strejdakopec - Subaru Impreza WRX STI 1998
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
strejdakopec - Subaru Impreza WRX STI 1998
dne 29.1.2013 jsem se na dobro rozhodl že si pořídím imprezu sti 1998 a po rozhodnutí jsem pro ní jel.podívat jsem se na ní byl o pár dní dřív a dle inzerátu jí obdivoval v úsecích necelý rok.nakonec jsem se ráno vzbudil s jasnou hlavou že si splním svůj 10tiletý sen a opravdu jí přivezu.tudíž jsem došel do banky a podepsal smlouvu na úvěr,spunktoval kamaráda který mě odvezl pro auto do Prahy a po ose jsem jel s pravostrannou imprezou domu. doma jsem auto nemohl ukázat a přivézt ho tam ,dokud jsem neprodal svojí peugeot 406 2,2 HDi 125kW alias "šmoulinka" modré barvy která byla po tuningách už docela známá kvůli svým rodičům kteří nemají pochopení pro mojí jedinou zálibu a to auta. takže jsem auto přivezl do dílny ke kamarádovi kde pár dní jen tiše čekala a občas jsem jí vytáhl na krátkou projížďku..následně jsem se snažil co nejdříve prodat svojí šmoulinu což se naštěstí povedlo velice rychle takže byli peníze na přestavbu která momentálně probíhá...mezi tím jsem pořídil řídící jednotku apexi a stavitelný podvozek HKS,budík na tlak turba,nechal poflockovat levou palubku do černého mikroplyše a začal vyrábět doma svou vlastní kapličku na budíky z laminátu.
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
Re: strejdakopec - Subaru Impreza WRX STI 1998
to je pecka
vitej a at se dari s prestavbou
93´Rx-7 FD
Waw... krasavice... tak drvim palce at to slape tak jak ma. Jo a taky az svezes rodinu nekdy tak mozna pochopi o co vlastne jde 
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
A heleme se
tak tě tady pěkně vítám, doufám že ti to půjde od ruky a držím palce s tou elektrikou
jak jsi to tedy nakonec vymyslel?
Papíry už mám doma, takže to bude dořešený snad co nevidět..
Papíry už mám doma, takže to bude dořešený snad co nevidět..
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
Pekny
tyhle blikance (rano jsem se probudil s cistou hlavou) znam
ale nikdy jsem toho pak nelitoval,a ty urcite taky nebudes.
97' R33 GTST Mspec2

- svobyrider
Ta bílá tomu fakt sekne.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Zdar
Konečně nás tu začíná být víc 
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998
Subaru Impreza GL Wagon 1998
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
díky všem za vřelé přivítání.snad budou přibývat i další členové. každopádně koupě imprezy litovat nebudu,díky georgoviPB už začali karosářské fáze respektive teda příprava na ně..pak už by to měla být poměrně jednoduchá práce krom elektriky kterou nejspíš nakonec budu prodlužovat.kdyžtak mi přihoďte vaše názory jak na přestavbu..s karosářem jsme se dohodli že převaříme jen přední část stěny tak že do tunelu vůbec nezasáhnem a řeším zda převařit i celý pruh s VINkodem nebo ho nechat vyrazit s zapsat výměnu kastle jako náhradní díl. což je 2500,- za zápis plus pak nějaké to vyražení které prý řeší nějaká STK nebo smluvní firma ale každopádně bych byl odkázán na STK a toho se trochu bojim...i když co se týče kastle tak by to snad mohlo jít přerazit i bez toho že bych tam měl motor.nějaké rady uvítám..jde o to že pak bych byl jakoby chráněný tím že budu mít na papíře změnu kastle tkže by neměli snad řešit nějké ty sváry na stk
Bude to nádherný auto! 
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Parádní 
viděl jsem ji naživo jede a vypadá fakt skvěle
Subaru Impreza GT MY95
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
no jede skvěle bych ještě netvrdil...koupil jse to s tím že motor cukal..nic neklepalo všechno jemechanicky v pořádku ale vynechávalo to.myslel jsem že je to neodladěná ECU vůči výfuku ale před týdnem mě to nechalo na silnici při stejném škubání akorát o něco silnějším a následným chcípnutí motoru a to vše díky vadnému alternátoru,už je opravený tak jsem zvědav co to bude dělat až se auto nastrojí..možná ani ECU apexi co jsem kupoval nakonec nebude potřeba i když vlastně pak ano protože chjci přestoupit na etanol a tím pádem se hodíVilda píše:Parádní
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
asi nejhorší část celého procesu.... všechny díly poházené po dílně ,něco doma něco jinde ...už ani nevěřím že to složím dohromady 
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/ pro toho kdo by se chtěl podívat na to jak pokračuji s přestavbou
Tenhle projekt se mi moc líbí
Dobrá práce 
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
moc děkuju.budu se snažit tak nějak průběžně dávat fotky.třeba to někomu pomůže nebo mi někdo z vás pár rad dá... zrovna jsem si všiml že se nechají stávající budíky přeprogramovat nebo spíš zapojit tak aby ukazovali km/h ale rád bych aby mi někdo poradil :)jsou tu dva kontakty km/h a m/h které spolu byly nejspíš spojené ...jde o to co to udělá když je rozpojímje tu zezadu na budíkách v místě tachometru kontakt v podobě kabelového očka přišroubavaný šroubkem do budíků a to zelený a červený (+a-) které jdou do krabičky zalité v plastu z které jdou další dva kontakty žlutý a modrý .žlutý má označení km/h input a modrý mp/h output vychází mi že byli spojené dle koncovek kabelu... když rozpojím tak by teoraticky mohli ukazovat km/h nebo se pletu?
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
dnes vše dovařeno takže teď už to jen všechno naskládat tam kde to má být 
Budiky by si to zaslouzilo lepsi.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
vím o tom a myslím si to také..mám to pouze jako orientační kvůli tlaku turba..všechny peníze hrnu do přestavby takže na nějaké lepší budíky momentálně peníze bohužel nejsou..proto jsem zvolil jen jeden na turbo od Jomu který pak prodám nebo zkrátka vyhodím ..ale je to jen otázka času.Woyta píše:Budiky by si to zaslouzilo lepsi.
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/ kdyby někoho zajímalo jak pokračuji tak tady je velké finále
vidím to tak ještě na maximálně dva týdny a budu jezdit 
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
díky díky :)zas jsem sem po delší době zavítal tak jsem si řekl že to maličko zaktualizuji
snad do konce příštího týdne bude jezdit ještě musím upravit jinou vstřikovací rampu a následně nechat naladit celé auto na jednotku apexi. jsem zvědavej co se ještě kde vyskytne ale snad už nic závažného
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
tak přibylo dalších pár fotek a zítra snad pokud dá počasi í konečně budu moct zavřít tapeci dveří,vyměnit koberec pokud natahám ještě lanka na otevírání kufru a nádrže na levou stranu a osadit zbytky přístrojovky jako kryt pod volant atd.. jinak odkaz na fotky přidávám tady http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe ale zítra snad přibydou už zajímavější fotky...ta elektrika mě baví ale je to dost zdlouhavé a vypije se u toho dost piva 
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
vstřikovací rampa se sáním upravena něco na tom interiéru taky hotovo...nechci to zakřiknout ale vypadá to že o víkendu to auto pojede na první projížďku
http://strejdakopec.rajce.idnes.cz/beSTIe/