Mazda mx6
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mazda mx6
Tak tohle se mi opravdu moc líbí 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- sr20detn14
- Kontaktovat uživatele:
Respect 
2xtrabant 601 limo/combi
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
fiat uno turbo
pug 106 sport
popelka ubaru justy
5xnisssunny Gti n14
vw G IV V6 2.8 4 motion
niss primera 2.0 NEOVVL
impreza wagon JDM STi bugeye 300ps
niss silvia 200 sx s 14 a forever love
Vítej, kámo
vidím že sis s tím dal pěknou práci tady naládovat tolik fotek. Tak ti to pochválím i tady
Jo a mohl bys s tím konečně pohnout ! (tohle asi slyšíš hodně často, že
)
323F BA 2,5V6 - hezké a příjemné auto
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
323 BG GTX 1,8Turbo 4x4 - škaredé peklo
doprdele!!!
utvrdil jsem se znova ve sve totalni neschopnosti
pod kapotou to pak bude lepsi nez kdyz to vyjelo z linky pocitam
cumim no
utvrdil jsem se znova ve sve totalni neschopnosti
pod kapotou to pak bude lepsi nez kdyz to vyjelo z linky pocitam
cumim no
93´Rx-7 FD
Wow, tak tohle je mazec. Taky toužím po takovým úklidu a to jak se to daří tobě obdivuju. Je to mazec, jen tak dál...
Ahojte
No som tu zase.Chcem tu ešte zverejniť zopár fotiek motorového priestoru s tým som sa babral minulý rok a čaká na zloženie motora a naloženie do afta.
Motorový priestor pred striekanim. Mimochodom na afte neostáva nič pôvodne okrem elektroinštalacie.Menil som hadice,eskapasky,šróby asnaď všetko čo sa dá.
No som tu zase.Chcem tu ešte zverejniť zopár fotiek motorového priestoru s tým som sa babral minulý rok a čaká na zloženie motora a naloženie do afta.
Motorový priestor pred striekanim. Mimochodom na afte neostáva nič pôvodne okrem elektroinštalacie.Menil som hadice,eskapasky,šróby asnaď všetko čo sa dá.
Naposledy upravil(a) pohodakpd dne 15 led 2011, 20:18, celkem upraveno 1 x.
Takto to vyzerá po nastriekani:
potom som sa rozhodol dať do poriadku prednu nápravu.vymenil som na nej všetko čo sa len dalo od čapou cez tičky stabika a tak.Zo spodu dostala nános body.Z vrchu klasika čierny lak.No ale najprv fotky riadenia perfektná prplačka.tiež vymena všetkého čo sa dá:
Pred:
Pred:
Po úprave:
Tu je to riadenie namontované:
Ešte nejaké fotky motorového priestoru.postupne pribudaju už pred tým vymontované súčasti.
pokračovanie:
uf to si mel napsat ze delas u mazdy a skladas jim auta misto robotu 
nevim jestli jsem kdy videl preciznejsi praci, alespon podle fotek.
nevim jestli jsem kdy videl preciznejsi praci, alespon podle fotek.
93´Rx-7 FD
pokračovanie:
spomínana náprava:
Asi tolko.viac som nestihol respektíve nastala zima a robote je koniec.afto je v garáži a čaká na mňa.Čakám kým sa oteplý a hned sa púštam do práce.
Tu sú ešte veci čo som si poobiednaval ked som sa nudil cez zimu:
Tu sú ešte veci čo som si poobiednaval ked som sa nudil cez zimu:
pokračovanie:
No a ešte objednám chladič klimy a vodný chladič nech je všetko tip-top.Zopár silntblokou a drobností a už len makať.postupne budem zverejňovať.
Grego no je to striekane sprejom na brzdiče.je to dosť drahý sprej ale má perfektné vlastnosti ked ho použiješ na motorových dieloch v četne hliníka.pred tým samozrejme bol použitý základ.odoláva to vysokým teplotám a oderom.Mám to vyskušane!!! Najdvoležitejšia je príprava.čistenie a bla bla dookola.Minul som sprejou asnaď za 200 eur.
Nightmare ani sa nepítaj kolký.Ale ty sám vieš že keď to chce človek mať na showcar tak to aj trvá.
Nightmare ani sa nepítaj kolký.Ale ty sám vieš že keď to chce človek mať na showcar tak to aj trvá.
Pekna prace.
Cim jsi cistil to viko ventilu zevnitr?
Cim jsi cistil to viko ventilu zevnitr?
jagy serus no čistil som ho techničákom a v lidli som si kupil čistiaci prostriedok na šporáky a drezy.nastriekaš nechaš pôsobiť a potom zotrieť.Ale nie vždy to ide tak ľahko.použil som hlavne vysokorychlostnu brúsku a k tomu kotúčik.s tým to išlo ako pomasle.a na záver som ho preleštil.
Prišla mi odlahčená remenica, konečne po dlhéj dobe nejaky pokrok aspoň teda v objednávani.Ešte je na ceste nový chladič tu je foto:

Pustily sme sa do skladanie motora.Bol som deň dopredu spraviť v garáži poriadok a tak sme mohly v kľude robiť.Poriadne naobliekaný už dnes ráno sme sa do toho pustily
.
Ako prvé sme vymenily regulátor tlaku oleja.

No ale musím sa priznať stalo sa nám že sme zabudly namontovať 6 šróbou a musela isť vaňa dole.
potom boli na rade hlavy valcou prvá bola zadná hlava:

nasledovalo vodne potrubie, termostat, je to na fotke už zložené a to preto lebo som ho riešil ešte minulý rok tak tu je na motore:

Ako prvé sme vymenily regulátor tlaku oleja.

No ale musím sa priznať stalo sa nám že sme zabudly namontovať 6 šróbou a musela isť vaňa dole.
potom boli na rade hlavy valcou prvá bola zadná hlava:

nasledovalo vodne potrubie, termostat, je to na fotke už zložené a to preto lebo som ho riešil ešte minulý rok tak tu je na motore:

Tu je už namontovaná druhá respektíve predná hlava a aj olejový filter.

poriešily sme novu vodnu pumpu:

No potom som sa rozhodol namontovať novú odlahčenú kľukovú remenicu bola to fuška.podľa návodu chalani odlamovaly kúsky hliníku z bloku aby mi sadla ta remenica tak ako pôvodná.Ja som sa rozhodol kus po kusku odpiliť respektíve odbrusiť karbobruskou.išlo to celkom dobre.
Tu je namontovaná:

Namontovali sme ešte kladky rozvodou a ešte nejake drobnosti.

poriešily sme novu vodnu pumpu:

No potom som sa rozhodol namontovať novú odlahčenú kľukovú remenicu bola to fuška.podľa návodu chalani odlamovaly kúsky hliníku z bloku aby mi sadla ta remenica tak ako pôvodná.Ja som sa rozhodol kus po kusku odpiliť respektíve odbrusiť karbobruskou.išlo to celkom dobre.
Tu je namontovaná:

Namontovali sme ešte kladky rozvodou a ešte nejake drobnosti.
No dnes sme nahodily vačky a komplet rozvody až na malé problémy natiahnuť rozvodový remeň a to vzhľadom na to že bola zima a remeň bol stuhnutý je všetko nahodené a všetko zatial hrá ako má.
Tu su nejaké fotky:

Tu su nejaké fotky:

Tu su nejaké detailne fotky motora:

K tomu,co s autem vytvaris nemam slov.pecka 
Mam dotaz na tu remenici.k cemu ma vzadu ten nerovnomernej limecek?
Mam dotaz na tu remenici.k cemu ma vzadu ten nerovnomernej limecek?
EX : Legacy 2.5
T4 2.5TDI
NOW : Miata NA 1.8 SC
Jeep Grand Cherokee V8
Jeep Cherokee HO
Passat V6 4motion
KTM 300EXC
FE450
RSV1000
XV1000 bobber
SR125
T4 2.5TDI