ZavistRiCi píše: Integra je pro mě také hezčí a hlavně je to nekompromisní volba,ale co mě překvapilo,že ty laky vedle sebe vypadaly úplně stejně
Taky s tim musim neco udelat...
Moderátoři: Amigo, riderhenry
ZavistRiCi píše: Integra je pro mě také hezčí a hlavně je to nekompromisní volba,ale co mě překvapilo,že ty laky vedle sebe vypadaly úplně stejně

ZdarecLady_z píše:Moc hezké. Krásné prostředíJen tak dál
Těším se na další fotky

No on to vlastně nebyl jediný terén ten denOssi píše:Na dobrej tankodrom to tahateale fotky hodne pekny !

Teď nevím,jestli myslíš kvůli snížení nebo kvůli hrbolům.Ale když vidíš,jaké psí kusy dělají silničáři,tak silnice také není zrovna jistota,naopak se může stát krom obvyklých neoznačených děr,že pojedeš stejným terénem. Každopádně jsem do té trávy vjížděl zlehkaOssi píše:fotky pekny vsechny , ale ja bych si s tim podvozkem na takovy mista netroufl)
no kvuli obojimuRiCi píše:Teď nevím,jestli myslíš kvůli snížení nebo kvůli hrbolům.Ale když vidíš,jaké psí kusy dělají silničáři,tak silnice také není zrovna jistota,naopak se může stát krom obvyklých neoznačených děr,že pojedeš stejným terénem. Každopádně jsem do té trávy vjížděl zlehka
Zdravím Letovice.Tam znám všechny hospody (teda pracovněP a t r i k píše:Lady_z za takovou fotečku by se nestyděli ani ve speedhunters![]()
Jinak moc pěkná integra, třeba se někdy potkáme jsem z LetovicAle stejně mám pocit že už jsem tě párkrát viděl cestou do Brna.

O.K. musím to zlepšitButcher píše:Tak radit uz ses docela naucil, ted jeste zapomenout na ty meziplyny nahoru