Volné Jízdy Most 27.10.2012
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Volné Jízdy Most 27.10.2012
Muzu potvrdit, skola smyku a trpelivosti s plynem uzasna. Sikana za cilovkou klouzala uplne pekelne a najezd na cilovku v nekterych mistech taky.
Stacilo jen pomyslet na plyn a mazda uz sla bokem. Mel jsem nove Federaly a na te brecce to bez mikrolamel co maj zimace opravdu nebylo ono.
Stacilo jen pomyslet na plyn a mazda uz sla bokem. Mel jsem nove Federaly a na te brecce to bez mikrolamel co maj zimace opravdu nebylo ono.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Bylo to super, holt zase něco jinýho než sucho nebo mokro. I když mě RE070 na sněhu překvapily, že se vůbec dalo zatočit, tak stejně to byl na okruhu i mimo něj docela boj. A na obrubníky na sněhu už příště seru. 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
občas to hořelo... ani mě nepřekvapuje těch cca 30l na 70km 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Sakra, budu muset zase vyhodit cat -- ja to mel dneska bez vizualnich efektu, pouze audiospeedy_s píše:občas to hořelo... ani mě nepřekvapuje těch cca 30l na 70km
Ted jsem znova koukal na ty slajdy, co jsem si s mazdici uzil a rikam si, kez bych je umel vyjet v peknem driftu
Jenze jak jsem tak cetl ty gumy, tak proste na snehovem testicku nefunguji (ani bych to od nich necekal, proste jsem dnes spekuloval, ze nebude snezit).
Ale ucit se driftit na okruhu v takovychle podminkach a se spoustou nadrzenejch predohrabu za zadkem, co se mi tlacej na vnitrek zatacky, mi neprislo jako dobrej napad
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Ani nemluvPallas píše:Krucinal, a dneska bude hezky...
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
nějaký ty fotky, víc toho bohužel neni.. https://picasaweb.google.com/speedyRX7/Most27102012
fotky hezky, mate nejaky onboard videa ?speedy_s píše:nějaký ty fotky, víc toho bohužel neni.. https://picasaweb.google.com/speedyRX7/Most27102012
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jedno od awatara, v předu já, naše první jízda, takže nic moc, spíš oťukávání s podmínkama a autama
hezky kluci !
v takovym pocasi to chtelo peknou davku odvahy 
Tak jedno odemě.
Poprvé na okruhu a v předu pneu made in China na zhoblování - tragické vlastnosti
.
Tak a tady je videjko z první jízdy - v zatáčkách to opravdu rychleji nešlo - grip je sv*ně *261*.
Jinak se zaměřte na 5:22 - Fiesta kamikaze *265*
Poprvé na okruhu a v předu pneu made in China na zhoblování - tragické vlastnosti
Tak a tady je videjko z první jízdy - v zatáčkách to opravdu rychleji nešlo - grip je sv*ně *261*.
Jinak se zaměřte na 5:22 - Fiesta kamikaze *265*
Nissan Primera P11 GT SR20VE
sakra to ten tomu daval
) pocitam, ze to ustal kdyz si to nejak dal nepopsal.
mohl te vzit hezky ssebou.
mohl te vzit hezky ssebou.
93´Rx-7 FD
S tou Fiestou to neustál, rozplácl se o svodidla v levo, ve zpětným zrcátku jsem jen viděl jak se točí a bum, do svodidel 
V kolik hodin se to stalo? Na tu Fiestu si taky pamatuji z me jizdy 
[b][color=red]JDM wheels[/color][/b] http://picasaweb.google.com/LukaashCR/WheelsForSale#
pekna trica, doted mam schovane ucty a obalky kdy jsem na E30 setril (v 18ti) nakonec z toho bylo uplne neco jinehoHayabusa píše:
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Mohlo se to stát okolo 10:00 - byla to naše první jízda a přijeli jsme asi v 9:30..
Cas 3:18 v nasledujicim videu:JudyN15 píše:Mohlo se to stát okolo 10:00 - byla to naše první jízda a přijeli jsme asi v 9:30..
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Díky, potěšípetan_250 píše:
pekna trica, doted mam schovane ucty a obalky kdy jsem na E30 setril (v 18ti) nakonec z toho bylo uplne neco jineho
Já myslel, že jsi byl Japonista od narození
To já šetřil na S13 a nakonec vidíš co z toho vzniklo
Původně sníh a sůl nebyla v plánu... ale nakonec vše dopadlo dobře a z Mostu jsem si odvezl super zážitky a i zjistil, že auto funguje super
BC racing dělá stále větší a větší radost
rad pozuju na pumpe 
ja malem zapomnel, ze jsem tu registrovanej.. .mel bych sem chodit castejc :)
tak prilozim svoje vidko, treba to i nekoho bude zajimat...
Musim rict, ze jsem se bavil kralovsky a kazdej kdo to vzdal o hodne prisel :) Mel jsem usmev kolem cely hlavy ackoliv mam jen FWD! A to upozornuju, ze prvni dve jizdy byly o dost divocejsi. Skoda, ze se mi zlomil drzak mobilu. Bych to bejval natocil. Vidko z treti jizdy vzniklo jen diky Martymu.
nejdriv par fotek z cesty a tak.. jen mobilem.
https://picasaweb.google.com/bitkarek/M ... directlink
tak prilozim svoje vidko, treba to i nekoho bude zajimat...
Musim rict, ze jsem se bavil kralovsky a kazdej kdo to vzdal o hodne prisel :) Mel jsem usmev kolem cely hlavy ackoliv mam jen FWD! A to upozornuju, ze prvni dve jizdy byly o dost divocejsi. Skoda, ze se mi zlomil drzak mobilu. Bych to bejval natocil. Vidko z treti jizdy vzniklo jen diky Martymu.
nejdriv par fotek z cesty a tak.. jen mobilem.
https://picasaweb.google.com/bitkarek/M ... directlink