za postřehy.
Jenze je to trochu hledání svatého gralu.
Nechci překročit 30tis. Kč.
Mel by mit aspon 80kW.
A od toho se to odvíjí.
Sunnyho nechci,i když vim ze to je super auto,nějak me zkratka nechytil.
Civica nenapadeneho českým tunerem je taky nesmysl sehnat.
Ke starým EU Mazdam nemám duveru.
A uz toho moc nezbyva.
Napadá ještě někoho něco dalšího?Dík za postřehy.
97' R33 GTST Mspec2

Re: Hothatch chudeho JDM enthuasisty
Nissan Primera - VEcko fplynu
To bych od tebe necekal 
Hm,ale za ty penize neni vubec spatna. Davam si do seznamu.
Hm,ale za ty penize neni vubec spatna. Davam si do seznamu.
97' R33 GTST Mspec2

Já jsem takto skončil u Ignis Sport a čvachtám si
. Nejdřív jsem ho pořizoval k ctr na zimu, abych jí pošetřil, ale dnes už normální jízdy jezdím jen Ignácem. Je sice o dost dražší než máš limit, ale to auto je úplně boží. 930kg 110koní s krátkým rozvorem a rozumnou převodovkou, v zimě to lítá jak splašený. Stačí ťuknout o brzdu a už lítá zadek
. Jen je to hnusný
.
Hairdresser car
Na ten jsem nedavno cetl chvalu v Autohitu tusim. Je teda pravda ze to je min. 2nasobek rozpoctu,takze urcite ne-e. Ale super,vic takovych tipu. Ja porad doufam ze mi nekdo poradi nejaky Daihatsu ktery natre prdel CTRku
vtip
97' R33 GTST Mspec2

Tak ať máš o čem přemýšlet
: http://www.sportovnivozy.cz/40243-suzuk ... ice?fz=vse
Hairdresser car
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
charade GTTi ale sehnat nějakou 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Daily turbo nebrat
bylo na prodej na podzim,i s druhou kastli za dvacku.
97' R33 GTST Mspec2

Swift.
323 (idealne 4x4)
CRX je nerealne.
323 (idealne 4x4)
CRX je nerealne.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Málo peněz na moc požadavků...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Sice si říkal že Civica ne, ale za ty Prachy bych doporučil zajet někam lehce za hranice (Sasko Bavorsko - Honda Fugel atd.) Hondy v DE jsou v neskutečnym stavu. Tady přihlásíš přes ZTP a je vymalováno i za málo peněz spoustu muziky.
Popř. souhlasim se Swiftem, Justinem a podobnejma mrchama, s těma penězma najdeš uplně v poho kus a ještě ti zbyde. A nebo za ty peníze by šel Daihatsu Wagon R což je pro JDM fanouška myslim největší pecka.
Popř. souhlasim se Swiftem, Justinem a podobnejma mrchama, s těma penězma najdeš uplně v poho kus a ještě ti zbyde. A nebo za ty peníze by šel Daihatsu Wagon R což je pro JDM fanouška myslim největší pecka.
Master: od 1. Srpna uz finta se ztp nefunguje;-)
Jinak co se tyka auta, tak se vyser na jdm a kup si puga 205gti;-)
Jinak co se tyka auta, tak se vyser na jdm a kup si puga 205gti;-)

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Kandry píše:Dvě za cenu jedné
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
anebo Rolku
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

corollu znam. mel ji jeden manik odsud z ltm a auto je pekne zhuntovany. Nekolikrat bylo i bourany, od toho bych dal ruce hodne daleko

Mel jsem MX3 V6 par let a krom urezleho vyfuku bez problemu.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Za sebe můžu doporučit celicu 5. gen. Svojí 1,6 jsem koupil lehce pod 40 tis a jezdí spolehlivě už 3 rok.
Spotřeba kolem 7,5 - 8,5 litru
Spotřeba kolem 7,5 - 8,5 litru
Jenze Swifty uz jsou vsechny na ralllycrossu apod. MX3 se mi vubec nelibi. Myslim ze stejne asi nakonec skoncim u neceho takoveho http://www.sportovnivozy.cz/40979-citro ... -vts-praha
Jeste mam teda v zaloze jedno kei car,o kterym radsi psat nebudu
))
A Celica neni hatch,ale rozhodne stoji za uvazeni.
Jeste mam teda v zaloze jedno kei car,o kterym radsi psat nebudu
A Celica neni hatch,ale rozhodne stoji za uvazeni.
97' R33 GTST Mspec2

Mitsubishi Colt GTi
prosím o definici "staré EU mazdy" a taky odkud pramení ta nedůvěra.
treba zminovany mx-3 se delaly vsechny v hirosime... jinak mxku s sestivalcem muzu doporucit, ale u aut s najezdem nad 200t, coz budou v tyhle cenovce asi vsechny, uz je velmi realna sance, ze nebudou ty zadni valce uplne cajk. hlavne ten prostredni myslim docela trpi prehrejvanim.. a vzhledem k tomu, ze to ma omezovac na 7.800 RPM, dovedete si asi predstavit, jak s tim bylo jezdeno - popravde, je to ta nejvetsi sranda na celym aute - zvuk sestihrnku, oziti nad 4.000 RPM a to, jak ta sranda ne a ne koncit
ja svoje do omezovace ani nikdy nedostal... takze kdyz kupovat, tak zkontrolovat korozi, hlavne lemy vzadu, kapsy a okoli a krk nadrze a uplne nejvic je myslim kontrola tesnosti motoru a zmereni tlaku na vsech valcich - hlavne vzadu. po meste je pak prijemny, ze se s tim sestivalem da jezdit po meste jak s dieselem (otacky). ten motor je strasne flexibilni a ma prijemne rovnou charakteristiku. v zatackach uz to takovy terno neni, zvlast kdyz to maj tlumice za sebou a to zas bude 90% pripadu.
a jelikoz mam i zminovanou celicu, tak muzu doporucit i ji. kupodivu, i kdyz ma jen 77 kW, a omezovac tesne po sesti tisicich, tak je to pro me zabavnejsi auto. moje je coupe, tzn. ze ma jeste pevnejsi karoserii a v zatackach je na svou kategorii uchvatna
rizeni i celkove je oproti ty mxce na trosinku vyssi urovni. auto je ale zase na rovinkach slabsi. mozna bych zvazil i dvoulitrovou verzi, nejsou uz o moc drazsi a 1.6 ma treba ve vetsine pripadu svihadla na oknech, coz mi prijde jako opruz. pozor si musis dat opet na vsechny veci, jako u jakyhokoliv auta. motory jsou dobry (4afe i 3sge), ale problem casto je, ze lidi pod dojmem, ze je to nesmrtelna toyota, se k autu chovaj jako dementi a myslej si snad, ze ani nepotrebuje menit olej
reznou casto zase zadni lemy, kapsy, prahy a zkontroloval bych poradne i ramena. vzadu taky velmi casto vrzou silentbloky v ramenech (v pricnejch i podelnejch).
a do tretice. ja mam do mesta colta, ale jen 1.3. auto je po strance provozu zatim nenarocny a spolehlivy, ale je to fakt jen posunovadlo. v gti musi byt o moc lepsi. ale ten muj teda hnije na muj vkus celkem dost... nejmladsi auto co mam a suverenne nejvic shnily
no jako jediny taky neni cistokrejvnej japoncik, ale thajec 

a jelikoz mam i zminovanou celicu, tak muzu doporucit i ji. kupodivu, i kdyz ma jen 77 kW, a omezovac tesne po sesti tisicich, tak je to pro me zabavnejsi auto. moje je coupe, tzn. ze ma jeste pevnejsi karoserii a v zatackach je na svou kategorii uchvatna
a do tretice. ja mam do mesta colta, ale jen 1.3. auto je po strance provozu zatim nenarocny a spolehlivy, ale je to fakt jen posunovadlo. v gti musi byt o moc lepsi. ale ten muj teda hnije na muj vkus celkem dost... nejmladsi auto co mam a suverenne nejvic shnily
teda myslim, ze oproti tomu saxofonu je mxka bohyne, ale proti gustu...Mickael píše:MX3 se mi vubec nelibi.

92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

97' R33 GTST Mspec2

Kola a je to vyřešený.
Pak už jedině srko 
-
Idaho von Věšín
AE101 corolla, koupíš za pár šupu je to lehounké a živé 
Jinak ja ted kuchám jedno Cuore a musím říci že je to auto skutečne funny na to že ma snad jen 45kW ale 800kg
Jinak ja ted kuchám jedno Cuore a musím říci že je to auto skutečne funny na to že ma snad jen 45kW ale 800kg