Jízdy veřejnosti Masarykův okruh Brno (2010)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Jízdy veřejnosti Masarykův okruh Brno (2010)
Termíny jízd pro automobily:
Duben: 26.27.
Květen: 5.,25.
Červen: 17.,23.,24.
Červenec: 5.
Srpen: 5.,26.
Září: 16.
Tak kdy se potkame? Ja dorazim nejdrive v kvetnu a to spise toho 25tyho...
Duben: 26.27.
Květen: 5.,25.
Červen: 17.,23.,24.
Červenec: 5.
Srpen: 5.,26.
Září: 16.
Tak kdy se potkame? Ja dorazim nejdrive v kvetnu a to spise toho 25tyho...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Tak to je jak pro koho...pro me jet z Ostravy do mostu je celkem nakladna zalezitost. V Brne se nedavno delal novy povrch, takze opotrebeni gum je opravdu minimalni...toho bych se nebal.
Jinak myslim ze vloni v rijnu se nas tam seslo dost. To byl pomalu takovy jdm meeting

+ druha pulka aut neni na fotce.
Jinak myslim ze vloni v rijnu se nas tam seslo dost. To byl pomalu takovy jdm meeting

Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
vidim ze domlouvat se budu s tebouinfinity píše:Tak to je jak pro koho...pro me jet z Ostravy do mostu je celkem nakladna zalezitost. V Brne se nedavno delal novy povrch, takze opotrebeni gum je opravdu minimalni...toho bych se nebal.
povrch tam je nadherny alespon co jsem kolem boxu koukal. to dalsi opotrebeni uz udela prava noha
93´Rx-7 FD
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
eso-sannycars
jednou tim a druhy den tamtim ne? ja beru turbo a mam taky novy priblizovadlo, tak ho tam zkusim..Peca píše:Budu tam 26. i 27.4., akorát ještì nevím jestli jezdit a kterým autem
ale kdyz na to koukam, tak casove to realne pro me moc neni, to je po,ut v brne a ve ct,pa,so,ne na nordschleife
sannycars-motorsport
co si kupil nove?eso-sannycars píše: jednou tim a druhy den tamtim ne? ja beru turbo a mam taky novy priblizovadlo, tak ho tam zkusim..![]()
ale kdyz na to koukam, tak casove to realne pro me moc neni, to je po,ut v brne a ve ct,pa,so,ne na nordschleifetak to bude masakr tyden, jen nevim, kdy stihnu pracovat