Flock
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Flock
Zkus toto: http://www.jttuning.cz/index.html
Neznám je, ale je to asi nejblížší místo, co jsem našel. Pak všechno Praha a okolí, ale kvalita.
Neznám je, ale je to asi nejblížší místo, co jsem našel. Pak všechno Praha a okolí, ale kvalita.
Nemáš nějaký kontakt nebo stránky?Winie píše:hodne kvalitni je nakej pan co flokuje u mlady boleslavi. snad dela i pro skoda motorsport. kamarad od nej ma naky veci a drzi i po trech letech bez problemu. ale to uz je pro tebe docela z ruky
Díky
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
flockovani.com
P. Zidlicky.
U boleslavi teda zrovna neni, ale dela pro skodovku palubky pro s2000
P. Zidlicky.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
DíkyMichelin píše:flockovani.com
P. Zidlicky.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Mate zkusenosti s flockem? Chci poslat na flockovani zatím bezovy plastovy sloupky, jelikož me ta bezova sere (a cerne nejsou) a interier se snazim ladit do cerna. Jak to je s udrzbou?Staci to jen občas povysavat nebo utrit mokrym hadrem? Nedroli se to? Co takova stropnice (jelikož ta je taky bezova a za ty roky uz takova zasla a molitan pod tim se uz nevraci zpet,takze jdou videt ruzne prohlubne) ? Mam ještě v zaloze, ze bych nechal ty plastovy sloupky počalounit nejakou latku, (nebo mozna nalakovat, ale zas aby se to neloupalo a neodrazelo slunicko ruzne) ale nevim, jestli to bude dobre drzet, nebudou se delat ruzny bubliny ci jiné deformace casem. Vim ze flock vypada velmi dobre a mel by i něco vydrzet. Chci to nechat udelat u p Židlického.
Diky
Diky
Ahoj
Mám v autě flock už 5 let-černý.Palubovka,všechny sloupky a dveře.
Na dveře bych ho už nikdy nedal,na dveřík mám opěrku (je pod ní kastlík) a jak se o to opíráš/otíráš tak to už nevypadá dobře) ale na palubovce je furt nádherný a když je to čistý a zasvítí na to sluníčko tak prostě pecka
krásně se to (drobně) třpytí...nic co by ale vadilo při jízdě.
Na údržbu trochu horší ale naučíš se to.Není to jek když setřeš origo koženku,nellepší je to vysát vysavačem s násadou s umělým vlasem co k tomu dodávají.Občas utřu vlhkým hadrem.
Ze začátku z toho padaj chlouky ale to je zbytkový materiál.
Mám v autě flock už 5 let-černý.Palubovka,všechny sloupky a dveře.
Na dveře bych ho už nikdy nedal,na dveřík mám opěrku (je pod ní kastlík) a jak se o to opíráš/otíráš tak to už nevypadá dobře) ale na palubovce je furt nádherný a když je to čistý a zasvítí na to sluníčko tak prostě pecka
Na údržbu trochu horší ale naučíš se to.Není to jek když setřeš origo koženku,nellepší je to vysát vysavačem s násadou s umělým vlasem co k tomu dodávají.Občas utřu vlhkým hadrem.
Ze začátku z toho padaj chlouky ale to je zbytkový materiál.
Diky za info...chci to jen sloupky a mozna prave tu stropnici, ale nerad bych, aby z toho furt padal bordel a musel furt uklizet nebo mel cerne ruce ci obleceni, jak bych vylezl ze sachty

ahoj, přesně tohle jsem loni řešil na integře, šedá myška na sloupkách i stropnice, chtěl jsem černou. Plasty sloupků šli do flocku, stropnice se nechala potáhnout látkou (aby se to nesypalo po celým interiéru auta, případně na pasažéry
). Trošku mě vyděsilo, že černá na sloupkách je fakt černá (až moc) a barevně to moc nekoresponduje s látkou, co mám na stropnici, jinak ze začátku jsem měl palubku od sloupků "pocukrovanou" chloupky, ale po čase to přestane.. údržba jak píše pavel
Diky, takze to udelam nejspise stejne, sloupky do flocku a stropnici nejspise necham precalounit. Jakou latku jsi pouzil na strop? Jinak k udrzbe mi napsal primo p. Zidlicky
Díly se udržují buď kartáčem na šaty, vysavačem nebo molitanovou houbičku s nějakým smáčedlem a teplota vody do 50 stupňů. Potom několikrát spláchnout čistou vodou. Nechat uschnout a překartáčovat
Tak je to alcantara?Alcatraz?Fleece?Semis?Nebo neco jineho? Mas nejaky fotky , jak to vypada? 
něco jak fleece, fotky mám toť viewtopic.php?f=6&t=5214&start=25