Snížení vozu

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Elviiis

Snížení vozu

Příspěvek od Elviiis » 11 lis 2008, 13:04

Blbej topik vím ale tak nìjak mne to napadlo? svojí celicu jsem již koupil èaplou k zemi ale nìkdy mne sere jak je nízko napø když mne láká pole... jak razantní je rozdíl pøi snížení já jsem dole o 50mm... øeknìme že bych mnìl tvrdost pružin stejnou jak velký vliv má posunutí težištì o 50mm... jde mi o to minimálnì zhoršit jízdní vlatnosti na dobrém povrchu ale zvýšit prostupnost terénem... nemyslete si že chci s celicou jezdit nìjaký offroad trati , ale rally tratí a udrožovaných polí je na jesenicku mraky a atk nìjak mne to láká , ale zároveò když se obèas juknu na okruh nebo tak , trak aby to trochum drželo... máte nìkdo skušenosti se stavitelnýma pružinama netami? stojí jako HRka tak by to nemusel bejt ùplnì s#!*...
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Re: Snížení vozu

Příspěvek od Ryba » 11 lis 2008, 13:22

Elviiis píše:Blbej topik vím ale tak nìjak mne to napadlo? svojí celicu jsem již koupil èaplou k zemi ale nìkdy mne sere jak je nízko napø když mne láká pole... jak razantní je rozdíl pøi snížení já jsem dole o 50mm... øeknìme že bych mnìl tvrdost pružin stejnou jak velký vliv má posunutí težištì o 50mm... jde mi o to minimálnì zhoršit jízdní vlatnosti na dobrém povrchu ale zvýšit prostupnost terénem... nemyslete si že chci s celicou jezdit nìjaký offroad trati , ale rally tratí a udrožovaných polí je na jesenicku mraky a atk nìjak mne to láká , ale zároveò když se obèas juknu na okruh nebo tak , trak aby to trochum drželo... máte nìkdo skušenosti se stavitelnýma pružinama netami? stojí jako HRka tak by to nemusel bejt ùplnì s#!*...
na netami sem slyšel jen hanu. Brutálnì tvrdý pružiny... Jestli chces dokoupit jen stavitelny pruziny tak se pokoukni po GroundControl

Elviiis

Příspěvek od Elviiis » 11 lis 2008, 14:37

mno zvažuji výmìnu HR za OEM seriové pružiny... a nebo si zhotovit pouze výškové nastavování (nebo jej kouopit což bude urèitì levnìjší) ale nevím jak šikovnì èi nešikovnì se tyto podvozky nastavují...
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY

jagy

Příspěvek od jagy » 11 lis 2008, 16:02

Na Netami jsem neslysel nic dobre.

Jinak pruziny jako HR apod. kde je velke snizeni, tak to je podle otazkou casu, kdy se odporouci tlumice..
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

zam3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zam3k » 11 lis 2008, 16:14

for Elvis:

Ted se jedná,jakou èástku jsi ochoten do toho dát.
Jestli by jsi chtìl jen stavitelnej podvozek s pøužinami nebo pouze pružiny bez snížení.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k

zam3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zam3k » 11 lis 2008, 16:18

Jinak jagy má pravdu.Ty pružiny HR jsou extremnì tvrdé a origo tlumièe to nepoberou.Jinak Natami sem chvilku mìl a teda nic moc.Radši sem šel do eibachu.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k

Pavo.B.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavo.B. » 11 lis 2008, 16:22

na Toyotaklubu prodával Malpaso lehce snížené a trošku tvrdší tlumièe Tanabe na 6.generaci ale podle všeho by mìli pasovat na 5.gen , chtìlo by to zmìøit jestli pásnou , zkus si to najít a napsat mu
moderátor z Toyotaklubu

Celica 5.gen 1,6

Elviiis

Příspěvek od Elviiis » 11 lis 2008, 20:36

mno asi takhle když kleknou tlumièe aspoò bude dùvod jít do KYB AGX :D jinak zavažuju naprosto seriové pružiny a nebo možná ty tanabe by nebyl špatnej nápad...

Libor12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 » 11 lis 2008, 22:22

Jediný sportovní podvozek který patøí na sainz je TEIN. Ovšem cena je 60000kè když koupíš hodnì dobøe. Jinak tady je spousta lidí alergická na èeské výrobky. Nevím proè,možná ano. :D Ale pokud by jsi prekousl to že by jsi mìl na svém autì takový výrobek,tak doporuèuji zakázkový od HP SPORTING zhruba za polovinu s podobnými výsledky.

Elviiis

Příspěvek od Elviiis » 11 lis 2008, 22:58

asi pùjde la séria springs :D

Odpovědět