Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víkendové (ne)pravidelné srazy v Ostravě u VŠB
Doufam B-) Vcera sem objednal tu vodni pumpu a vicko chladice, nejak slo srat jak to furt dolivam asi
Btw co znaci bila pena v chlazeni...? =/
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Metane, proc mas ten lip v pulce prerizlej? Zalaminuj to at to vypada cisteji, ne?:)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
nějakou netěsnost,tj těsnění pod hlavou atd.

touge-project.cz
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
doprdele, to nesmi byt tesneni!!
Uz jsi tak 3. co mi to rika... To bych se asi posral
vyměň vodní pumpu,pořádně odvzdušni chladicí okruh a pokud to bude dělat i potom,tak je to těsnění 

touge-project.cz
čéčé on je takovy napul, jakoze od vyroby. je tam takovy clip system aby to drzelo. musim snim ale i tak neco udelat. je to tam odloupnute a celkove je ta barva ne nem dost popraskana, delal to nejaky paplal asi.Georgee píše:Metane, proc mas ten lip v pulce prerizlej? Zalaminuj to at to vypada cisteji, ne?:)
mohl bych ho prebrousit, zalaminovat a laknout nacerno mozna. ikdyz mam zase vsechny doplnky v laku no
93´Rx-7 FD
mimochodem včera si mě vyčíhla po cestě do Mošnova policejní hlídka,samozřejmě jsem jel předpisově,asi se chtěli podívat co je to za auto
akorát už si budu muset definitivně dohlásit auto na sebe,jelikož mi vyhrožoval pokutou 
jedna ze včerejška

jedna ze včerejška

touge-project.cz
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Stylovy plac B-)
tam musime zajet spolecne, navrhuju pristi sraz udelat rovnou tam
tomek postne link na mapy.cz s mistem fotky a pojedem zbrousit nejake ty gumy
93´Rx-7 FD
A škoda, že jsem tam nebyl v neděli... na RX bych se mrknu
Ten Mošnov by mě taky zajímal... teď jsem tam byl nedávno, ale tohle jsem nenašel.. jenom plácek kde jsou ty motokáry a tam to moc nevypadalo...
No jinak já se pomalu pouštím do rozborky motoru, takže od čtvrtku dávám značky do depozitu a končím sezónu
No jinak já se pomalu pouštím do rozborky motoru, takže od čtvrtku dávám značky do depozitu a končím sezónu
MX-5 NB 1.8, LSD, 1999, http://mx-5.biz/viewtopic.php?f=19&t=663
jo tak odkaz na mapku by jste chtěli
místo fotky je označeno červeným bodem ovšem asi by to chtělo tam zajet společně,jelikož na mapě nejsou zaznačené nově postavené cesty 
Kód: Vybrat vše
http://www.mapy.cz/#q=mošnov&x=18.105090&y=49.685665&z=16&l=3&c=h&t=o&umc=9p-gcxVhpm¨=49°41'6.512%22N%2C%2018°6'12.440%22E&u=m
touge-project.cz
co takhle vecer zkusit ten mosnov? nasel by se nekdo?
na vikend jsem pak mimo ale dneska uz ma byt hezky
na vikend jsem pak mimo ale dneska uz ma byt hezky
93´Rx-7 FD
kámo jsem v práci
jinak bych jel,nebo můžeme příští týden k večeru,kterýkoliv den
ovšem pokud ti nevadí jet kolem 21h ,tak můžeme i dneska
ovšem pokud ti nevadí jet kolem 21h ,tak můžeme i dneska

touge-project.cz
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
...Panove kdo mi bude umet vymenit/pomoct s vymenou vodni pumpy? 
tak dneska na to prdim, tomek v 9 uz je pozde. to uz budu mit plnou hlavu burcaku 
ale ten pristi tyden to klapne jen se musime domluvit kdy.
mne je to vlastne skoro jedno takze navrhnete nejaky den tak na sedmou hodinu sraz nekde u intersparu na dubine a hromadny presun.
ale ten pristi tyden to klapne jen se musime domluvit kdy.
mne je to vlastne skoro jedno takze navrhnete nejaky den tak na sedmou hodinu sraz nekde u intersparu na dubine a hromadny presun.
93´Rx-7 FD
CUUUSSSS
zacal sjem hodne uvazovat o turbine libi se mi ten projev
chtel jsme dodelavat do CRX targa k upravam co uz jsme tam udelal ale pak mi prislo zbytecne rozebirat do sroubku 86 000 KM motor ve 100 procentnim stavu a do druheho CRX II ktere bylo na deni jezdeni se mi to zdalo zbytecne jelikoz je to osazene Deckovou radou tak jsem zustal na mrtvem bodu uvazovani najednou jsem vide lNissan R34 nismo a R33 ne ze bych o nem uz davno neuvazoval a uz jsem se zamiloval a jelikoz to bude asi dalsi a doufam ze uz posledni investice do meho konicku chtel bych se za vami stavit a kouknout pripadne pokecat pokud se nebudu moc vtirat
kdy planujete nejake to dalsi slezenicko ? jsem z ostravy cast pohybu hrabuvka dubina vitkovice. popripade kdby jste vedeli o nejakem dobrem kousku na koupi nezlobil bych se 
CRX Del Sol VTI B16A2 cca 130KW
CRX II 1.6 D-line 98KW deni pojezdenicko po durach
CIVIC 92 sedan D16Z6 110KW sel do sveta se slzou v oku ani nemuzu prijit na to co bylo v aute seriove neboli nedotknute upravou.
CRX II D16A9 ?KW jak se rika auto se nepujcuje R.I.P. total srot
CIVIC 92 sedan D16Z6 110KW sel do sveta se slzou v oku ani nemuzu prijit na to co bylo v aute seriove neboli nedotknute upravou.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
No predpokladam, ze znas rozdil mezi verzemi GTT, GT-S, GT-R atd., takze na GT-R nejspis zapomen rovnou. Pak je treba si uvedomit, ze vsechny Skyliny jsou od vyroby jen a pouze RHD (volant vpravo) a neni mozne je tady normalne prihlasit (par vyvolenych jedincu to za nezanedbatelnou castku zvladne). Dalsi vec je jiz zminovany volant napravo - pokud si zvyknes - no problem, jinak predelani na LHD stoji asi 50K (na problemu s prihlasenim to nic neresi). Cenu nahradnich dilu u takoveho auta neresim. Nevim, kolik mas najezdeno km v bestialnich zadokolkach, ale bacha aby ses rovnou nezabil. Cenove je R34 zatim docela masakr, takze pokud do toho chces opravdu jit, R33 je na tom se svezenim taky velmi dobre a cenove je o dost jinde. Pokud te nic z vyse uvedeneho nezaskocilo ani neodradilo, pak ti doporucuju zajit si na 200SX forum (a chovat se tam slusne
Howgh, hodne stesti, rad uvidim dalsi Skyline v CR =)
s tveho popisku pod vzkazem jsem si malem curknul do trenekUR2SLO píše:Vsechny zdravim!
Konecne me kriss dokopal, abych si zalozil profil, takze vam to tady zrovna zaspamuju trochu, kdyz uz ho teda mamjinak to zatim vypada tak, ze v patek dorazim do ostravy na vikend, ale tim, ze sraz byl ted, tak nevim, jestli se vsem chce jet zas za tyden to same, takze co takhle dat nejake okrsky? (vy co mate pod kapotou kone misto oslu byste ale museli jet nejak s citem, pac nam to tak nejede
)
Mejte se!
Jirka
zdar kluci už bych po dlouhe domě měl zase dorazit co?
Ale zatím asik ee...MX5 je pořád na Vavrisových plecháčích a rozpracovaná...nárazník a světlo už ale přivařené a zakytované a zadní se mi dokonce podařilo celkem pěkně rozleštit...jen asi na ten předek budu potřebovat hafo nálepek
nechcete udělat nějakou veřejnou sbírku na pomoc chudým oblastem na nálepky ?
:D:D:D
mam tady nejake "sk8" nalepky
adio, DC a takove.. jestli bys je chtel jsou tvoje 
93´Rx-7 FD
tak v pondělí kolem 18h u Intersparu na Dubině,jelikož v 19h už je skoro tma 

touge-project.cz
beru te za slovo i kdybychom meli jet samiTomek píše:tak v pondělí kolem 18h u Intersparu na Dubině,jelikož v 19h už je skoro tma
93´Rx-7 FD
Nějaký DC bych bralMeTaN píše:mam tady nejake "sk8" nalepkyadio, DC a takove.. jestli bys je chtel jsou tvoje
chcete jit protahnou ojnice ? a nebo se jen scuknout prijedu se podivat ale jak jsem skladal tak jsem zistil z emi chibi jedno uchyceni narazniku tak no i kdyz do pondelka do vecera by to sloTomek píše:tak v pondělí kolem 18h u Intersparu na Dubině,jelikož v 19h už je skoro tma
tak zítra to pravděpodobně padá,dneska se supra rozhodla stávkovat,mrcha jedna zatracená 

touge-project.cz