onboard z první nedělní závodní jízdy:
KO AVON & něco na "oslavu" prohibice

další foto...

Moderátoři: Amigo, riderhenry

ani ne, zkouknu vždycky jen ´´magazín´´Mates píše:Dejf: Sleduješ hodně LMBC?![]()
Mohylu nejedu, jedeme si zajezdit na SlovakiaringSumisu píše:Jedeš o víkendu Mohylu?
Díky, dokonce mu zakázali u Eddy jdm převodovku, což osobně vůbec nechápu, když je to tovární díl, který se do toho auta běžně dával. Řekli mu, ať si doveze japonského civica (pravostranné) a tam že to mít může...dvoricp píše:Gratuluju k umístění, pěkný výsledek...
Tak Slováček jezdí u EDDA Cupu kategorii N, je to asi skoro stejné jako S1 u KW, takže by měl být v pohodě
Mates píše:Mohylu nejedu, jedeme si zajezdit na Slovakiaring![]()

no ano...tu cast poznam...da sa tam pekne spravit priamka medzi apexikmi, len potom sa prudsie stoci do pravotocivej...niektori (aj wtcc) si ju trosku zvyknu nadbehnut oblucikom tu druhu a potom maju viac casu v priamke brzdit pred tou pravotocivou....mne sa tiez zda ta priamka(prva verzia) kratsia, ale tiez sa mi stane, ze zoskocim z obrubnika do jemneho zatacania, tak sa podsmyknem...brr, zly pocitMates píše:
Druhý závod jsem už start pohlídal a vyrazil, jak se mělotady jsem taky zajel svůj nejlepší čas 2:31.298 (3. kolo), druhé jsem jel za 2.31.560 a to mi to trošku ještě ustřelilo (na videu cca 4:00)