Takže Céééro mám velmi krátce po prodeji svého Céra sem se rozhodl najít auto které nebude vyvařované v originálním vzhledu, povím Vám, že se to stává prakticky nemožnou věcí
Mám tyhle auta moc rád a ještě radši se v nich vozím
Jde o to že plánuju koupení ještě EE8 a to v originálním stavu a také tak zůstane a zůstane v garáži no občasné svezení
No a moje ED9 zůstane na pokusy jak říkal Carda Retarda
V CRX běhá klasika D16Z5 a nadechuje se přez origo airbox s vložkou KN a vydechuje do potrubí 2,5" Supersprint zakončený koncovkou Skunk2, hoši dělá to krásnej randál
Podvozek KONI a pružiny HR se staraj o moc pěkný svezení.
Občas nějaká ta vzpěra ke zvýšení tuhosti kastle ale hlavně Rám Wilber kterej je zapsán v techničáku
K tomu došlo tak, že už byl zapsán v německým techničáku a tady došlo k přepsání.
Myslím si, že je to unikum.....dle mě jediná civilní CRX s rámem.
Plány mám na zimu prozatím takové:
Kola, půjde na klasiku 15" už je mám zamluvené jen je vyzvednout
Dvě sportovní sedačky a samozřejmě pásy k tomu
Vykuchat koberec, je děsnej a jinej prozatím dávat nebudu
Vyčistit a odmastit podlahu a nastříkat a dostříkat podlahu v kufru
Vyndat rám a zřejmě půjde do zelený barvy páč bych rád pásy Takata tak by to mohlo vypadat dobře
Rozhodně z CRX nebude žádná leštěnka bude to taková závodnička na okresky, ale aby bylo jasno jezdím jen tam kde je vidět a nemůžu a ani nechci někoho omezit a hlavně nejezdím "hranu" už je mi 37 a mám tyhle kokotinky už za sebou
Hlavně tyhle auta uměj ukázat zadek i silnějším soupeřům jen se v tom nesmíte rozstřelit to se to trhá na kusy
No tak to by bylo jen tak na začátek