Teď jsme to měli trošku natlačené a hned víkend po Vrbnu se jel staronový kopec Bušín Hambálky nedaleko Šumperku. Poprvé se nám povedlo trhnout ve třídě první místo v sobotu i neděli.
Sobota celkově 18. místo a 5. místo v rámci celé S1
Neděle celkově 24. místo a 5. místo v rámci celé S1
Malá perlička, abych si píchnul do Satyho v neděli jel 3:19.17 a já 3:19.33 v součtu dvou závodních jízd
No poslední dva víkendy jsme byli na LMBC v Nové Bystrici a na Maverick Rescue Cupu v Bratrušově a následující víkend nás čeká opět LMBC v Prachaticích...
11.-12.8.2012 Kysucko - Oravský pohár (Nová Bystrica)
sobota - 25. celkově, 7. v rámci S1, 1. v S1-2000
neděle - 26. celkově, 8. v rámci S1, 1. v S1-2000
Skoro celý víkend propršel a byl to zatím asi nejdivočejší závod LMBC
Onboard víceméně jediné jízdy na suchu (případně ještě vyhrabu něco na vodě):
18.-19.8.2012 1. Bratrušovské serpentiny
sobota - 13. celkově, 3. v rámci S1, 1. v S1-2000
neděle - 14. celkově, 3. v rámci S1, 1. v S1-2000
V rámci třídy bych řekl, že konkurence nebyla vůbec, ale jsem mírně zklamán, protože jsem čekal, že zrychlím, ale nepovedlo se (měli jsme zvolit jiné gumy) a odvezli jsme si skoro KO pravý přední tlumič
Byl jsem jako pořadatel, už jsem při nedělní druhé závodní jízdě myslel, že Ti tam budu sbírat kousky auta od svodidel jak si proletěl kousek od nich. (Byl by jsi za neděli už druhej )
Sumisu: aha a ve které pasáži jsi stál? Jinak se přiznám, že nahoře u zastávky jsem v té pravé lehce blízal gumy, které nemám rád a raději si to střihnu
Sumisu: Tam to ještě moc rozjeté nebylo, jelo se "jen" na vytočenou dvojku jednou jsem zkoušel na trojku, ale pak jsem měl co dělat co tam zavírat do té další na Diváky jsem už přihlášený, snad bude všechno ok...
O víkendu jsme jeli již zmíněné závody v Prachaticích a omlouvám se, ale musím se opakovat... ve třídě jsme po oba dny byli nejrychlejší a vyhráli S1-2000. Jinak sobota 3. místo v rámci celé S1, 17. místo celkově a v neděli 4. místo v rámci S1, 20. místo celkově. Fotky jsem bohužel na netu doposud žádné nenašel, tak aspoň onboard a sestřih.
Sestřih... ze začátku dost záběrů z tréninků, takže nic extra
Onboard... trošku špatně sestříhané (začíná to až pár sekund po startu a od 2:12 je do konce videa pouze tma )
Je videt, ze se zrychlujes vic a vic, jede ti to jako krava...
My povidej, posledni dobou nemam ve tride moc aut...uvazuju ze pristi sezonu budu jezdit ecka
Možná zrychluju víc a víc, ale taky přicházím na víc a víc podělaností na autě Jinak já bych se v Ečkách LMBC vůbec nechytal, to bych musel ještě hodně zainvestovat do auta. Viz třeba časy teď z Prachatic, kdy já jsem jezdil v neděli 2:19 a v Ečkách 1. 2:10 a 2:11, 2. 2:14 a 2:15, 3. 2:14 a 2:15
Sumisu: Se zastav v Divákách, ať poznám osobně dalšího jdm člena jinak Maverick už pravděpodobně nepojedu, protože pokud všechno klapne jak má, tak pojedu na Slovakiaring 20.10.
A objevilo se video z Bratrušova (nejsi tam náhodou vidět Sumisu?), sice je většina od startu spodní část - technická pomalejší, ale aspoň něco