jamal - Eagle Talon Tsi AWD
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: jamal - Eagle Talon Tsi AWD
Jestli mi to finance a čas dovolí, tak nebudu váhat ani vteřinu a uvažuju i uspořádání nějakýho srazu tady, ale to je prozatím ve hvězdách. O péči má tohle auto postaráno
Jinak samozřejmě díky a zrovna u tebe jsem si četl potíže s "mechanikama" a musím říct, že jsem se setkal s velmi podobným přístupem. Takže tohle má asi naše krásná republika společné ve všech krajích. 
Eagle Talon Tsi AWD
Je to hlavně o těch penězích, o ničem jiným to není... Ten čas se vždycky nějak udělá, ale ty prašule jen tak nevyděláš. Problémů bylo opravdu moc, lidi jsou různí... Ale od doby co znám MOTa ( Japanese Cars Nebovidy ) je po problémech... Tomáš dělá výbornou práci, nelení a maká. Má dobré ceny a je rychlý. Dá se s ním domluvit i na víkend, na večer, ve finále i na ceně
Snad Ti půjde vše od ruky a sejdeme se na některým sraze. Stíháš letos 6.4. Brno? Bude závod do vrchu, volné jízdy atd... My tam budeme zahajovat, tak by jsi mohl dorazit 
Sold: Honda Prelude H22A JDM VTEC 200+hp, weight 1060kg
Now: Citroen C2 VTS, brutal žabrožroutích 92kw, Federal RS-R, KONI fáhrwerk...
No nevím, co bude tenhle víkend, natož někdy v dubnu, ale jak jsem říkal, pokud to půjde, tak se objevím a na léto vážně čekat nebudu. S autem se musím pořádně ještě seznámit, protože jsem v něm fakt dlouho neseděl. Ale budu sledovat sekci srazy a určitě se někde ukážu, protože loni jsem nikde nebyl, takže si mám co vynahrazovat a hlavně bych rád poznal Vaši bandu osobně a naživo viděl Vaše káry 
Eagle Talon Tsi AWD
Super, budeme se těšit
Letos se začně právě v tom Brně, pak budou Albrechtice jako vždy, ty bývají pokaždý dobrý, tak snad i letos bude o co stát
Uý se těším až se svezu v Preludě, sice na daily mám teď Primeru SRi, ale VTEC je jiná písnička
Ještě pár měsíců a bude teplo
Buď rád za Primeru. Já jezdím MHD a jedinou výhodou je cena
takže na Eclipse čekám jak na smilování. Těma Albrechticema jsou myšleny ty u Havířova? 
Eagle Talon Tsi AWD
Já do práce chodím většinou pěšky, sem tam jedu autem. Primera je dobrý daily, to netvrdím
HMD nemám rád, proto radši seběhnu kopec a mám klid
Albrechtic je mraky, tyhle jsou myšleny u Týna nad Vltavou, asi 20km od Písku... Albrechtice nad Vltavou, je tam nádherně naprosto, dobré okresky kolem, parádní ubytko a večerní párty
I když prší, jsi schovaný hezky pod pergolou, ale to se stalo 2x... Jinak hráváme fotbal, pak se teda týden léčíme a nemůžeme chodit, na to nezapomenu nikdy 
No, rok jsem pobýval v jižních Čechách a vím, jak je tam hezky. Nicméně to mám trošku z ruky, ale jak si psal, pokud budou peníze, tak si rád udělám výlet. 
Eagle Talon Tsi AWD
moc pěkný
ikdyž při použití 20G turba a těch vaček bych čekal větší výkon
na jakej tlak jezdíš?
project Colt 4G63T AWD
Colt 4G63 FWD
Mitsu Eclipes 4G63 LPG-daily
Toyo Avensis 2008 2.4 VVt-i důchoďácký JDM for sale
Colt 4G63 FWD
Mitsu Eclipes 4G63 LPG-daily
Toyo Avensis 2008 2.4 VVt-i důchoďácký JDM for sale
No, moc jsem toho zatím nenajezdil
, ale původní majitel jezdil na 1,5 bar.
Eagle Talon Tsi AWD
doprdele, to uz je slusny tlakoušjamal píše:No, moc jsem toho zatím nenajezdil, ale původní majitel jezdil na 1,5 bar.
kam se hrabu s mym 0,7
93´Rx-7 FD
Ještě jsem ji tu v Přerově neviděl. Tu červenou si pamatuju. Když bude přes víkend sněžit, tak bychom mohli něco podniknout 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
No ona tu byla k vidění tak před rokem. Ted je mimo Přerov a jak jsem psal, čekám na přihlášení a dnes nemužu říct, kdy to bude, ale tenhle víkend to stoprocentně nebude. Každopádně jsem rád, že si se ozval, protože v Přerově je japonců málo a z toho mála ani nikoho neznám.
Eagle Talon Tsi AWD
Po menší odmlce přidávám nějaký další fotky. Nicméně tahanice s byrokracií stále pokračují a zítra by měl jít kamarád na úřad zjistit, jak se věci mají, tak snad se to nějak pohnulo. Jestli ne, tak asi začnu hledat jiné doklady, abych se do Brna první dubnovou sobotu vůbec dostal.
- Přílohy
Eagle Talon Tsi AWD
Vyměnil jsem taky volant. Je to Victor s průměrem 28cm. Nikdy jsem nebyl zastáncem tady těch volantů a to díky absenci airbagu, ale předchozí "kutilové" dokázali sprasit kondíky v ECU a tudíž se staly bagy nefunkčními, tak proto už je tam 
Eagle Talon Tsi AWD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
28cm mi prijde strasne moc alo 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
však až se párkrát projede, tak to poznáXcriss píše:28cm mi prijde strasne moc alo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Už aby to bylo
Uvidím časem, jak to s ním půjde.
Eagle Talon Tsi AWD
MichaelS: Díky 
Po delší odmlce napíšu nějaký další info. Auto muselo být upraveno, co se týče světel, takže se dodělávala mlhovka dozadu a oranžové blinkry. Zbytek bude zapsán do výjímek Ministerstvem dopravy a čekám už jen jak opadne voda a MD začne pracovat, pak dostanu čistopis TP a auto půjdu jen přihlásit, takže celý proces přihlašování se snad blíží do cíle. Takže pak už jen zkoušení auta, jestli vše běží jak má, když tak dlouho stálo a snad letošní léto bude stát za to.
Samozřejmě to bylo mnohem dražší než dávat auto na cizí doklady, nicméně je to vše oficiální cestou a s PČR a STK by tím pádem neměl být nejmenší problém.
Po delší odmlce napíšu nějaký další info. Auto muselo být upraveno, co se týče světel, takže se dodělávala mlhovka dozadu a oranžové blinkry. Zbytek bude zapsán do výjímek Ministerstvem dopravy a čekám už jen jak opadne voda a MD začne pracovat, pak dostanu čistopis TP a auto půjdu jen přihlásit, takže celý proces přihlašování se snad blíží do cíle. Takže pak už jen zkoušení auta, jestli vše běží jak má, když tak dlouho stálo a snad letošní léto bude stát za to.
Samozřejmě to bylo mnohem dražší než dávat auto na cizí doklady, nicméně je to vše oficiální cestou a s PČR a STK by tím pádem neměl být nejmenší problém.
Eagle Talon Tsi AWD
Tak doufám že se někde brzy potkáme 
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
Dneska jsem Tě viděl. Stál jsi na křižovatce proti Lídlu směrem na předmostí. Jel jsem oktávkou. Co ty PL značky?
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Mám je do té doby, dokud mi nedorazí čistopis TP. Měl bych ho mít ke konci příštího týdne, tak pak si zajdu na registr pro český 
Eagle Talon Tsi AWD
gratulace k vítězství nad úředním šimlem 
Ahoj,vidím,že tady máte dost živou diskuzi o talonech.Mám jednoho doma, komplet na papírech r.v.1990,červený,černá střecha,najeto 63000 mil tsi, 205ps,nevíš za kolik by se dal prodat-je nejetý v zimě,bez koroze,ale asi 8 let mi stojí v garáži bez výjezdu.Kupoval jsem ho za 139 000 v roce 2000 a dával jsem do něj novou spojku VALEO a dělal jsem rozvody,plus filtry a oleje.Chce ale vše seřídit a po této opravě jsem nenajel více než 200 km. Má 5 paprsková kola a tuningové prahy. Navíc byly na něm nové kotouče a brzd.desky. Značky jsou v depositu.Zdraví P