Jak na to
Značky na zimu do depozitu
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Značky na zimu do depozitu
Jelikož jsem koupil daily car, tak ITR muzu v klidu poslat do jara k ledu. Znacky bych chtel odevzdat na urade a neplatit zbytecne povinny ruceni.
Jak na to
Jak na to
Re: Značky na zimu do depozitu
ty tri stovky co tim usetris projezdis druhym autem abys to vyridil.
podle mne blbost.
raci si sjednej rozumnejsi povinne ruceni jestli platis prilis.
momentalne vychazi dobre pojistovna Slavia, ktera mi to uzavrela za 1700korun na rok.
zlatych 1308ccm
podle mne blbost.
raci si sjednej rozumnejsi povinne ruceni jestli platis prilis.
momentalne vychazi dobre pojistovna Slavia, ktera mi to uzavrela za 1700korun na rok.
zlatych 1308ccm
93´Rx-7 FD
No ja jsem se o to nejak moc nezajimal, ale predpokladam ze kdyz dam znacky do depozitu tak za to obdobi co nebudu jezdit, nebudu platit povinny ruceni. Coz dela cca 6 mesicu. No a vzhledem k tomu kolik platim pojistku to vychazi asi na 2500
Vem papiry a SPZ na urad vyres si depozit. Pak si poresis pojistovnu, ze mas znacky v depozitu a nemusis platit (resp. vrati ti penize).
presne jak pise jagy. vypln si doma formular na docasne vyrazeni vozidla z provozu. dojdi s tim na magistrat, tam ti ustrihnou malej technicak, vezmou si znacky a daj ti takovy potvrzeni. s tim pak dojdes, nebo zavolas na pojistovnu kde ti zrusi smlouvu a poslou zbytek ruceni na ucet, nebo slozenkou. na jare jen uzavres novy ruceni a pujdes s tim papirem a velkym technicakem na magistrat kde ti opet vydaj znacky a zas vesele jezdis. taky se na to nejspis chystam. uz ponekolikate 

pokud vím tak alianz nebo Čpp dělá sezóní pojistky od do...pojištění pořád běží akorát v období kdy pojištění není aktivní a ty uděláš průser tak to lepíš ze svého...řekl bych rozumnější než to vyřizovat pořád na magistrátu 
NISSAN PRIMERA 2.0eGT PRODÁNO
NISSAN SUNNY N 14 GTI
NISSAN SUNNY N 14 GTI
To jo, ale tusim, ze to plati jen na urcite stare auto (snad nad 20let). Ale je mozne, ze nektere pojistovny to maji bez omezeni.
To zni dobře, stejně chci od český pryč, tak zkusím sehnat něco takovýho.sevaman píše:pokud vím tak alianz nebo Čpp dělá sezóní pojistky od do...pojištění pořád běží akorát v období kdy pojištění není aktivní a ty uděláš průser tak to lepíš ze svého...řekl bych rozumnější než to vyřizovat pořád na magistrátu
jestli mas ted ceskou, chapu ze chces usetrit. podivej se tady na kolik by te to vyslo... http://www.pmbs.cz/?menu=produkty&subme ... nne_ruceni
93´Rx-7 FD
Já je tam taky dávám a to na pět až čest měsíců, Dopravku mám za barákem a 300 je pořád míň než pojistka, stejně budu rozebírat motor...
Mitsubishi Eclipse GSX - prodáno
Mazda RX8
Mazda RX8
No ja zas k takovym spolecnostem nemam moc duveru. U cesky mam celkem jistotu, ze kdyz se neco posere tak to pojistovna zatahne.MeTaN píše:jestli mas ted ceskou, chapu ze chces usetrit. podivej se tady na kolik by te to vyslo... http://www.pmbs.cz/?menu=produkty&subme ... nne_ruceni
No ja zas k takovym spolecnostem nemam moc duveru. U cesky mam celkem jistotu, ze kdyz se neco posere tak to pojistovna zatahne.[/quote]
Gregy: ty si bud altruista co inym dopraje, alebo si pozabudol ze pri PZP sa ti skoda hradi z PZP vynnika. Jedine co mam ja navyse u Union PZP je zivel do istej ciastky.
Co sa tyka depozitu - nebudem s M3 jazdit tiez v zime a platim 200Eur rocne ale, tie vybavovacky sa mi fakt nechce absolvovat. inak znacky dostanes tie iste potom? ci ine? a co to stoji odhlasit a potom zas prihlasit?
Gregy: ty si bud altruista co inym dopraje, alebo si pozabudol ze pri PZP sa ti skoda hradi z PZP vynnika. Jedine co mam ja navyse u Union PZP je zivel do istej ciastky.
Co sa tyka depozitu - nebudem s M3 jazdit tiez v zime a platim 200Eur rocne ale, tie vybavovacky sa mi fakt nechce absolvovat. inak znacky dostanes tie iste potom? ci ine? a co to stoji odhlasit a potom zas prihlasit?
Znacky mas porad stejne. Depozit stoji 50kc.
urcite se to vyplati, zvlast pokud je auto psane na ICO (a musi se platit silnicni dan)
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Já to řešil minulou zimu. Je to úplně v pohodě, vezmeš SPZ a techničáky a zajdeš na úřád. Tam odevzdáš malý techničák (nic z něj nikdo neodstřihával)a SPZ, do velkého napsala že jsou značky odevzdány a vrátí ti ho. Celé mě to stálo 100,- Pak zajdeš na pojišťovnu s tím velkým techničákem a tam odhlásíš pojištění. Žádný velký papírování (taky jsem měl s toho strach) a je to 
No dobra, jenze treba chci pojisteni skel, pojisteni cestujicich pri urazu atd. Kdyz neco zpusobim ja, tak abych se nemusel bat ze bude nejaky problem.blesk666 píše:
Jinak uz jsem to vyresil, znacky odevzdal, zrovna jsem prihlasil druhy auto a stalo to par korun, myslim ze se to vyplati. Aspon nebudu mit v zime pokuseni VTECovat