polepy budíkov

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
pohodakpd

polepy budíkov

Příspěvek od pohodakpd » 27 říj 2011, 19:40

nazdar chlapi no ja som sa pohral so svojimy budíkmy ale po dnešnej skúške som ostal sklamaný.Menil som ich za plazmove budíky čo sa týka polepou nádherne to svieti ale problém je z ručičkami.no ručičky sa mi podarilo zdemontovať s použitím sily a podobratím vidličkou v prípade otáčkomera sa mi to podarilo vybrať aj s tou tyčkou spolu z ručičkou a v ostatných prípadoch len samotné ručičky.ked som vymenil polepy tak som montoval ručičky naspäť do tej istej polohy ale bohužial nefunguju skoro vôbec a ani jeden ukazovatel.som z toho sklamaný.Som ich znova rozobral a snažil sa ich znova nahodiť aby dobre ukazovaly ale smola nič z toho.otáčkomer ledva a to pomaly vylezie na hodnotu 1000 otáčok a to je všetko po pridaní nereaguju.čo sa týka rýchlomeru tak na mieste ukazujú 40 km za hodinu.v nádrži nič nie je ale podla budíka mám pool nádrže a o teplote ani nehovoriac.je ešte šanca to dostať do funkčneho stavu?Budíky ako také su super len čo z toho ked nebudu fungovať.poradte alebo dajte link kde sa to dá preštudovať ako to neposrať.vopred ďakujem siaaa
Mazda MX-6 2.5 24V V6, r.v.1992, 215/40 R17 môj web-www.mazdastore.sk
Farba: čierna

pohodakpd

Re: polepy budíkov

Příspěvek od pohodakpd » 28 říj 2011, 14:28

chalani nikto nevie poradiť?Je to dosť súrne
Mazda MX-6 2.5 24V V6, r.v.1992, 215/40 R17 môj web-www.mazdastore.sk
Farba: čierna

Nightmare

Re: polepy budíkov

Příspěvek od Nightmare » 28 říj 2011, 18:26

no pokud jsi ty ručičky vracel do té polohy kde jsou v klidu, tak to se nedivím. musí se to dělat tak, že, s nima dojedeš do krajní polohy než se zaseknou (prostě někde u 10 000 otáček, případně 250kmh. a tam si po poznačit fixem.. no a pak je musíš nastavit tak, aby se po lehkém nasazení zastavily na tom označeném místě. a až to doladíš, tak to domáčkneš úplně tu ručičku.

voda a benzín se dělají jinak. u benzínu se ručička hýbe ztuha, tak tu musíš nasadit přesně tam kde jsi ji sundal, jak s tím pohneš tak jsi v prdeli.
no a voda se zas nasazuje až nakonec, nastartuješ, necháš to pořádně zahřát a ručičku dáš přesně do půlky.

to je asi vše, dělám to tak léta a nikdy jsem si žádné budíky nerozhasil, ale jak to vyndáš a nasadíš to tam blbě, tak je můžeš vyhodit. leda bys měl nějaké druhé podle kterých to naladíš zpět a ten benzín nastav tak, že natankuj plnou a jebni ji na doraz :)
323F BA 2,5V6 - hezké a příjemné auto
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo

Odpovědět