Dom - '01 Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sport
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Dom - '01 Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sport
Pěkná vana Domidyku 
Nissan Sunny GTI 5D N14
Opel Omega A 2.6i Dual Ram
Onboardy z Mostu jsou paradni, pekne to tam drtis - mam co dohanetDomidyk píše:Jinak jak jsem slibil, hazim sem nejake onboardy:
Most podzim 2011 - http://www.youtube.com/watch?v=WtrBd465 ... EI6Lu3VboA
Most podzim 2011 sestrih 2nd run - http://www.youtube.com/watch?v=wB5es1w_ ... EI6Lu3VboA (nezkracena verze - http://www.youtube.com/watch?v=hWkvl9Gv ... EI6Lu3VboA)
Ne, ze by ty dalsi nebyly pekne, ale v Moste si to umim lip predstavit
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Onboardy, jsou super. Pěkný jízdy. 
Vavris:
"černá svině s pískajícím kompresorem plivající lišky" - tak to si vychytal a aj dojebal
a co se tyce tve storky s rozperou, lamu se tu smichy jak si to napsal
Sklenicka:
diky za pochvalu a uznani, moc si toho vazim
(to plati i pro Pallase a Kousmena). Jinak jsem sam byl docela odvarenej z toho, co vsechno s ni pojizdim a ceho vseho se drzim, je to dokonalej stroj. Jinak ty s tema Evama byli nejaci tragedi, ale chapu ze to holt nekdo v ruce hned nema. Ale stejne bych jel domu s brekem bejt jima
Tmowe - rozhodne jsem pro! s milenkou se radi fotime a jestli jsi z prahy, tak se urco dohodnem
Kamylka - aspon se mam v cem koupat ty spinavej pindiku
.a kdyz uz tak LODICKA
to nevidis to podpalubi s tim kormidlem COOO

"černá svině s pískajícím kompresorem plivající lišky" - tak to si vychytal a aj dojebal
Sklenicka:
diky za pochvalu a uznani, moc si toho vazim
Tmowe - rozhodne jsem pro! s milenkou se radi fotime a jestli jsi z prahy, tak se urco dohodnem
Kamylka - aspon se mam v cem koupat ty spinavej pindiku
Lodička je tohle, to tvoje je vana prostě 

Nissan Sunny GTI 5D N14
masakr Dome palec nahoru .. btw Mazda rocks ... BMW sucks :DD (ty vis na koho narazim
)
Mazda RX-8 05' Rotary Bitch !!!
konplykovany charger - pyyytcho 3-mistna jakuzy hustyyyy
rotary bitch - dik adame, uz dej do kupy tu svoji at muzem dat spolecnej mazda-no-stupid-germans-trip
jinak posledni dobou vubec nestiham, spousta prace, malo casu na zabavu, ale aspon maly update:
- konecne uz nejsem bez auta po tom co jsem si mxku v patek po cca 3 tydnech vyzvedl. doupravovaly se jeste svody, protoze byly oprene o tyc rizeni (neptejte se jak je to mozny, sam to nechapu...), coz znamenalo sundani komplet vyfuku + sundani v podsate novych omotavek, pote jeden poruh upravit v tom miste trochu do ovalo, aby se zplostil ale zaroven nezkazil pruchod, znovu nandat nove omotavky a nandat svody... o tyc rizeni uz to nedrhne, nicmene v pravotocive zatacce bez plynu je motor stejne nakloneny tolik na levou stranu ze to obcas o svody drhne... budu to resit timto: http://highperformanceparts.cz/tlumic-p ... -8994.6258 - myslite, ze to tzv. "do the job", aby se motor tolik nehybal?
- ale hlavni duvod proc jsem tak dlouho byl bez auta byl ten, ze jsem cekal na dodani nove spojky a setrvaku (5.4kg oproti seriovym 10kg) od F1 Racing. spojka funguje paradne a lehci setrvak vyrazne zlepsil odezvu na plyn a uz konecne nemam pocit jako bych toho litinovyho osla pod kapotou trapil, kdyz ho vytacim, konecne mam pocit, ze se mu do tech otacek chce
- nahodim pozdeji nejake foto a i nove videjko ze vcerejsiho "vlhkeho" blbnuti
rotary bitch - dik adame, uz dej do kupy tu svoji at muzem dat spolecnej mazda-no-stupid-germans-trip
jinak posledni dobou vubec nestiham, spousta prace, malo casu na zabavu, ale aspon maly update:
- konecne uz nejsem bez auta po tom co jsem si mxku v patek po cca 3 tydnech vyzvedl. doupravovaly se jeste svody, protoze byly oprene o tyc rizeni (neptejte se jak je to mozny, sam to nechapu...), coz znamenalo sundani komplet vyfuku + sundani v podsate novych omotavek, pote jeden poruh upravit v tom miste trochu do ovalo, aby se zplostil ale zaroven nezkazil pruchod, znovu nandat nove omotavky a nandat svody... o tyc rizeni uz to nedrhne, nicmene v pravotocive zatacce bez plynu je motor stejne nakloneny tolik na levou stranu ze to obcas o svody drhne... budu to resit timto: http://highperformanceparts.cz/tlumic-p ... -8994.6258 - myslite, ze to tzv. "do the job", aby se motor tolik nehybal?
- ale hlavni duvod proc jsem tak dlouho byl bez auta byl ten, ze jsem cekal na dodani nove spojky a setrvaku (5.4kg oproti seriovym 10kg) od F1 Racing. spojka funguje paradne a lehci setrvak vyrazne zlepsil odezvu na plyn a uz konecne nemam pocit jako bych toho litinovyho osla pod kapotou trapil, kdyz ho vytacim, konecne mam pocit, ze se mu do tech otacek chce
- nahodim pozdeji nejake foto a i nove videjko ze vcerejsiho "vlhkeho" blbnuti
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se taky tesim na lehci setrvak
A co nejdriv zkusit nejake pevnejsi ulozeni motoru, at uz MazdaSpeed (30%) nebo nejake brutalnejsi? Predpokladam, ze jsi s tim nic nedelal a mas tam porad puvodni?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Konplykovany Domydyk - Nejsem si jistý, že tvé vlhké blbnutí je dobré zveřejňovat 
Nissan Sunny GTI 5D N14
Tuším Ljay z tudma, ti ten ,,tlumič motoru´´ je schopný vyrobit, je to nějaký čas co tady nabídku výroby inzeroval, tak to můžeš zkusit 
na pohyb motora ti tlmic velmi nepomoze- ten pohlcuje len parazitny moment od kluky - aby sa motor nehybal ked ho vytacas, v silacoch sa ale hybat bude
Vibra technics robi silace ale nasiel sim len na RX7
http://www.vibra-technics.co.uk/mazda/rx7_fd
alebo ovela lacnejsie riesenie- dat vyplne od Energy Suspension
Vibra technics robi silace ale nasiel sim len na RX7
http://www.vibra-technics.co.uk/mazda/rx7_fd
alebo ovela lacnejsie riesenie- dat vyplne od Energy Suspension
no nejlevnější budou asi přímo Mazdaspeed nebo z IL motorsport
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Nejlevnejsi je lepidlo na skla. 
to jsem nedávno viděl poprvé a dost mě to pobavilo
akorát u nás to nebude moc použitelný vzhledem k tvaru toho siláče

Proud to be a "hater" that defends Authenticity
skusal som:-) uz som vylieval jeden silac 3x a skusil 3druhy lepidiel a vzdy sa mi to oddelilo od tej kovovej nosnej casti- takze som nakoniec aj tak objednal opacny extrem - 3 silace za cca 300,- Eur prave od Vibra Technics. U tych aspon viem ze je to na istotu a preziju autojagy píše:Nejlevnejsi je lepidlo na skla.
po velmi dlouhe dobe semsem opet zabrousil s ne uplne veselou zpravou
za tuto sezonu jsem mku doladil do stavu, ktereho jsem uz od pocatku chtel docilit, jedina zasadnejsi vec chybi - parecek poradnejch sicen. byly uz objednany, ale stornoval jsem to.
WHY? BECAUSE SALE-CAR... http://www.sportovnivozy.cz/34874-mazda ... port-praha
nebylo to lehke rozhodnuti, kdo me zna, vi, ze pro me mx5 neni zdaleka jen autem. nicmene dukladne jsem vse promyslel a na 99% jde mxka z domu. Par vaznych zajemcu jiz je, kdyby nekdo mel zajem tady z fora, ozvete se na mob./mail, sem se bohuzel tak casto nedostanu.
za tuto sezonu jsem mku doladil do stavu, ktereho jsem uz od pocatku chtel docilit, jedina zasadnejsi vec chybi - parecek poradnejch sicen. byly uz objednany, ale stornoval jsem to.
WHY? BECAUSE SALE-CAR... http://www.sportovnivozy.cz/34874-mazda ... port-praha
nebylo to lehke rozhodnuti, kdo me zna, vi, ze pro me mx5 neni zdaleka jen autem. nicmene dukladne jsem vse promyslel a na 99% jde mxka z domu. Par vaznych zajemcu jiz je, kdyby nekdo mel zajem tady z fora, ozvete se na mob./mail, sem se bohuzel tak casto nedostanu.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Wtf, doufam ze planujes aspon neco pekelnejsiho 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Nemělo to náhodou šáde motor?? Nebo kompík??
miata - moc nechapu tvuj prispevek...
jinak chlapi mam dotaz - hodnekrat se pri prodeji takovyhle nasich mazlu resi "dej to i za hranice", tak mam otazku - jak nejjednoduseji a nejefektivnejsi nainzerovat auto do zahranici?
jinak chlapi mam dotaz - hodnekrat se pri prodeji takovyhle nasich mazlu resi "dej to i za hranice", tak mam otazku - jak nejjednoduseji a nejefektivnejsi nainzerovat auto do zahranici?
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
hod to na mobile.de 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Voe, tvoje pravá ruka Marian Zurek tě neseznámila s kouzlem mobile.de? Co si pamatuju tak to bylo zadarmo...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.