Vítej v klubu. Mě tam leží spojka od 19.3. Teprve ve středu přišel dopis, abych podal vysvětlení. Mají tam děsnej chliv.cuir píše:vzhledem k tomu ,ze mi zasrani skladnici na celnici zadrzuji balik ,tak nebudu schopej seskladat motor a nejak to naladit....takze urcite nedorazim. zamerne pisu misto celnici - oznaceni skladnici ,protoze tam dela banda vygumovanejch polomozku. balik mi tam lezi uz od 22 a nic se nedeje. Je to banda flakacskejch sracu. hlavne ze sem zaplatil drazssi postovne aby to prislo vcas jeste pred platnosti noveho zakona o celnim limitu a DPH. jak to tak vypada ,tak to stejne budu muset zaplatit. takze sem nasranej fakt na maximum. Zmrdi jedni celnicsti.
2.dubna Masarykův okruh Brno - zahájení sezóny
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Re: 2.dubna Masarykův okruh Brno - zahájení sezóny
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Me to drzeli v Plzni tri tydny a jeste nekde promrd... dve pneu.
Tak nakonec se taky zitra ukazu ale prijedu daily carem. Aspon je umyty 
Ja se tam objevim s par lidma z SX fora. Odjezd 6:30 z pumpy naproti Obi v HK.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nakonec nedorazim, problémy s detonacema. 
Nakonec nedorazim Nissanem, problemy s detonacema
(to neni vtip)
(to neni vtip)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
sakra to mi neříkejte že vám ty nissany zase nejezděj?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Je to trosku ironie, ale zrovna zitra musim na neplacene pracovni skoleni do Brna. 
Mě pořádně ještě ani nezačal.speedy_s píše:sakra to mi neříkejte že vám ty nissany zase nejezděj?
Radši počkám až dorazí standalone, než abych kvůli tuning srazu popravil novej motor.
S timhle se jet nedá: http://www.youtube.com/watch?v=9aTorVuXZqQ
Me to jede, a pekne, ale ve 4. valci mi prolina olej kolem pistu coz zrejme souvisi i s tema detonacema...speedy_s píše:sakra to mi neříkejte že vám ty nissany zase nejezděj?
takhle zněj detonace? mě to spíš zní jako by si měl někdě něco povolený a o něco to drnčeloAwatar píše:
S timhle se jet nedá: http://www.youtube.com/watch?v=9aTorVuXZqQ
piss factory
Taky sem si to myslel, ale potom, co sem změnil předstih a zlepšilo se to tak bylo jasno.Ryba píše: takhle zněj detonace? mě to spíš zní jako by si měl někdě něco povolený a o něco to drnčelo
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak takovýhle detonace jsem fakt ještě neslyšel...
je to natáčený mobilemspeedy_s píše:tak takovýhle detonace jsem fakt ještě neslyšel...
Ja mel taky tenhle tejden makacku abych mel auto zitra pojizdne.
Daval jsem novou vodni pumpu origo Nissan. Nevydrzela ani par km. Uletel drzak remenice a vrtule skoncila zasekla v sahare.
Prvni jizda domu na lane.
Daval jsem novou vodni pumpu origo Nissan. Nevydrzela ani par km. Uletel drzak remenice a vrtule skoncila zasekla v sahare.
Prvni jizda domu na lane.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Výsledky závodu do vrchu lidí z fora:
1. Mates Honda Civic Type R 1:26.035
2. Peca Renault Clio 1:29.663
3. Robert Nissan 200SX 1:30.520
4. Lukas Mazda 3 MPS 1:31.022
5. Ondrash Nissan Sunny 1:33.091
6. speedy_s Mazda RX7 1:33.356
7. riderhenry Mazda MX5 1:37.414
8. Libas Honda CRX 1:39.498
Jeli tam ještě nějaký Nissany Sunny. sevaman nebo dvoricp?? kdyžtak se tu přihlašte, ať vás tam dopíšu
Jinak sraz byl povedený, vyšlo počasí, pár lidí jsem potkal. I nějaké nové tváře. Organizace vázla při registraci na jízdu do vrchu a sprint. Neměli to časově podchycené, větší zmatky, ještě se stávkující časomírou se to vše protáhlo. Díky všem, co přijeli a i těm co fotili.
1. Mates Honda Civic Type R 1:26.035
2. Peca Renault Clio 1:29.663
3. Robert Nissan 200SX 1:30.520
4. Lukas Mazda 3 MPS 1:31.022
5. Ondrash Nissan Sunny 1:33.091
6. speedy_s Mazda RX7 1:33.356
7. riderhenry Mazda MX5 1:37.414
8. Libas Honda CRX 1:39.498
Jeli tam ještě nějaký Nissany Sunny. sevaman nebo dvoricp?? kdyžtak se tu přihlašte, ať vás tam dopíšu
Jinak sraz byl povedený, vyšlo počasí, pár lidí jsem potkal. I nějaké nové tváře. Organizace vázla při registraci na jízdu do vrchu a sprint. Neměli to časově podchycené, větší zmatky, ještě se stávkující časomírou se to vše protáhlo. Díky všem, co přijeli a i těm co fotili.
Fajn den, mrzí mě že jsem nemohl jet SXem, k večeru byly ideální podmínky, mohly z toho být zajímavé časy. Ale i s žabožroutem jsem si užil, ujel jsem SXu i 300ZX, předjel nějaké Zka (350 i 370), RX-8, RX-7 (Metan
, S2000 a dokázal jsem se držet za E92 M3, potěšilo i to že jdu později na brzdy jako Radical
Jinak to jedno Zko řídil nějaký kretén co asi moc kouká na akční filmy, doufám že nikdo odsud 
Moje časy:
2:45
2:43
2:44
Večer jsem jel ještě s půjčeným sunníkem, řídil jsem to poprvé a moc mile mě to auto překvapilo, byl z toho na přehuštěných gumách a se spolujezdcem čas 2:53, je to série, za ty prachy fakt parádní svezení
Moje časy:
2:45
2:43
Večer jsem jel ještě s půjčeným sunníkem, řídil jsem to poprvé a moc mile mě to auto překvapilo, byl z toho na přehuštěných gumách a se spolujezdcem čas 2:53, je to série, za ty prachy fakt parádní svezení
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
já jsem taky spokojen, až na nějaký lidi co nekoukaj do zrcátek a úmyslně brzděj...jinak kdo uhodne kdy byl předemnou provoz 
já nebyl...čekám na komaxit kol...jezdím pořád na zimákách ve spojení plech+poklice a to moc rejsinki nejsou 
NISSAN PRIMERA 2.0eGT PRODÁNO
NISSAN SUNNY N 14 GTI
NISSAN SUNNY N 14 GTI
Ja si zajel nejrychlejsi kolo hned to prvni 2:57,3. Pak byl provoz. Odminule zlepseni o 15s. Je videt, ze se postupne dari opravovat. Pak mi v sestem kole na cilovce ve 170 rupla trubicka a hadicka zadnich brzd a bylo po srande. Do kacirku jsem se nastesti nepodival. Podarilo se dostatecne zpomalit.
Kluci na dilne mi to v nedeli opravili a ted jsem dorazil domu.
Takze nejvetsi zazitek asi byla skola smyku na golfovem vozitku. Onboard bude brzo.
Kluci na dilne mi to v nedeli opravili a ted jsem dorazil domu.
Takze nejvetsi zazitek asi byla skola smyku na golfovem vozitku. Onboard bude brzo.
co tam bylo za aferu s tim Zetkarem ? docela me zajima co me v brne na okruhu muze potkat za blazny 
Ford Probe 2,5 V6 24v
[img]http://mazdafamily.cz/images/cuir%20ikon/cuir.jpg[/img]
[img]http://mazdafamily.cz/images/cuir%20ikon/cuir.jpg[/img]
ja za sebe musim rict, ze super
bylo to moje uplne poprve, okruh neznam, auto jsem poznal zase o trochu vice. mel jsem radost z pocasi, rano to moc nevypadalo ale nakonec super. vytahl jsem konecne kocku na drahu. nervozita byla poradna ale docela rychle odpadla.. casy jsem si nemeril, stacilo mi ze jsem si neco predjel (mne predjelo vice ostrilenych borcu ale nevadi
. s gumama to neni nic moc. rychlost v zatackach byla hodne limitovana.. sunulo mne to proste ven (stare eagle F1) ale rozhodne nic co by neslo poznat. presne slo citit kdy jeste muzu a kdy ne... a prekvapeni nakonec za tech 25min jsem prohucel vyfukem cca 8deci oleje
jeste ze jsem si dolil doplna nez jsem vyjel. uz vim co je to .."wankel zere olej" 
jedno nebo dve zetka mi pily taky krev, nevim jestli jich tam bylo vice nebo to byl stale ten jeden, takova ta zlata barva. chvili jel jak schumacher, za dve zatacky blikal a chladil a v dalsim kole jel zase jak se zaseknutym plynem a zleva doprava.. trochu mne desil.
jednou mi tam zatrnulo kdyz jsem se ocitl uprostred ctyr aut po dve zatacky jsem skoro nedychal, to bylo hodne natesno fuj.
jedno nebo dve zetka mi pily taky krev, nevim jestli jich tam bylo vice nebo to byl stale ten jeden, takova ta zlata barva. chvili jel jak schumacher, za dve zatacky blikal a chladil a v dalsim kole jel zase jak se zaseknutym plynem a zleva doprava.. trochu mne desil.
jednou mi tam zatrnulo kdyz jsem se ocitl uprostred ctyr aut po dve zatacky jsem skoro nedychal, to bylo hodne natesno fuj.
93´Rx-7 FD
Golfovy vozik v akci.
http://www.youtube.com/watch?v=pAmOmzZ4uN4
http://www.youtube.com/watch?v=pURC6sZIwNU
Onboard z okruhu upnu behem vecera.
Myslim, ze takovahle spotreba oleje je i na wankel moc.
http://www.youtube.com/watch?v=pAmOmzZ4uN4
http://www.youtube.com/watch?v=pURC6sZIwNU
Onboard z okruhu upnu behem vecera.
Myslim, ze takovahle spotreba oleje je i na wankel moc.