ADix´s MX5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
nalepky hellokitty mi neber, ty pujdou na mojiADix píše:a taky bych to doplnil o to ze koupim mrkaèkupaè se mi èím dál víc líbí...taky bych mìl v plánu kouit nakou bouracku a zapracovat na tom...ruzovy sedacky nalepky hello kitty...ne to zas ne

jako nežel bych do totalky..kvuli tem hlinikovym ramenum nebo z ceho to ma...spis jen nake obouchane oprene o svodidla a podobne...Winie píše:nalepky hellokitty mi neber, ty pujdou na mojijinak jelikoz jsem mel miatu pomerne hodne rozebranou, tak ti reknu ze bych do tohohle auta borenyho nesel ani nahodou. dopasovani predku musi bejt zlej sen a nechtel bych videt tu kostru karoserie po bouracce
Re: ADix´s MX5
tak sem dal na Mazdu ové kola 15x8 vepředu ET30 vzadu ET15 a na ně natáhl 195/45/15 vím, že to nebude zrovna funkčí ale tyhle kola mám jen na design a origo na blbnutí...až bude čas tak montuju nový podvozek a ty světla...no zatím sem nesehnal z FLka za přijatelnou cenu 
- EndlessAdios
tohle autí je mi nějaké povědomé:) nejezdíš s ním po Orlové?ADix píše:A ještě fotky šicího stroje co je pod kapotou...
C6G EJ9
To víš že jo
často sním stojím u ČSOB kde s kámošema vysedáváme a bojkotujeme tím vysedávání na fuckbooku 
http://www.fuckbook.com/ snad myslis ten puvodniADix píše:To víš že jočasto sním stojím u ČSOB kde s kámošema vysedáváme a bojkotujeme tím vysedávání na fuckbooku
co tam hosani maji za vozidla? nejaky JDM krouzek?
93´Rx-7 FD
Všehochuť kroužek
nějaká saxa, oktávky, ad na td...prostě jen kluci co spolu vyrůstali
žádný tuzing a pod...a ten FB myslím původní, kde si 15ti letý pipiny dávaj fotky s podprdou a nejlépe z lustru na záchodě 
Tak Trochu sem to položil na zem...chce to ale větší kola, ať to trochu vyplní ty blatníky...jinak přes zimu si budu hrát s brzdama a laborovat s kotoučema black diamond, destičkama EBC a pancéřama HEL...Váš názor?
PS: neproklínejte mě za ty nálepky...těma sem "opravil" auto po bouračce 
nálepky jsou dobrý, spíš by sem vyměnil zadní světla za origo
ale je to věc vkusu
to už se chystám asi 3 roky nebo 4 co to auto mám
tedka spíš jdou prachy jinam než do světel, které zatím plní svůj účel...origo světla hodlám dát příští rok z faceliftu
Tak po tom co mi chameleona rozstřelil nějaký feťák, který nezná značku STOP. Jsem se pustil do záchrany jiné MX5, která neměla po nárazu hnutou kastli. Nejdříve sem nevěděl, že se dám zase cestou MX5, tak sem prodal spoustu použitelných dílů, ale i tak jich zbylo dost abych dal dokupy karoserii motor střechu a seriový podvozek.
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Takovýhle fotky vždycky zamrzí ... No škoda , ale už se těším na fotky ''nové'' MX-5
Bude zase NB ? 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

jojo NB na MX5 foru sem to daval pruběžně, ale na JDM forum sem nějak zapoměl 
Když sem ji dotáhl, tak byla v dezolátním stavu. Střecha KO, po kroupech, prahy hnily a motor přidřený na klice.
Naposledy upravil(a) ADix dne 30 dub 2013, 13:14, celkem upraveno 1 x.