poskozeny lak - odletujici kaminky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
poskozeny lak - odletujici kaminky
tak sem ted nedavno zjistil, ze Zetko je docela hodne nachylne na odletujici kaminky ... mam vepredu na kapote snad 20 bilych tecek (vetisna je velikosti ani ne 1mm .. ale nektere jsou trochu vetsi) .. a vzhladem k tomu, ze mam cerne auto, tak to jde videt (pri pohledu zblizka)
tak premyslim, jestli to ma smysl nejak resit .. byt je mi jasne, ze to bude zachvili zase
rikal sem si, ze bych koupil cernou tuzku, co se pouziva na opravu takovychto drobnosti
vite nekdo, kde by se nechala sehnat v Praze?
tak premyslim, jestli to ma smysl nejak resit .. byt je mi jasne, ze to bude zachvili zase
rikal sem si, ze bych koupil cernou tuzku, co se pouziva na opravu takovychto drobnosti
vite nekdo, kde by se nechala sehnat v Praze?
- RainbowSeven
já jsem si koupil modrou leštìnku od Sonaxu, míchám jí s jedním americkým voskem, který se mi osvìdèil, že neskuteènì odpuzuje vodu a teèky se zmenší a metr od auta není vidìt nic
je ale fakt, že ten vosk je neskuteènì dementní na aplikaci. Je schopnej vysrážet na sobì snad i vlhkost vzduchu a musí se nechat poøádnì zaschnout. v nedìli jsem lítal kolem auta bezmála 7 hodin....ale že se leskne potvora
je ale fakt, že ten vosk je neskuteènì dementní na aplikaci. Je schopnej vysrážet na sobì snad i vlhkost vzduchu a musí se nechat poøádnì zaschnout. v nedìli jsem lítal kolem auta bezmála 7 hodin....ale že se leskne potvora
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Já mám pùvodnì bílou dodávku, potaženou celou krom støechy èervenou folií.
Je na tom tak 2 roky a za tu dobu, prakticky pøi každodenním ježdìní, zaèíná dost blednout, ztrácí úplnì pružnost, praská a odlupuje se v ohybech a spojích. První zima byla v pohodì ani škrábnutí, ale letošní už na kapotì x prùstøelù od kamínkù, pøitom to potažení stálo nìco kolem 13k a byla fakt pìknì udìlané.
Je na tom tak 2 roky a za tu dobu, prakticky pøi každodenním ježdìní, zaèíná dost blednout, ztrácí úplnì pružnost, praská a odlupuje se v ohybech a spojích. První zima byla v pohodì ani škrábnutí, ale letošní už na kapotì x prùstøelù od kamínkù, pøitom to potažení stálo nìco kolem 13k a byla fakt pìknì udìlané.
tak to te pekne natahli, ja lepil fabie IPAKUM stim, ze varovali ze jezdi hodne do mycky (auta musi reprezentovat) tak aby to vydrzelo. uz to drzi patym rokem, stale je potkavam. vsechno je o vyberu folie. tam se setrit nevyplaci.Koudy píše:Já mám pùvodnì bílou dodávku, potaženou celou krom støechy èervenou folií.
prvni rok vypada dobre vsechno pak uz je to horsi.
EDIT: ale v tezsich podminkach odejde kazda folie.. driv nebo pozdeji...
93´Rx-7 FD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak technologii je spousta .. navic to clovek muze spojit i se zmenou barvy 
http://www.facemotors.eu/
:hm
kamos si u nich nechal delat tu Audinu .... akorat samozrejme to ma kratce, takze se neda soudit, jak dlouho to vydrzi
http://www.facemotors.eu/
:hm
kamos si u nich nechal delat tu Audinu .... akorat samozrejme to ma kratce, takze se neda soudit, jak dlouho to vydrzi