Lubosh - Mazda RX-7 FD Prodáno
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Lubosh - Mazda RX-7 FD
Posílal jsem článek do SPEEDU s asi 12ti fotkama, tak uvidím co z toho bude a jestli to otisknou 
GXE10
to Petan: namontovat šli v pohodě, z těch držáků co jsi poslal s parabolama jsem nařezal a sešrouboval držáky který jsem přidělal na držáky ve světlech a nějak nabastlil elekrtiku, ale je to hrozný zvěrstvo
Přes zimu to musím rozdělat a natahat nový kabely. Teda ono je to zralý na celou novou elektriku. Ve dveřích nejsou ty "čudlíky" co spouštěj osvětlení. V kufru světlo taky nesvítí, všude do toho asi zatejká voda,.....
No přes zimu je co dělat 
GXE10
Nejake ND bude mit Krystof z DORIFTO, jinak USA ....
Odkaz na e-shopy:
http://rx7.cz/forum/index.php?topic=1764.0
Odkaz na e-shopy:
http://rx7.cz/forum/index.php?topic=1764.0
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

uplně nevim jestli ti je Kryštof pustí když je to nedostatkový zboží
ale za pokus nic nedáš
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
chtel jsem od nej odkoupit ten vetrany kryt svetla ale nakonec uz se neozval. Myslim ale ze tedka kdyz uz "poskladali to JX-7" tak by mohli zbytek dilu pustit.Swejky píše:uplně nevim jestli ti je Kryštof pustí když je to nedostatkový zbožíale za pokus nic nedáš
lubosh:
co se tahani elektriky tyce tak to je velky orisek. pokud navic neumis moc anglicky aby sis poradil na US foru, tak to je dobre tak akorat zavezt jardovi nebo higgimu at to udelaji oni. co se tech "cudliku" tyce jak rikas tak to normalne vem do nejblizsi mazdy a nech si to poslat z japonska. je to tu do dvou tydnu a stoji to par korun. uz jsem si tak vymenil vetsinu tech polamanych/zrezivelych. je to prkotina ale pak to nevrze
93´Rx-7 FD
tušim že větranej kryt světla má na autě, to bude možná důvod proč ho nepustil, jinak tři rx7 má proto, aby měl dostatek dílů, až to rozmlátí. Jinak většinou to funguje tak, že pokud to sám neprodává, tak nezbývá nic jiného než zavolat, říct jestli prodá neprodá, pokud prodá, tak říct přijedu tehdy a tehdy vzít si to osobně a je po problému, pochybuju, že bude ještě něco posílat když ho znam 
Mazda RX-7 ,,black edition" is waiting......
Tak si můžete koupit zářijovej SPEED
je tam pár řádků
Jinak včera jsem ji byl provětrat a musím říct že to auto je neskutečně návykový
dal jsem si svůj soukromej rekord (240 km/h) a na konec jsem měl i menší rozhovor s PČR o tom proč nemám auto ještě dohlášený na sebe a že zadní gumy jsou už hotový, načež jsem mu s úsměvem odpověděl "Jo po dnešku už jsou totál." Ale nakonec mě hoši nechali jet s tím že příště to bude za 2 000,-
Jinak včera jsem ji byl provětrat a musím říct že to auto je neskutečně návykový
GXE10
Pribzdim u trafiky
Me foceni zatim nevychazi, bud kvuli pocasi nebo pac mam vikendy plne ....
JJ klikar, to je cela nadrz benzinu
JJ klikar, to je cela nadrz benzinu
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

s aktualnima cenama benzinu to neni ani plna 
speed poridim
jeste to chce petane tebe a mam kolekci 
ja mam na fizly stesti, teda krom jednoho zastaveni kdy jsem musel olizovat nejak umelohmotny srac jestli nejsem nahodou sjety jak fretka
speed poridim
ja mam na fizly stesti, teda krom jednoho zastaveni kdy jsem musel olizovat nejak umelohmotny srac jestli nejsem nahodou sjety jak fretka
93´Rx-7 FD
toz ja tez, zajel jsem si pro nej do TaboraMeTaN píše:speed sem nakonec sehnal, pekne cteni a samozdrejme srdcovka

MeTaN píše:jestli nejsem nahodou sjety jak fretka
MeTaN píše:speed sem nakonec sehnal
Nemohl jsem si to odpustit.
Za takový řádění se vždycky platí. Když ne cajtům, tak za benzín a pneu...
Počtení pěkné, stejně jako o Felixi Wankelovi
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
Tak po delší odmlce se zase hlásím, a tentokrát v plné zbroji. V sobotu jsem navštívil nový okruh v Hradci Králové při příležitosti Trackday Autoforum & Temple of speed. Byla to parádička, auto fungovalo na jedničku jen ten řidič pokulhával a moc se bál jak o sebe tak o auto 
Přihazuju pár fotek z akce
https://picasaweb.google.com/1183707586 ... ing5112011
Přihazuju pár fotek z akce
https://picasaweb.google.com/1183707586 ... ing5112011
GXE10
Před pár minutami jsem stylově zakončil sezónu. Jedu si tak z práce, schválně po prdelích abych nepotkal benga, protože často stávaj u nás na přejezdu. No blížím se ve vedlejší vesnici ke křižovatce a všimnu si jak se z prava do leva šinou pomalu reflexní pruhy. No nic, zvolním a říkám si že třeba odjedou, koukám do zrcadla. Červený světla zmizely ale místo nich se objevily bílý. A tak dobržďuju ke křižovatce (dej přednost) a zastavuju. Čekám, stále nic, tak kousek popojedu a oni stáli za rohem hospody jen s obrysovkama. Tak jsem hodil pravej a vydal se směr domov. Jen jsem najel na hlavní, tak se za mnou zozsvítilo, a jeli za mnou, zatáčkou do kopce ale furt majáky vyplý. Tak jsem na kopci zahnul na takovej plácek k hřbitovu a ty chujové zastavili vedle mě tak že mě šajnili přímo do xichtu (pochváleny buď černé fólie
) a rozblikali "STOP". Tak jsem vystoupil a začal lovit doklady. Jeden obcházel auto s dokladama v ruce, ten druhej se klasicky začal krejt před větrem v autě
P:"Pane řidiči, kolik je dní na přepis?"
já:"Málo"
P:"No deset, vy to máte v převodu od dubna."
Načež předal doklady tomu v autě, ten mi mezitím stihnul dát dejchnout. A tak s tím že je to v pořádku se vrátil do auta lustrovat doklady. A ten první kroužil kolem auta. A už to jelo. Gumy (jsou na vyhoz, ale chci kupovat jiný kola tak jsem už gumy neřešil. Ukázat kufr, načež řekl "To má takovej pidi kufr, jo?" A vejfuk... Že je za obrys auta, a že není ani kolmo ani k zemi, ale že směřuje nahoru a jestli od něj mám doklady. A zase zdůraznil gumy.... No nakonec šel do auta za kolegou, pak přišel a řekl že když tvrdím že je to poslední vyjížďka tak budou hodný a bude to za 500,- a jestli hotově a nebo má psát složenku.
tak mu říkám:"Mám 6 stovek tak jestli máte stovku nazpátek"
P:"Podívám se"
pak přišel a povídá:"To máte ve dvoustovkách?"
já jsem si pomyslel jak mu to pálí, že kdybych to ve dvoustovkách neměl tak po něm nebudu chtít nazpět a dám mu to přesně:"Jo jo, ve dvoustovkách"
P:"Tak mi dejte 4, necháme to za 4 kila, já to jdu vypsat"
Dobu to vypisoval, což je asi normální, napsal to na zadní gumy, pak jsem mu to podepsal a ještě mě zdůraznil že kdyby se něco šustlo tak pojišťovna nebude plnit protože maj bejt zimáky a že pojišťovnám je jedno jaký je počasí. Že se říděj datumem. Zamávali jsme si a konečně jsem po 12 hod. šichtě mohl jet domů. A to jsem původně chtěl jet ještě po vědších kotárech a nakonec jsem si řekl "vždyť je neděle, co by tady strašili"
A co z toho plyne? Policajti mě nemaj rádi, protože za těch 4 a půl roku co mám papíry mě stavěli snad stokrát, občas i 3krát do týdne, ale na druhou stranu se snima dá domluvit a kdy není člověk prase tak většinou vyvázne jen s napomenutím, tohle byla třetí pokuta a taky nejvyšší....
Civic - gumy 300
Mazda - výbava 200
Mazda - gumy 400
P:"Pane řidiči, kolik je dní na přepis?"
já:"Málo"
P:"No deset, vy to máte v převodu od dubna."
Načež předal doklady tomu v autě, ten mi mezitím stihnul dát dejchnout. A tak s tím že je to v pořádku se vrátil do auta lustrovat doklady. A ten první kroužil kolem auta. A už to jelo. Gumy (jsou na vyhoz, ale chci kupovat jiný kola tak jsem už gumy neřešil. Ukázat kufr, načež řekl "To má takovej pidi kufr, jo?" A vejfuk... Že je za obrys auta, a že není ani kolmo ani k zemi, ale že směřuje nahoru a jestli od něj mám doklady. A zase zdůraznil gumy.... No nakonec šel do auta za kolegou, pak přišel a řekl že když tvrdím že je to poslední vyjížďka tak budou hodný a bude to za 500,- a jestli hotově a nebo má psát složenku.
tak mu říkám:"Mám 6 stovek tak jestli máte stovku nazpátek"
P:"Podívám se"
pak přišel a povídá:"To máte ve dvoustovkách?"
já jsem si pomyslel jak mu to pálí, že kdybych to ve dvoustovkách neměl tak po něm nebudu chtít nazpět a dám mu to přesně:"Jo jo, ve dvoustovkách"
P:"Tak mi dejte 4, necháme to za 4 kila, já to jdu vypsat"
Dobu to vypisoval, což je asi normální, napsal to na zadní gumy, pak jsem mu to podepsal a ještě mě zdůraznil že kdyby se něco šustlo tak pojišťovna nebude plnit protože maj bejt zimáky a že pojišťovnám je jedno jaký je počasí. Že se říděj datumem. Zamávali jsme si a konečně jsem po 12 hod. šichtě mohl jet domů. A to jsem původně chtěl jet ještě po vědších kotárech a nakonec jsem si řekl "vždyť je neděle, co by tady strašili"
A co z toho plyne? Policajti mě nemaj rádi, protože za těch 4 a půl roku co mám papíry mě stavěli snad stokrát, občas i 3krát do týdne, ale na druhou stranu se snima dá domluvit a kdy není člověk prase tak většinou vyvázne jen s napomenutím, tohle byla třetí pokuta a taky nejvyšší....
Civic - gumy 300
Mazda - výbava 200
Mazda - gumy 400
GXE10
nojo prepis, gumy.. za to si muzes sam 
stema pojistovnama nejses prvni kdo to rika, teda pan policista.. udajne je to vazne tak takze pozor na ty gumy
pokuty mas sakra levne, to ti povim rovnou
stema pojistovnama nejses prvni kdo to rika, teda pan policista.. udajne je to vazne tak takze pozor na ty gumy
pokuty mas sakra levne, to ti povim rovnou
93´Rx-7 FD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jo ale zase s tim datumem u zimaku ti pekne kecali 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
To máš dobrý ještě dobrý
.. mě když stavěj tak to mám pokaždý za litr 
no je tam toho od předu do zádu dost na řádnou pokutu
... naštěstí mě ale berou jen když jedu na nějakej sraz mimo Prahu. V létě jsem už vyměk a vrátil dopředu spz, člověk pak musí děsně podlejzat když jde o papíry 
Konečně jsem uploadnul video z Hradce
Sice jedu jako důchodce ale což 
http://www.youtube.com/watch?v=lUT68kOA ... ature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=lUT68kOA ... ature=plcp
GXE10
A jak se vymlouvate na vyfuk? Nebo co jim řikate když se vas ptaji na vyfuk?
Se nedivim, že Tě furt stavěj, když máš takové auto
to je jak pěst na oko
A jízda pěkná... to první přetočení... celkem ve mě hrklo když sem viděl ten beton
A jízda pěkná... to první přetočení... celkem ve mě hrklo když sem viděl ten beton
rad pozuju na pumpe