Wotan Civic VT
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Wotan Civic VT
A merilo se to kalibrovanym merakem? Aby to nebyl nejakej cinan, ale i tak u atmosfery 2b rozdil je kekel.
To mi mrzi...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
ještě to zkusím někomu dát, ale byl to normální autoservis, tak nevím jak jsou na tom s kalibrací. Každopádně mi 4. ledna rupla jedna hadice chlazení a nedávno začala chcát další... Nakopal bych to posraný auto, fakt že jo.Zemi píše:A merilo se to kalibrovanym merakem? Aby to nebyl nejakej cinan, ale i tak u atmosfery 2b rozdil je kekel.To mi mrzi...
Pokud jsi to neuvaril tak je to spotrebni material po tech letech...
Vsak je to babicka... Me u Celicy taky ruply dve hadice... Jak rupne jedna tak je jisty ze rupne dalsi unavou materialu...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Prave, ze jsem to trochu uvaril kvuli tomu, ze mi jedna hadice praskla... V Honde samozrejme maji jen 4 hadice z nejakch deseti, parada.
asi mu neprospívalo to počasí. kazdopadne ty tlaky jsou dost na prd. nebylo by uz lepsi sehnat jinej motor a prehazet komponenty?

Pokud jsi povaril tak pruser mno... Minimalne tesneni pod palici bude nacaty... Olej, voda a vicko oleje cisty?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Olej se zdal v pohode a vicko oleje ocistim a uvidim. Ale zkusim to nechat zmerit jeste nekde, aby to bylo jistejsi. Kazdopadne me sundani hlavy asi nevyhnu, takze dalsi prachy...
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Rybko, ty by jsi to snad koupil?
nebo snad nekdo jiny s takovyma tlakama? To pochybuju a rozhodne to nepordam za 40tis. 
ty voe wotan bez civica by byl jako svět bez aut
ale jestli ho budes prodavat, tak mi nechas ty svoje kola vid?
já ti za to budu miatu pujcovat 

U FD take prdla jedna hadice a zrovna pred servisem Peugeotu, to bylo kecu od mechanikuWotanMitUns píše: Každopádně mi 4. ledna rupla jedna hadice chlazení a nedávno začala chcát další... Nakopal bych to posraný auto, fakt že jo.
Pak prisel balicek ze statu a vsechny se vymenily a neveril bys jak nektere hadice vypadaly, se divim ze jeste dokazaly udrzet ty tlaky. Porad to je spotrebni vec .... a tyhle investice se daji ocekavat diky veku auta.
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

zase ty hadice, taky se mi pochcavalo fd a jeste tak svinsky az po zdechnuti a asi 10minutach stani... i svorky se unavuji, hold roky
nicmene motoru je mi lito a tech penez nakonec taky. Doufam, ze se podari najit jiny a za mene nez tech 30 :-/
mimochodem vzpominam na albrechtice2012 a ranni start... tehda to melo studene takovy "nezdravy" zvuk... pak uz to nedelalo?
ale abych nelenil, jsem pro verejnou JDMsbirku na Wotanuv motor, poslu kilo
kdo by nam to pak vsechno fotil zejo
nicmene motoru je mi lito a tech penez nakonec taky. Doufam, ze se podari najit jiny a za mene nez tech 30 :-/
mimochodem vzpominam na albrechtice2012 a ranni start... tehda to melo studene takovy "nezdravy" zvuk... pak uz to nedelalo?
ale abych nelenil, jsem pro verejnou JDMsbirku na Wotanuv motor, poslu kilo
kdo by nam to pak vsechno fotil zejo
93´Rx-7 FD
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jako klidne bych koupil komplet hadice, ale tady je proste nemaji... Takze koupim silikonovy a bude klid, protoze ty proste neco vydrzi. Kazdopadne jsem mel problem s MAP senzorem, kterej prestal fungovat behem cesty z Prahy domu po nocni. Tak jsem zajel rovnou do Hondy, kde jsem se po ranu fakt zasmal. Cena za Denso MAP senzor byla 6050kc bez dane
Tak to uz jsem se neudrzel a rikam, ze jsou snad cu*aci
Tak mi prijimaci technik poradil, ze ho mam prostriknout cisticdm na nrzdy a nechat vyschnout. To jsem udelal, jeste jsem vycistil klapku a i ten ventil na manifoldu, kterej byl taky pekne zanesenej a behem cekani na vyschnuti jsem se na netu podival po MAP senzorech... U Ziteca na strankach jsem nasel jeden do 3baru za 2500kc
, pak jedna stranka v US, kde maji snad vsechny vzduchovy nenzory a ceny od 48 do 80 dolaru... Z toho plyne, ze v Honde jsou proste buzeranti, hulibrci, kurburti atd.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
To ja budu muset pritlacit. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
WotanMitUns píše:... Z toho plyne, ze v Honde jsou proste buzeranti, hulibrci, kurburti atd.
Koukám, že to bude asi všude stejné nejen u Hondy....z Awatarem sme se teď zasmáli nad cenou VLSD klece(jen klece) na nissan....40 370,-
Jinak víš kudy tlak utíká ? Zkoušel jsi zalýt olejem jestli to jsou kruhy? Nebo těsnšní nebo ventily ?....V případě těch ventylů by to nebyla zas tak nákladná oprava to uděláš doma přebroušení sedel a co se týče těsnění to taky asi nebude darda taková darda ne ?....Ale s obojím teda práce dost. No a jestli to jsou kruhy tak je to horší
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ono to olej nebere, takze kruhy to snad nebudou. Tipoval bych ty ventily, protoze i ten zvuk co jde od nich se mi vubec nelibi.
Koukam, ze v Nissanu jsou taky "rozumny"
, ale u vas ty dily alespon maji, ja se ani neptal na dostupnost, protoze na tu moji plecku uz nemaji ani spodni plastovy kryty motoru :/ Jeden jsem nedavno urval diky krasny dire, ktera nesla absolutne videt.
Koukam, ze v Nissanu jsou taky "rozumny"
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, ty dve kila jsou za ram a za fotku, kterou si vybrala jeho milaZemi píše:To ja budu muset pritlacit.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
fabi: ta cena by šla ještě dolů, ale ne o moc, takhle to je nastřelená pro koncovýho zákazníka, řekněme žebych se dostal o max 5k dolů
, taky jsem se smál když jsem to viděl.
Wotane: změřte to pořádnym měřákem, ikdyž ty 2b rozdíl je hodně... nic pevný nervy
Wotane: změřte to pořádnym měřákem, ikdyž ty 2b rozdíl je hodně... nic pevný nervy
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
K20 is calling.......................
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Na K20 nemam penize
nemuzu dat za motor takovy prachy