soarer, respektive lexus sc300 se dìla i RHD a i s manuálním øazením, motor ze supry TT MKIV takže potenciál je až na pùducestovatel píše:Teda to jste se rozjeli, soarer je moc peknej, ale lhd jsem nevidel a prestavbu jsem zavrhnul, teda ted uz vubec nevim co ale to neva, ono se neco najde, dekuji za info.
Zas ta moje vsetecna otazka
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Tak to de za dvì stì tisíc
Projdi si pøízpevky cestovatele a asi po dùkladným slohovým rozboru pøídeš na to,že on nehledá vrak s vyhoøelým motorem do kterýho bude muset nechat swapnout motor kterej ty øíkáš sežene urèitì komplet zrepasovanej za 40-60 a onn skoèí sám a zadarmo do auta a sám se nastartuje, aby se vešel do dvou kil ne?
Asi bude chtít auto se kterým se bude dát jezdit(to by asi napsal do prodám/koupím,že schání vrak na zástavbu nìjakýho motoru
Naposledy upravil(a) Smayk dne 29 srp 2008, 14:57, celkem upraveno 1 x.
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

to si piš,že bych doporuèil toy i nehledì na to,že jsme na JDM-foruAvenger píše: tak já bych doporuèil E36 328/M3 3,2, 850CSi, M635CSi, Z3 M Coupe...
ty zase doporuèíš Supru, Celicu GT4 a MR-2 turbo![]()
ten kluk tady asi neschání informace o BMW
I live in SUPRA World

nevim v jakym je stavu a jaky je stari inzeratu ale.... http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 21417.html
GXE10
-
cestovatel
Presne tak, chtel bych aspon chvili jezdit bez poruch a v klidu a pak teprv neco resit, cimz myslim treba upravy, ale asi tezko najdu za tyhle penize neco v super stavu, i kdyz je pravda, ze jsem zatim moc nehledal, mozna to bude tim, ze nemam cas, ted zrovna, na net a chtel jsem se dozvedet taky neco novyho a rozsirit si o neco obzory.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no tak je i par aut ktery si muzes koupit a necekat, ze bys do nich neco musel investovat, urcite to bude treba MX-5 a nova MR2. Ale zalezi na tom, jastli si das zalezet na vyberu a nevezmes tu prvni... Ja do auta nemusel po prodeji dat ani korunu (kdybych nemenil vsechny naplne), asi az za pul roku.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
-
cestovatel
Vecer, tak jsem to trosku zuzil, ted se mi libi reza gt nebo nejaka ta silena verze od asian legends, samozrejme ze na to mi 200 tisic nestaci, ale to se resi a nebo jeste celica gt4 6 gen, ale u ty se bojim nahradnich dilu, myslim shaneni, ale vlastne mame Idaha
.
Jeste me napadlo privezt si neco z Kanady, ale to je zatim spis utopie, uvidime jak se bude darit.
Jeste me napadlo privezt si neco z Kanady, ale to je zatim spis utopie, uvidime jak se bude darit.
Kde ja se usadim...
Tak to se hlasim dobrovolne, beru 2!!riderhenry píše:Jestli chces cely penize dat do porizeni auta, tak bych volil asi neco jineho, nez co psali kluci nademnou (staci se podivat do showroomu - ja mel taky 200 000...). Je to dost penez na to koupit super auto. Osobne bych volil asi mezi S2000, MR2, MX-5 a ani to, co navrhovali kluci nademnou neni uplne k zahozeni...
Nicmene muj typ by byl S2000, jenze ta bude i pristi rok pravdepodobne o malinko drazsi. Takze pak asi MX-5, protoze, jak jsem jiz rekl, stejnou volbu jsem mel i ja a vybral jsem ji...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
psal jsem, ze bude stat pravdepodobne i pristi rok (coz je letos) vic, coz je, castecne diky ted mnohem slabsi korune, pravda, ale v Nemecku je mozne ji sehnat i ted i za tech 200 000, takze si klidne vem 2... S kurzem, ktery byl minuly rok, mas docela dobry vyber s 250 000. Ted bych mohl za stejne penize koupit S2000, za jake jsem koupil MX-5...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak se podivejte na mobile.de nebo autoscout.de, zacinaji tak na tech 250 000 realne, a to je tedka jeste hodne silna koruna, euro posililo asi o 5 kc, takze co ted stoji 280 000 (cca 10 000 euro), tak by pred rokem (kdy jsem prispevek psal) stalo 230 000, a to je docela blizko 200 000, nemyslis? 
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ver tomu ze ta zbesila verze od asianlegends je uplne jine auto nez reza GT... a nekolik jich ted je na prodej, ja vim minimalne o 3 kusechcestovatel píše:Vecer, tak jsem to trosku zuzil, ted se mi libi reza gt nebo nejaka ta silena verze od asian legends, samozrejme ze na to mi 200 tisic nestaci, ale to se resi a nebo jeste celica gt4 6 gen, ale u ty se bojim nahradnich dilu, myslim shaneni, ale vlastne mame Idaha.
btw. ND na celdu bych se nebal, zijeme ve svete internetu
-
cestovatel