Tak co, zachrání tohle aftermarket scénu?
http://speedhunters.com/archive/2011/11 ... ta-86.aspx
http://speedhunters.com/archive/2011/11 ... ta-86.aspx

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Souhlas. Kazdopadne auto me hodne zaujalo, presne muj styl... mit ty penize, tak bych silne zvazoval i novy kus.infinity píše: Otazkou je, kolik z tech "features" a "options" se dostane na evropsky trh a jaka bude zakladni cenovka.
toto je přesně moje řeč. kéž by bylo i v Evropě cenově dostupné, podle mě spíš než konkurence 370Z je tato toyota konkurencí/nástupcem 200sx a tudíž by mohl být levnější o nějakou stotisícovku hmm?infinity píše: (...) Pro me rozhodni jedno z nejzamavejsich aut poslednich let a nejlepsi je, ze to neni nejaky dreamcar typu GTR ci 458, ale je to (doufam) cenove prijatelne a to i z pohledu nakladu...Navic to primo vybizi k upravam, coz je v dnesni dobe nevidane...

Bude, ale nepřímo. Přímá konkurence budou auta zaměřený na blbnutí a tam podle mě Toyota cílovou skupinu zpracovává docela dobře. Stačí se podívat jak z toho tady máme vlhko v kalhotech... Sportovní gétéčka a sedany jako Genesis, Z, V6 Mustang, ale i Octavia RS a další budou pak konkurovat víceméně jen proto, že jsou v podobný cenový kategorii. Největší problém bude podle mě v tom přesvědčit zákazníky, že je 86 lepší, i když je papírově pomalejší než ostatní. Protože velká část lidí, co si dneska kupuje "sportovní auta" jako jsou ty Octávky a Focusy ST kouká jen na papírový hodnoty, protože největší hardcore za volantem je pro ně odpal na semaforu a občasnejch 180 na dálnici. Problém bude v tom znova naučit lidi řešit zatáčky a ne zrychlení a spotřebu.Winie píše:ja si stojim za tim ze tohle bude na trhu konkurovat prave autum typu Zetka.
Zalezi na vazeKoudy píše:A nebo slabší RX8![]()
Tyhle cenovy politiky me vzdycky rozcilujou. Je to planovano jako "affordable sports car", v USA se japonske znacky musi dost podbizet, takze tam je to ze penize, ktery si muze pomalu dovolit brigadnik v McDonald's. Pak je ale cenova politika pro Evropu (tam se nemusi tolik podbizet) a najednou je cena 30+ tisic EUR/GBP, coz uz je najednou dost i pro evropana na zapad od nas a s nasima platama je to mimo misu. Ale vzhledem k tomu, ze my toho vyrobce (vetsinou) stejne zivit nebudemem, tak si holt budeme muset pockat na ojetiny z Nemecka/Anglie.infinity píše:Nekde jsem cetl o zakladni cene 25tis usd (tesne pod 500tis kc) a pokud bude v evrope stat 32 tis GBP coz je prakticky dvojnasobek (tesne pod 1mil), tak se to bude vyplacet vozit z USA.
někde jsem četl že 1100 kg, ale nevím jestli si to redaktor vymyslel nebo je to nějaká oficiální informace. na stránkách toyoty je jen napsané, že je to "The lightweight and compact rear-wheel-drive platform" tak nevímPallas píše: Zalezi na vazeVidel nekdo, kolik by mela vazit?