blesk666 píše:si vlastne dojazdil na bajocko zbiehavost, ci tam maju aj geometriu?
geometrie se nedělala, sbíhavost tak nějak jak se to zavařilo

ale ono stejně dost házelo přední pravé... od toho vydrbaného tlumiče (však víš, jak jsem psal), takže tohle už to moc pokazit nemohlo
LastV8 píše:no ano...tu cast poznam...da sa tam pekne spravit priamka medzi apexikmi, len potom sa prudsie stoci do pravotocivej...niektori (aj wtcc) si ju trosku zvyknu nadbehnut oblucikom tu druhu a potom maju viac casu v priamke brzdit pred tou pravotocivou....mne sa tiez zda ta priamka(prva verzia) kratsia, ale tiez sa mi stane, ze zoskocim z obrubnika do jemneho zatacania, tak sa podsmyknem...brr, zly pocit

Byl jsem tam poprvé a jezdil jsem to tak, jak jsem to cítil. Příště když by byla možnost opět měření, tak bych vyzkoušel více verzí stop. Dost jsem taky koumal tuto pasáž a nebyl jsem si úplně jistý, že to chodím dobře...
Patricius135 píše:Zajazdil si úplne super čas, podobné výsledky dosahujú K1-ky attack. Inak pozerám , že pri tej jazde ani nestíhaš dávať medziplnyny čo je trošku škoda , ale zas na predokolke to až tak vevadí

To snad musí záležet, kdo tam sedí, ale tipoval bych, že normální dobrý řidič, by s K1 attackem měl zajet mnohem lépe... Meziplyny nedávám no, ale ani nemám pocit, že by byly nějak extra třeba.
Peca píše:Ty starty jsou tam hrozně kreténsky udělané, taky jsem minule zaspal

A ta pravá kde ti to uklouzlo krutě trestá lift-off..jak jsi zjistil

Zvládl jsi to hezky

Čas je pecka
Start byl hodně divný, pokud tam jsi poprvé, ale naštěstí jsem už další jízdu věděl

jinak díky

aspoň nebyla nuda
MajoHclubSK píše:Starty zial "organizuje" priamo ring,tvrdia,ze su standardne..nabuduce si dame na to pozor a lepsie poucime kazdeho startujuceho,snad sa este vidime na Ringu na jar..
Aha, no každopádně stejně s každým mluví, tak jim stačí zdůraznit, že se bude startovat okamžitě, jak nikdo nebude stát na trati. Pak už bych věděl, já opravdu čekal, že bude třeba cedule za kolik sekund se startuje nebo něco takového. SKRing se mi fakt líbil a určitě se tam ještě potkáme

btw. potkali jsme se tam tu sobotu nebo ne?
Vavris píše:Já to říkám furt, že je Mates pan řidič... no, furt, od té doby co mě poprvé vezl a barva mých trenek se změnila

Přeháníš... dělám, co mě baví
dvoricp píše:čas, je hodně dobrej, kolik si tam měl maximálku?
díky, maximálku fakt přesně nevím, ale mohlo to být tachometrových 210, 220? Nevím... Zkusím se ještě podívat na onboardy, jestli tam něco jde vidět...
Hayabusa píše:Krásná práce... chtěl jsem se zeptat na meziplyny... nejsou tam potřeba ? netáhá ti to volant nebo tak ?
A jakou používáš helmu ? dík
Nic extra nepociťuju, takže mi tak nutné nepřijdou. Ale třeba mě někdo přesvědčí, že to mám začít dělat se Civicem

Helma obyč OMP Star (asi za 1500,-)
Method píše:Pecka, to muselo bejt parádní ježdění. Smekám před tebou, taky bych rád jezdil jako ty

Ježdění bylo opravdu parádní. Všechno vyšlo na jedničku - počasí, auta, lidi, organizace... Jinak díky, ale je spoustu lepších jako já