bych šel klidně ale musel bych mít papíry
Autokrize
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Autokrize
Wotan:
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ty nemas vubec ridicak? Tady by ti stacilo i Becko.Tmowe píše:Wotan:
nemám dělám na tom ale teď bez jobu to je zase vomrd.... co budu povídat 
Tak oprava zdárně opravena, auto jede jako nové dneska umyto zazimováno. Už jen v Pátek projížďka a bude celou zimu spát. Teď se jen vyšmodrchat z toho svrabu
Co vy jak to máte před zimou ? 
ja to mam jednoduchy, v patek jdu se znackama na urad 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Pohoda, kuju pikle na co budu přes zimu šetřit. Chtěl jsem vyhodit pre-cat a cat, ale když jsem se dozvěděl co všechno bych ještě musel udělat, tak na to asi kašlu
a předělám a natahám elektriku tam kde je v čoudu.
GXE10
Taky asi odnesu značky
Jinak já přes zimu ?? Jasný nový gumy, a prkotiny jako stěrače kosmetika dát to pěkně do pucu než vyjede na jaře 
Tak ja musim nasbirat jeste jednu sadu logu pro naladeni, takze me ceka jeste jeden vyjezd 
A pak mam v planu nainstalovat pridavne budiky a no trochu poresit podbeh a nejake praskliny v narazniku po libacce s pneu retarderem v Hradci.
Takze o zabavu mam postarano
A pak mam v planu nainstalovat pridavne budiky a no trochu poresit podbeh a nejake praskliny v narazniku po libacce s pneu retarderem v Hradci.
Takze o zabavu mam postarano
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
Pallas: já myslel že to máš daily a že jezdíš i v zimě
Mě je ji nějak líto trápit v zimě, plus nemám ani zimáky od doby co nám ukradli loni kola 
Mel jsem, ale kdyz jsem videl po jedne zime podvozek, tak jsem s tim prestal -- uz minulej rok jsem jezdil jen do pozdniho podzima, ale na soli uz ne.Tmowe píše:Pallas: já myslel že to máš daily a že jezdíš i v ziměMě je ji nějak líto trápit v zimě, plus nemám ani zimáky od doby co nám ukradli loni kola
K tomu bylo samozrejme potreba poresit jeste rodinne priblizovadlo pro zenu s detma a jakmile bylo vyreseno, tak sla mazda do garaze
Kdyby nebyly tak zasolene silnice, tak mi to nevadi - naopak bych rekl, ze to byla na snehu s mazdici docela zabava...
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
No my už dneska vyjížděli z benzínky smykem
hezky nám to uklouzlo 
Tmowe píše:No my už dneska vyjížděli z benzínky smykemhezky nám to uklouzlo
Tak ten plyn podrzel trochu dyl a pripojoval se bokem - to mel v mazde jeste 2-rotor a tak 300koni
Tak to zena taky prislapla a vzala to bokem?
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE
ne ne řídil kamarád
ženy by ve smyku asi pustila volant
ale vyjížděli jsme bokem
ale vyjížděli jsme bokem
Velká pravdaNa to najvacsi pozor ani sa nenazdas a je aj matkou tvojich deti
AAA tak to drzim vsetkym palce- vcitane auta- aby sa nestalo nadbytocne, malo prakticke a zlym prikladom pre juniora ci juniorku
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 20 lis 2011, 13:05, celkem upraveno 1 x.
to Fire: drzime pesti 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?