Zdravím všechny, tak rozhodl jsem se sem vložit taky svého miláèka, Mazdu RX-8. Takže Mazdièku jsem koupil novou vloni a to v provedení Revolution Top, tj. 6.man. pøevodovka, 240PS, 18-ti palcová kola, sportovní výfuk a spoustu dalšího... Tak pro RX-8 jsem se rozhodl jednak proto, že se mi vzhledovì velice líbí a také proto, že je to sportovní vùz, který dokáže poskytnout dostatek prostoru pro 4 osoby. K interiéru není vùbec co vytnout, z mého pohledu je krásný. Jízdní vlastnosti jsou skvìlé, obvzlášt motor(Wankel 2x654), který se dá bez problémù vytáèet k 9.000rpm je senzaèní. Podvozek je trochu moc tvrdý na tyto katastrofální èeské silnice a brzdy jsou skvìlé, i když jsem už po necelých prvních 7tkm musel mìnic totálnì sjeté destièky a køivé kotouèe. A jediná výtka k mému miláèkovi asi je jeho obrovská spotøeba i pøi velmi klidné jízdì, která èiní zhruba 18litrù. Pøi ostøejší jízdì ani nemluvì (plus cca litrová spotøeba oleje na 1000km). A jinak z úprav, které bych v budoucnu chtìl udìlat by byly: racing výfuk (i když jsem si dal pøíplatkový sportovní, který je i pøesto na mùj vkus moc utlumený) a možná i jiné brzdy.
a vysnìný výfuk....