jinak úpravy super! s tím sáním bych to rád slyšel..
Ossi - Honda Integra Type R
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Ossi - Honda Integra Type R
ITR v lese se moc nevidí,cos říkal o tom terénu 
To bylo u kamarada na chate , relativne sjizdna cesta takze se to dalo jesteRiCi píše:ITR v lese se moc nevidí,cos říkal o tom terénu
Sani je fakt parada , i mimo ten zvuk. vim ze to nejde takhle s urcitosti rict ale opravdu se mi zda ze jede lip ... Teda nejaky mereni probehlo na itr-dc2 foru a tam namerili +6hp tak bych rekl ze na tom mozna neco pravdy bude
Prijed ve ctvrtek do brna na volny , uslysis ho jak te budu predjizdet
Jako ty si z toho děláš srandu,ale já opravdu nerad prohrávám 
nejezdíš i motokáry?? jinak netuším,jestli to zítra stihnu..
K tomu sání,tam je uvnitř co za filtr?bavlněný tegiwa s čistící sadou?dík za info
a tomu navýšení výkonu věřím,respektive věřím,že i menší nárůst na svém autě poznáš
K tomu sání,tam je uvnitř co za filtr?bavlněný tegiwa s čistící sadou?dík za info
a tomu navýšení výkonu věřím,respektive věřím,že i menší nárůst na svém autě poznáš
Byl k tomu filtr asi tegiwa, cistici sada zadna , predpokladam ze az na to dojde tak pujde omyt jako kazdej jinej bavlnenejRiCi píše:Jako ty si z toho děláš srandu,ale já opravdu nerad prohrávám
Motokary velice rekreacne, bavi me to ale neni na to moc casu
Ossi koukal jsem na onboard, dejme tomu že ovládání auta ok, stopa horší. První zákrutu jezdíš metr od čáry, první levou si vůbec nenajíždíš a zatáčíš brzo, atd atd.
Jaké teď jezdíš časy? Viděl bych tam možnost zlepšení 2-3 s jen stopou a trochu agresivnější jízdou (což možná nechceš a chápu to).
A jaké máš časy v m-paláci?
Jaké teď jezdíš časy? Viděl bych tam možnost zlepšení 2-3 s jen stopou a trochu agresivnější jízdou (což možná nechceš a chápu to).
Nejlepsi cas mam 2,43 , jinak se to pohybuje 2,46 - 2,43 , tu stopu vim ze nemam dobrou ... ted jsem koukal na onboard od zyxe kde mu alien ukazoval stopu, brzdeni. zataceni a teda hlavne u toho zataceni jsem ja uplne jinde - hodne brzo ...Peca píše:Ossi koukal jsem na onboard, dejme tomu že ovládání auta ok, stopa horší. První zákrutu jezdíš metr od čáry, první levou si vůbec nenajíždíš a zatáčíš brzo, atd atd.
Zkusim dneska neco z toho co jsem pochytil zajet a uvidime ...
Jinak m-palac takhle z hlavy nevim, doma budu ale mit nejakej cas vytistenej tak schvalne kouknu
Zdarec Ossi,jak to fungovalo na okruhu? nějaké dojmy z posledních úprav? na další termín mám zařízené volno,těším se už teď..
Jinak ty jezdíš obě jízdy?
Vcera parada, auto fungovalo , hodne lidi se seslo takze paradni jizdy! Pokud jde o to sani tak asi prece jen neco malo dava, na cilovce jsem byl na konci v omezovaci a i na vyjezdu z prvni a posledni zatacky , tzn ze jsem byl o neco rychlejsi nez v predchozich jizdach a jelikoz jsem jel uplne trapnou stopu tak to asi zapricinil ten kitRiCi píše:Zdarec Ossi,jak to fungovalo na okruhu? nějaké dojmy z posledních úprav? na další termín mám zařízené volno,těším se už teď..
Super ze priste dorazis tak hodime nejej battle , vcera tam byly dve soubezne jedouci ctr 8g tak muzeme napodobyt
Jinak casy z motokar jsem asi vyhodil, ale predpokladam ze ve srovnani treba s takovym Pecou se muzu jit stourat do ucha ...
Jedno vim ale jiste - urcite jsem rychlejsi nez Lacin :-DD
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Jede ti to krásně !
Taky s tátou přemejšlíme že vyrazíme na okruh
(chvilku si na řidičák počkám)
Máme to kousek od baráku
Jinak furt chcou 550 za půl hoďky ?
Máme to kousek od baráku
Jinak furt chcou 550 za půl hoďky ?
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Lacin jezdí dobře, víc jak půl sekundy mezi náma nebývalo, i když poslední dobou nějak přibral...Ossi píše:[
Jinak casy z motokar jsem asi vyhodil, ale predpokladam ze ve srovnani treba s takovym Pecou se muzu jit stourat do ucha ...
Jedno vim ale jiste - urcite jsem rychlejsi nez Lacin :-DD
Trautenberg : jojo cena je tento rok nove 550.- na 20min
Jinak videiko ze ctvrtka :
I pres ubohou stopu docela stabilni casy 2:44,5 - 2:42,2 ...
Jinak RiCi , jizdy jezdim jedny a vetsinou vzdy ty prvni..
Jinak videiko ze ctvrtka :
I pres ubohou stopu docela stabilni casy 2:44,5 - 2:42,2 ...
Jinak RiCi , jizdy jezdim jedny a vetsinou vzdy ty prvni..
A vyhovuje ti tohle uchycení kamery?
Já teďka zkoušel dát kameru za přední lip:

..a uklepaný je to dost:
Příště půjde dozadu nad koncovku výfuku,uvidím co to udělá;vzadu nebude tolik větru a zvuk si bude brát přímo od zdroje
A ideál pro to,když pojedem v závěsu!
Já teďka zkoušel dát kameru za přední lip:

..a uklepaný je to dost:
Příště půjde dozadu nad koncovku výfuku,uvidím co to udělá;vzadu nebude tolik větru a zvuk si bude brát přímo od zdroje
A ideál pro to,když pojedem v závěsu!
Tyjo to je zajimave pripevneny... Na videjko kouknu doma se zvukem jak ti to bere , ja to mel jen ma bocnim okynku a u kola tu kameru a tam to bylo naprd ....
gopro dozadu jsem zkousel taky :

Jestli to tam hodis priste a pojedem v zavesu tak to bude super video !
gopro dozadu jsem zkousel taky :

Jestli to tam hodis priste a pojedem v zavesu tak to bude super video !
Tak to je hodně dobrý na tom zadku !!! Ještě vyzkouším variantu na zadní sklo se zadním křídlem,beru si do auta notebook a vždycky se na to hned podívám a přenastavím,ale tohle je zatím nejzáživnější záběr..tohle a za mnou další itr? yés:-D
Vidím tam zlepšení 
20:10 konečně normální průjezd ale ještě sis mohl víc najet.
A co jsi to vyváděl při nájezdu na Cčko v té první pravé, sbíral žmolky mimo stopu?
A co jsi to vyváděl při nájezdu na Cčko v té první pravé, sbíral žmolky mimo stopu?
No ta pasaz me prave vubec nejdePeca píše:Vidím tam zlepšení
Proste zatoc o 10 metru driv s mensim polomerem, problem solvedOssi píše: No ta pasaz me prave vubec nejde)
Takze trosicku up ..
Uz pred zimou jsem poridil 4 bod pasy a volant

No a pres zimu vetsi kola s gumama :

Aktualne cekam na nabu a brzdy tak snad bude na jare vse nachystano ...
Pres prosinec, jsem jeste opravoval pravy zadni blatnik a momentalne cekam na termin z laku aby se dolakoval zbytek auta , cemuz jsem se chtel vyhnout, ale jelikoz vypada jako puzzle tak do toho musim jit
Snad posledni investice pak uz jen jezdit a asi se zamerim na setreni na dalsi H
Uz pred zimou jsem poridil 4 bod pasy a volant

No a pres zimu vetsi kola s gumama :

Aktualne cekam na nabu a brzdy tak snad bude na jare vse nachystano ...
Pres prosinec, jsem jeste opravoval pravy zadni blatnik a momentalne cekam na termin z laku aby se dolakoval zbytek auta , cemuz jsem se chtel vyhnout, ale jelikoz vypada jako puzzle tak do toho musim jit
Snad posledni investice pak uz jen jezdit a asi se zamerim na setreni na dalsi H
- svobyrider
Jaká bude další v pořádí?:)

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
no chtel bych se pristi rok kouknout po nejake s2k 
S2000 je vynikající auto,nestárnoucí design,krátké dráhy převodovky,podobný projev motoru jako itr a s tím neklidným zadkem je to i pořádnej adrenalin 
jinak pěkné pěkné,hlavně ty papuče a jsem rád,že jsi nakonec nešel do černých kol,tahle barva je hodně fajn..
jinak pěkné pěkné,hlavně ty papuče a jsem rád,že jsi nakonec nešel do černých kol,tahle barva je hodně fajn..
jojo, snad nebude infi nasranej , mame ted totiz stejny

- svobyrider
Jak už jsem mnohokrát psal S2K je pro mě srdcovka
ale koukal bych určitě 2003 a výš, těm prvním modelům se přidíral 4 válec.nejlépe AP2 s 2.2l:)

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
nooo nevim prave ... spis jsem premyslel o ap1
ale to je jeste daleko, takze nema cenu to ted asi resit, videl bych to na 2014 nejdriv