Závody na konzolích (GT5/FM3)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Závody na konzolích (GT5/FM3)
Zajímal by mě váš čas se Zondou R na Ringu. Série 6:35, ale málem jsem si několikrát cvrnknul 
Peca píše:Zajímal by mě váš čas se Zondou R na Ringu. Série 6:35, ale málem jsem si několikrát cvrnknul
hm Zondu R mame myslim zamklou v FM3 ta je v nejaky spesl edici. Takze porovnani asi nedame
GXE10
Tak Nordschleife s formulí 5:22. Dobrej trénink zápěstí na motokáry 
speedy s: s tim skyem to je palba nechápu
taky přiložim můj rekord na nordu s bmw m3 csl :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=6 ... 0114853357
89 nissan 200sx ex-drift car sold
91 nissan 200sx under construction
91 nissan 200sx under construction
To nebude série co? Napiš úpravy a zkusím, ale v GT5jerryRS13 píše:speedy s: s tim skyem to je palba nechápu![]()
Ahoj, prosímvás, neví někdo v jaké hře na PC je Nordschleife ?
GT Legends (ke stažení), GTR Evolution (přímo ve hře), tuším i rFactor, NFS Shift...awaj12 píše:Ahoj, prosímvás, neví někdo v jaké hře na PC je Nordschleife ?
Pokud si nechces nic kupovat, tak staci BMW M3 Challenge a stahnou Ring, ktery je na netu. Je to stejne jako zmineny GTL nebo GTR E, jen tam mas M3.
Díky moc 
Edit: Supr, tak sem si stáhl ty BMW závody a zatím 8:30.91 bez pomucek ale ještě se je kam zlepšovat
Edit: Supr, tak sem si stáhl ty BMW závody a zatím 8:30.91 bez pomucek ale ještě se je kam zlepšovat
v GT5 nejsou zadny Porsche. Jen par Ruf modifikaci.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
...coz je celkem skoda, ja bych to osobne uvital vic, nez Ferrari nebo Lamborghini
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
ajo ja na to uplne zapomnel, dyt i ve ctyrce kterou sem dlouho hral byl jen RUF
GXE10
Kazdopadne je to skoda a je to i trapny. Hlavne ze propagovano jako best of a takova stezejni znacka chybi.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
To si snad nekdo myslite, ze tam tvurci Porsche nechteli??
Porsche podepsalo exluzivní smlouvu s Forzou, takže ani nebylo možný aby se objevilo v GT5.jagy píše:To si snad nekdo myslite, ze tam tvurci Porsche nechteli??
Ze stejnýho důvodu (akorát naopak) neni sériová verze Nissanu GT-R ve Forze.
Je to hodně škoda, protože fyzikální model a chování jednotlivých aut mi přijdou parádní, takže bych se rád projel v GT2RS na Ringu. I když Yellowbird taky ujde 
tak ja asi pred tydnem zatim nejrychlejsi cas s poladenym GTR na norschleife 6:30,125 ale jsou tam jeste obrovsky mezery. porad ne a ne nastavit podvozek. 

tak to je mi jedno ze ve Forze neni obyc GTR, je to jedno kdyz v DLC byl V-Spec a loni na Vanoce pak ten V.Spec rozdavali
jinak s tim GT3 CUPem se jezdi hrozne, ten lehkej cumak je des, a na Ringu je to auto k posrani tuplem
nejak zacinam byt radsi ze sem poridil Xko a vsadil na Forzu, od hodne lidi co zkusili oboji tak tvrdi ze ta fyzika je temer stejna a i kdyz ma jen neco prez 500 aut tak maji vsechny kokpit, u spousty jdou swapy a bodykity, polepy, zavody pak vypadaji vic na urovni
Ovsem GT5 urcite vypada lip, ale na podzim bude Forza 4 tak uvidime 
jinak s tim GT3 CUPem se jezdi hrozne, ten lehkej cumak je des, a na Ringu je to auto k posrani tuplem
nejak zacinam byt radsi ze sem poridil Xko a vsadil na Forzu, od hodne lidi co zkusili oboji tak tvrdi ze ta fyzika je temer stejna a i kdyz ma jen neco prez 500 aut tak maji vsechny kokpit, u spousty jdou swapy a bodykity, polepy, zavody pak vypadaji vic na urovni
GXE10
Porsche sou ve Forze skvělý, např. Turbo je docela nechytatelný, s GT3 už to chce trochu cviku no.
no my sme na CCR ted skoncili sampionat s tima GT3 CUP a tam opravdu nejde povolit
Ted se bude konat sampik V8 Supercars, na to se moc tesim
GXE10
jj uz sem se te ptal na gamertag abysme mohli spolecne provetrat fujimi
[/quote]
Bery CZ
Bery CZ
Bery CZ[/quote]Bery18 píše:jj uz sem se te ptal na gamertag abysme mohli spolecne provetrat fujimi
ok
GXE10
Hrajete ještě někdo dál Forzu? Dneska sem si to dotáh domů...
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat