Fake vs. Origo věci

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
awaj12

Re: Fake vs. Origo věci

Příspěvek od awaj12 » 01 lis 2012, 20:29

Potrefená husa? :D Tak sem to opravdu nemyslel :D :wink: Mě se jen zdá zbytečné diskutovat o věcech, které nejsou jednoduše černo-bílé, takže k ničemu nikdy nedojdete.

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 01 lis 2012, 21:02

Vyznelo to tak :lol:
Lepsi nez zasirat tim temata jinych... :mrgreen:
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

jagy

Příspěvek od jagy » 01 lis 2012, 21:10

Xcriss píše:2) Jet na okruh s kolama typu XXR neni moc rozumne... Ja bych se na okruh chtel podivat, ale obavam se, ze na to nemam pneu, brzdy, kola. Tyhle XXR mam vylozene na denni jezdeni okolo mesta a na paradu.
Ted jsi to jen potvrdil, ze je to s#!*. Pokud se s tim bojis na okruh, tak tomu sam neveris, ze je to kvalitni a opet je jen alibisticke si myslet, ze v provozu se neco stat nemuze.

Jen branis svuj kseft, nic jineho...
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 01 lis 2012, 21:32

:lol: LoL, ja to mrdam tady... :lol:
Rikal jsem, ze na moje bezne jezdeni to staci, nikdy jsem nerikal, ze to jsou nejake vynikajici kvalitni kola :lol: Asi by okruh prezila, ale ja bych tam s nima osobne asi ani nechtel... Resp. pokud nekomu podobne kolo neprezije pri nejake masakralni nalozi na okruhu, asi by se tomu nemel divit...

Ja nevim, co vas tady k tem neustalym blabolum o businessu vede? Zavist? Nebo ja nevim, vazne si nedovedu predstavit, proc se tady lidi pousti do kazdeho cloveka, ktery neco dovazi... Je mi lito, ze tady lidi maji diky minulemu rezimu tak posramocenou psychiku, hadat se tu s nikym nebudu, jen mi to fakt nejde do hlavy... Clovek tady napise svuj nazor a na kazdem slovicku do nej nekdo jebe, ze tohle si myslet nemuze :lol: WTF, kdysi to tady byvalo klidne forum, kde se argumentovalo k veci, ne ad hominem...

Mimochodem pro vasi informaci - z tech kol jsem jeste prakticky nevidel ani korunu, protoze ziskany kapital chceme pouzit k tomu, abychom mohli dovazet kvalitni kola primo z Japonska, next level... Takze jestli to tady propaguju kvuli vydelku, tak je to proto, abychom mohli dovazet co nejvic kvalitnich veci :lol: Delam to proto, ze me to bavi a ze me bavi, kdyz z toho maji lidi radost...

I :smt007 haters!!!

jagy

Příspěvek od jagy » 01 lis 2012, 21:45

Aha, takze dle tebe tveho nazoru buoud ty pasy taky v pohode, ne? Vsak je to na bezne jezdeni! Ty porad nechapes jednu vec, protirecis si kdyz kritizujes "TAKATY" a sam mas XXR ("WATANABE").

Ano, strasne ti zavidim to, ze vozis par kol... ja vozil veci, kdyz jsi jeste nemel ani ridicak a nikde s tim nemam potrebu chlubit, byla to tehdy radost/konicek, ted uz nemam chut delat neco, co stejne nikdo neoceni - ale to tady do tematu nepatri. A nepis tady prosimte nesmysly o minulem rezimu (to bych si sam nedovolil napsat), kdyz jsi ho ani nezazil. Fakt nechapu, jak muzes nektere hovadiny vubec napsat. Jak si psal, jde ti jen o byznys nebo ne? Zapomnel jsi, jak si napr. propagoval HSD podvozky pred BC s argumenty, ze jsou "proste lepsi"?

Pochop uz konecne, ze XXR je to same jako "TAKATA" jen to ma "vlastni" jmeno. Chapes vubec, proc ti to pisu? Neni to osobni, ale protirecis si, tvuj nazor nema logiku.
GR Yaris

Trinom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom » 01 lis 2012, 22:44

Jagy, nečerti se. XXR jako značka nikoho nepoškozuje, narozdíl od výrobce, kterej přímo parazituje na jiné značce a PADĚLÁ jejich výrobky. Vsadím boty, že v případě těch kol bude mít většina firem certifikáty na kvalitu.
Apropo, kopie Advanů, co má Woyta už toho přežily fakt dost, včetně několika okruhových jízd a tak podobně. Takže ani ty nejsou kdoví jaký šmejdy.
ObrázekObrázekObrázek
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Člověka žene vpřed kritika, ne pochlebování.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 01 lis 2012, 23:24

Jagy, cituji Kentoyu - jsi osel.
Porad dokola plantas jabka s hruskama.
Pasy jsou v aute pro pripad BOURACKY!!! Ne na bezne jezdeni...
HSD jsou - jak jsem psal i tehda - DLE MEHO!!!!!! - lepsi, je to muj subjektivni pocit. Nebo nemam na svoje pocity a nazory narok?

Nevim, zavisti to asi nebude, nicmene nedokazu si vysvetlit, co vas vede k tomu, abyste se do me navazeli, kdyz napisu, co si myslim... Proc bych tady proboha mel nekomu lhat???

EDIT: Ackoli jsem nikdy nebyl ani na 200SX foru proti tobe, je fakt, ze tvoje snaha VESRAT nekomu svuj jediny bozsky nazor a pravdu je fakt k nasrani. Dlouho jsem nebyl takhle vytoceny a rad to priznam.

UR2SLO

Příspěvek od UR2SLO » 01 lis 2012, 23:41

Bylo mi receno, ze je tu spousta legrace, tak bych se rad primichal diskuze necim trochu na oziveni.

Kristianovy 002 jsou kopiema Watanabe, ktere jsou ale kopiema Minilite, takze ony "genuine Watanabe" jsou vlastne "negenuine Minilite" :lol: s tim rozdilem, ze Watanabe to delaji pod licenci. Takze tema par komentarema, co tu probehly, jsme si urcite ujasnili, ze kopie nejsou zas tak spatne.
Sam mam na aute roty a mnohem radsi bych nejake volky ci ssrka, ale holt na ne pri svem studentstvi nedosahnu.

Kazdopadne bych nehazel faky a kopie do stejneho pytle, protoze vsechny tyhle xxr, rota, konig, atp. maji certifikace a splnuji urcite normy vyroby a stoji si za tim, co vyrabi, kdezto "faky", tzn. nejaci snurkari, co se schovavaji za jmena velkych znacek, splnuji ledatak prd.

Kdyz jste se tady bavili o okruzich... Nevim teda, proc se Kristian boji vzit svoje 002 na okruh. Ty xxr budou principilne to same, co ty roty... a driftworks ma vetsinu svych okruhovych aut na rotach a jezdi, jezdi a jezdi. Za cenu jedne sady volku koupi tri sady kopii, muzou je na okruhu rozcupovat na sragory a koupit dalsi... why not.
Mazda Miata NA6

Obrázek

jagy

Příspěvek od jagy » 01 lis 2012, 23:59

Xcriss píše:Jagy, cituji Kentoyu - jsi osel.
Porad dokola plantas jabka s hruskama.
Pasy jsou v aute pro pripad BOURACKY!!! Ne na bezne jezdeni...
HSD jsou - jak jsem psal i tehda - DLE MEHO!!!!!! - lepsi, je to muj subjektivni pocit. Nebo nemam na svoje pocity a nazory narok?

Nevim, zavisti to asi nebude, nicmene nedokazu si vysvetlit, co vas vede k tomu, abyste se do me navazeli, kdyz napisu, co si myslim... Proc bych tady proboha mel nekomu lhat???

EDIT: Ackoli jsem nikdy nebyl ani na 200SX foru proti tobe, je fakt, ze tvoje snaha VESRAT nekomu svuj jediny bozsky nazor a pravdu je fakt k nasrani. Dlouho jsem nebyl takhle vytoceny a rad to priznam.
Jo, tvuj a Kentoyum nazor na me me zajima. :lol:

Pasy vs. kola uz dal rozebirat nebudu, protoze to stale nechapes. Tito vyrobci nemaji zadnou licenci, zadny vyvoj ani vyzkum za svymi produkty. At uz je to fake nebo kopie, princip je stejny.
Ano, HSD jsou lepsi, protoze... jsi je, ani BC nikdy nemel. Bravo, tleskam TVEMU nazoru, ktery sis precetl na foru nebo vymyslel.

Jak jsem psal, neni to nic osobniho... nemam nic proti kopiim kol, fake pasum. At si kazdy nabizi a kupuje, co chce. Vsichni jsme dospeli a kazdy si udela nazor sam, co si koupit. Me vadi, ze na jednu stranu branis kopie kol a na druhou krizitujes fake pasy, presto ze je princip vyrobcu totozny. Proste nemas jednotny nazor a branis si vlastni kseft. Kdyby jsi mel takovy skalopevny nazor, tak prodavaj jen originalni kola, ne?

K EDITu: Nikomu necpu svuj nazor, ostatne nevim o jakem nazoru mem mluvis, ja jen zminuju fakta kopie vs fake.

Dal uz se vyjadrovat nebudu, protoze jsem jen nekolikrat zopakoval to same.
GR Yaris

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 02 lis 2012, 07:21

a preto som nechcel miesat dokopy Fake a kopie...

Vavris

Příspěvek od Vavris » 02 lis 2012, 07:28

Jagy, moc nechápu proč to tak hrotíš... Jak už tu bylo mnohokrát řečeno - XXR, Rota a spol. jsou samostatné legitimní firmy, které své výrobky alespoň certifikují, stojí jako jednoznačné subjekty na trhu. Takže když ti jejich kolo vymlátí půl rodiny, můžeš jim ho následně otřískat o hlavu. S nějakou pirátskou kopií čehokoliv, kterou stlouká mladý LingLong kladivem někde na periferii Taipei ve staré hale na výrobu robertků, si při jakémkoliv problému můžeš tak maximálně vytřít prdel. A z tohoto důvodu mi nepříjde zcela fér strkat dvě věci do jednoho pytle..

PS: Že jsou Roty měkké jak želatinový medvídek už jsem slyšel víc krát, nicméně, že by se hromadně tříštily a způsobovaly tragické nehody jsem ještě nezaznamenal...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.

Mattyno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno » 02 lis 2012, 07:45

Něco ode mě:

Originál HKS SSQ BOV mám ho 4 roky a membrána mi v něm ještě nepraskla. U kopií odchází hodně rychle. Kamarádovi na celice po půl roce.
Spojka Exedy racing stage 1 - ebay :? 1,5 roku, pak začalo hučet ložisko, to se následně rozpadlo. Lamela byla taky dost poškubaná.

Spojka XTD keramika. Koupeno u výrobce. Mohl jsem porovnat s kopií. Ta měla jiné ložisko a materiál obložení měl jinou barvu. I když ta kopie se nešetřila a držela.

Od té doby raději vše kupuji přímo u výrobce, viz. CP písty, COMETIC těsnění atd.
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 02 lis 2012, 09:43

teda to praskle kolo vypadalo skarede, osobne bych to tipoval na "vyrobni vadu" existuje vic takovych pripadu?
jelikoz se tech "mekych sracek" jak rikate, prodava mraky tak bych melo byt hodne takovych situaci.

co takhle tady doporucit i treba overene obchody? v pripade, ze nekoho chytne jeden z tech silenych stavu po premiich v praci a chce si koupit opravdu original at uz cehokoliv... protoze koupit kopii se stejnym nazvem a za cenu origo bude asi ta nejhorsi mozna varianta.
93´Rx-7 FD

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 02 lis 2012, 10:18

- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

Mickael

Příspěvek od Mickael » 02 lis 2012, 10:20

Myslim ze overeny eshop u nas neni.Viz. hpparts.cz. Kvalitni origo veci,jenze nabidku tvori poptavka.Mluvil jsem s majitelem v kamen. prodejne a musi prodavat i kopie aby se uzivil.Ale aspon to na netu nevydava za originaly jako jini.
97' R33 GTST Mspec2
Obrázek

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 02 lis 2012, 12:12

jagy píše:Kdyby jsi mel takovy skalopevny nazor, tak prodavaj jen originalni kola, ne?
:lol: To bych musel byt bud p**a nebo santa claus, protoze na takove tady nikdo NEMA :lol: :lol: :lol:
Tim nechci rict, ze je to chyba tech lidi, ale proste v tehle zemi si je muze dovolit jen hrstka lidi... Tradicne mi pise na GB vzdycky aspon par lidi, kteri bych chteli treba SSR nebo Worky, kdyz jim reknu, kolik to stoji tak napisou ze mozna za par let...

Nic, ja bych to uzavrel, ja mam svuj nazor, ktery povazuju za dostetecne integritni a shoduje se s vetsinou, Tvuj nazor ti brat urcite nebudu (narozdil od Tebe)...
Hawgh, myslim, ze je skoda tady flamovat kvuli paru cinskych deti :mrgreen:

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 02 lis 2012, 12:26

přesně jak poslal spitfire RHDjapan
potom v uk FunkyPower
případně na ebay je XenonLV sídlí v evropě a jsou taky oficiální zástupci, maj jak kopie, ale i origo a maj to adekvátně označeno.
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Mickael

Příspěvek od Mickael » 02 lis 2012, 13:18

Jeste bych rad dodal ze XenonLV.ma na vetsinu produktu dopravu po EU zdarma.
97' R33 GTST Mspec2
Obrázek

Woyta

Příspěvek od Woyta » 03 lis 2012, 17:41

Jeste na aute pouzivam klon Apexi Turbo Timer.Za 300kc a uz slouzi v aute druhym rokem.
Za ty penize moc prima vec.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

panpica

Příspěvek od panpica » 29 lis 2012, 19:40

Pripadne dceriny web RHD Japan pro nakupy z japonskyho yahoo http://www.bidjdm.com/
S14 Zenki

Nismo200

Příspěvek od Nismo200 » 29 lis 2012, 23:43

panpica píše:Pripadne dceriny web RHD Japan pro nakupy z japonskyho yahoo http://www.bidjdm.com/
paraada, o tomto webu jsem nemel ani tucha

Bery18

Příspěvek od Bery18 » 30 lis 2012, 06:42

http://www.youtube.com/watch?v=sdllInHCYhY&feature=plcp

Tohle by se asi nemělo stát, cca od první minuty.

jagy

Příspěvek od jagy » 30 lis 2012, 08:31

A co cekas pri trefeni patniku? :)
GR Yaris

Xcriss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xcriss » 30 lis 2012, 10:57

Co to je za kola?
Btw jak se do lesa vola... :lol: To zavanelo nejakym crashem hned od zacatku :lol:

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 30 lis 2012, 11:11

OZ :wink: a takhle se právě křusnou kvalitní kola
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Odpovědět