Díky,a ty jsi už vybral nějaké funny car??blesk666 píše:pekny nakup. Ta naba vyzera precizne spracovana
RiCi - Integra Type R (PRODÁNO)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: RiCi - Integra Type R (Gregyho bejvalka)
popravdě z brzd mám trochu obavu,jak dlouho to kotouče vydrží..Vilda píše:Pěkný pěkný
EBC jsem objednal už podruhý a fakt spokojenost
Co se týká náby apod. zdravim Jiříka
pravdu povediac sa na jednej strane presviedcam ze je rozumne si auto len poziciavat. Preto som aj polku rozpoctu povodne urceneho na auto prislubil dat k peniazom na rekonstrukciu chalupy ktoru sme nedavno kupili. Bol som pozret par aut a tragedia. Nechcem restaurovat- nemam na to cas a nechcem na to ani davat uz tolko penazi a stale to nebude ono.
V zasade su dve alternativy v hre ak nieco kupim- ohranicil som limit o 4tis Eur nizssie na max 6,5tis Eur aj s prihlasenim. Obe JDM:-)
1.stare, upravene auto ktore ma dalsi potencial uprav (ale zlu dalsiu predajnost a dennu pouzitelnost) za dobru cenu v udrziavanom stave, vybornou historiou (druhy majitel ktory ho ma 5rokov) neburane, nehrdzave a s kopou uprav uz urobenych od blizkeho kamarata a este ostane dost vela penazi na upravy, resp na ine.
2. Cakat a hladat CTR 7g ktore bude v akceptovatelnom stave a cene. Z nostalgie som bol dokonca pozret aj ATR- ale tie su uz fakt v biednom stave, alebo tych par lepsich ich majitelia nepredavaju (alebo ked tak za neakceptovatrlnych 8tis Eur). Obcas sa objavia v Ger, ITA CTR za akceptovatelnu cenu, jedno idem pozriet buduci tyzden von. Na Sk su bud stocene, stocene burane, s vela km a stale drahe, alebo jeden fakt top kus ale za 10000- Eur(majitel sam povedal ze ho ani velmi nechce predat ale len skusa lebo chce na zimu Off Road)
Ja za rok stratim na aute 4- 4500,- Eur a chalani co predavaju CTR (aj ATR) pocitaju trosku inak (kupia auto napr za 7tis, rok pojazdia, auto tuknu, opravia, vymenia spotrebne diely a olej v cene povedzme 2500,- Eur a nabehaju 10tis km a chcu ho predat za 8-9tis. Tym ani nevolam...
V zasade su dve alternativy v hre ak nieco kupim- ohranicil som limit o 4tis Eur nizssie na max 6,5tis Eur aj s prihlasenim. Obe JDM:-)
1.stare, upravene auto ktore ma dalsi potencial uprav (ale zlu dalsiu predajnost a dennu pouzitelnost) za dobru cenu v udrziavanom stave, vybornou historiou (druhy majitel ktory ho ma 5rokov) neburane, nehrdzave a s kopou uprav uz urobenych od blizkeho kamarata a este ostane dost vela penazi na upravy, resp na ine.
2. Cakat a hladat CTR 7g ktore bude v akceptovatelnom stave a cene. Z nostalgie som bol dokonca pozret aj ATR- ale tie su uz fakt v biednom stave, alebo tych par lepsich ich majitelia nepredavaju (alebo ked tak za neakceptovatrlnych 8tis Eur). Obcas sa objavia v Ger, ITA CTR za akceptovatelnu cenu, jedno idem pozriet buduci tyzden von. Na Sk su bud stocene, stocene burane, s vela km a stale drahe, alebo jeden fakt top kus ale za 10000- Eur(majitel sam povedal ze ho ani velmi nechce predat ale len skusa lebo chce na zimu Off Road)
Ja za rok stratim na aute 4- 4500,- Eur a chalani co predavaju CTR (aj ATR) pocitaju trosku inak (kupia auto napr za 7tis, rok pojazdia, auto tuknu, opravia, vymenia spotrebne diely a olej v cene povedzme 2500,- Eur a nabehaju 10tis km a chcu ho predat za 8-9tis. Tym ani nevolam...
Zajímavé.Před rokem jsem měl podobný rozpočet.V této cenové relaci sehnat ctr7 byl velký oříšek a musel bych šáhnout mnohem víc do kapsy.Nakonec jsem zjistil,že to není potřeba a dnes vím,že jsem vybral správný vůz.Itrko splňuje mé požadavky i nyní.Nutno říct,že se mi zaštěstilo(hodně nových dílů nebo repas a celkově nevídaný stav za ty peníze)a tak se na obchod můžu dívat jako výhodný.Tím teď nechci říct,ať si koupíš integru,naopak,každý to má jinak,ale tehdy zvednout rozpočet na kloudné ctr7,tak by ve hře byla zase jiná auta(včetně ctr).Tvoje situace mi lehce připomíná tu moji a jsem zvědav,co nakonec vybereš nebo seženeš..hodně štěstí !!blesk666 píše:...ohranicil som limit o 4tis Eur nizssie na max 6,5tis Eur...
Díky za kladné reference, jsem rád že se ti nába líbí a doufám, že budeš spokojený 
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Momo z NSX-R ? To je tohle ne ?

Jinak z tohoto se staví brutalitka
Jinak z tohoto se staví brutalitka
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Trefa..tenhle volant se mi zamlouvá,je o pár cm menší a koukatelnější než origo a snad i lépe padne do ruky.Vzdálenost s nábou zůstane shruba stejná.
Kalendář je LUXUSNÍ
Doufám,že letos dopadne další společná akce Ondro

Doufám,že letos dopadne další společná akce Ondro

tak pomalu začaly práce na autě,včera broušení a leštění laku s vynikajícími výsledky..

nadhera, aku si pouzil chemiu?
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
To auto je naprostý péčko
Můj SEN 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95

Nechapu ty cisty kola

menzerna pf a na leštění polytopblesk666 píše:nadhera, aku si pouzil chemiu?
metaneee dalsi lestenkar
Delam si srandu, ITR vypada luxusne to na jare se muchy jen smyknou a pofrci dale 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

aby si nedopadol ako kamarat ktory na hranach naraznikov kde je lak fakt tenky prelestil az na podklad:-)
vsetkeho moc skodi, ale vyzera fakt tak ze muchy budu mat problem to osrat:-)
vsetkeho moc skodi, ale vyzera fakt tak ze muchy budu mat problem to osrat:-)
Nejsem ten typ puntičkáře,ale je škoda vzhled zanedbat.Nyní se chystám na světla a sedačky,ať to vypadá jak má..
Hlavní je ale samo mechanická funkčnost
Hlavní je ale samo mechanická funkčnost
ja nejsem lestenkar, mam auto flekate ja blazenpetan_250 píše:metaneee dalsi lestenkarDelam si srandu, ITR vypada luxusne to na jare se muchy jen smyknou a pofrci dale
ale k ITR, chtelo by to vzit i lizatko
93´Rx-7 FD
To jsem si vždycky užíval, pěkně po každé jízdě umýt a naleštit jak psí kulky
Jsem rád, že v tom pokračuješ 
lip je popraskaný,půjde na lakja nejsem lestenkar, mam auto flekate ja blazen
ale k ITR, chtelo by to vzit i lizatko
Snažím se.Z bočního pohledu nyní hraje lak s koly ve stejné barvě,je to opravdu velká změna,však dáme zas někdy sraz pro oživení vzpomínekGregy píše:To jsem si vždycky užíval, pěkně po každé jízdě umýt a naleštit jak psí kulkyJsem rád, že v tom pokračuješ
světla po úpravě také dost prokoukla,ale chce to už nová

vložka do origo boxu od k&n je na svém místě,ale to sání časem vyřešíme určitě jinak

a hlavně žluťáky ebc jsme vyměnily za modré

vložka do origo boxu od k&n je na svém místě,ale to sání časem vyřešíme určitě jinak

a hlavně žluťáky ebc jsme vyměnily za modré

Okresky odjezdí hondice nakonec na BS Potenza RE002

Volant jsem na zkoušku vzal tento semiš 35plochý

Ale to nejdůležitější teprve dorazí

Volant jsem na zkoušku vzal tento semiš 35plochý

Ale to nejdůležitější teprve dorazí

Super... no ja budu jezdit na Primeře Yokohamy AD08
můžem se někde projet a udělat malej "srovnávák"
i když je to předem jasne.
Steering Media

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti

Nissan/Datsun 280ZX Turbo - projekt, který snad jednou dokončím
Nissan Primera GT P10 - daily car se špetkou zabavnosti
Jen drobnej dotaz, když budeš měnit volant sériovýho se budeš zbavovat?
GXE10
Z toho kouká slušný duel..výzvu přijímám,dáme si vědět:-)Lady_z píše:Super... no ja budu jezdit na Primeře Yokohamy AD08můžem se někde projet a udělat malej "srovnávák"
i když je to předem jasne.