Snížení vozu
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Snížení vozu
Blbej topik vím ale tak nìjak mne to napadlo? svojí celicu jsem již koupil èaplou k zemi ale nìkdy mne sere jak je nízko napø když mne láká pole... jak razantní je rozdíl pøi snížení já jsem dole o 50mm... øeknìme že bych mnìl tvrdost pružin stejnou jak velký vliv má posunutí težištì o 50mm... jde mi o to minimálnì zhoršit jízdní vlatnosti na dobrém povrchu ale zvýšit prostupnost terénem... nemyslete si že chci s celicou jezdit nìjaký offroad trati , ale rally tratí a udrožovaných polí je na jesenicku mraky a atk nìjak mne to láká , ale zároveò když se obèas juknu na okruh nebo tak , trak aby to trochum drželo... máte nìkdo skušenosti se stavitelnýma pružinama netami? stojí jako HRka tak by to nemusel bejt ùplnì s#!*...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Re: Snížení vozu
na netami sem slyšel jen hanu. Brutálnì tvrdý pružiny... Jestli chces dokoupit jen stavitelny pruziny tak se pokoukni po GroundControlElviiis píše:Blbej topik vím ale tak nìjak mne to napadlo? svojí celicu jsem již koupil èaplou k zemi ale nìkdy mne sere jak je nízko napø když mne láká pole... jak razantní je rozdíl pøi snížení já jsem dole o 50mm... øeknìme že bych mnìl tvrdost pružin stejnou jak velký vliv má posunutí težištì o 50mm... jde mi o to minimálnì zhoršit jízdní vlatnosti na dobrém povrchu ale zvýšit prostupnost terénem... nemyslete si že chci s celicou jezdit nìjaký offroad trati , ale rally tratí a udrožovaných polí je na jesenicku mraky a atk nìjak mne to láká , ale zároveò když se obèas juknu na okruh nebo tak , trak aby to trochum drželo... máte nìkdo skušenosti se stavitelnýma pružinama netami? stojí jako HRka tak by to nemusel bejt ùplnì s#!*...
mno zvažuji výmìnu HR za OEM seriové pružiny... a nebo si zhotovit pouze výškové nastavování (nebo jej kouopit což bude urèitì levnìjší) ale nevím jak šikovnì èi nešikovnì se tyto podvozky nastavují...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Jediný sportovní podvozek který patøí na sainz je TEIN. Ovšem cena je 60000kè když koupíš hodnì dobøe. Jinak tady je spousta lidí alergická na èeské výrobky. Nevím proè,možná ano.
Ale pokud by jsi prekousl to že by jsi mìl na svém autì takový výrobek,tak doporuèuji zakázkový od HP SPORTING zhruba za polovinu s podobnými výsledky.